Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.
-
188 cm bir insan evladı olarak 175 cm olursan eğer harika ideallere sahipsin demektir.
Boyuna uygun karı kız bulamıyorsun amk.
8 drop takım elbise aramaktan da bıktım. :-)
-
MbK bunu yazdı
188 cm bir insan evladı olarak 175 cm olursan eğer harika ideallere sahipsin demektir.
Boyuna uygun karı kız bulamıyorsun amk.
8 drop takım elbise aramaktan da bıktım. :-)
188 çok uzun değil ki bende 189 um.
-
benim boy 1.80 civarı bende de büyük takıntı var. yaş 19. 22 ye kadar falan uzarsın diyolar bakalım. not: aibm ve babamdan kısayım
-
Schwarz bunu yazdı
uzamıyor hocam , basketbol hikaye lise yıllarımda 2 yıl gümüşsuyu itü de 1 yılda Gs okulunda basketbol oynadım .Sütün dibine vurdum o kadar oynadım ki üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala bilek atabiliyorum ama uzamadı gitti neler denemedik yüzme dediler 1 yıla yakın şişhanede bulunan belediyenin yarı olimpik yüzme havuzunda yüzdük yok aileyle alakalı bir problem amcalarımdan 1.85 altında olan yok ama dayıya çekme ihtimalin var.Genetik yani yapacak birşeyin yok
Amca dayı boyları 1.90 üzeri. Onlara çeksem sorun bitiyor gibi..
-
Liseye başladğımda boyum 1.50 falandı şuan yaşım 23 boyum 1.85
-
Ne yapacan boyu senin boy gayet iyi.Benim boy uzun otobüsten inerken bazen farkında olmuyorum kaç kere kafayı vurdum :) Ama spor yapman tabiki faydalı olur.
-
TheKorsans bunu yazdı
boyumu söylerdim de polemik olmasın :D
Aynen:D abi bence genetikle alakali ayrica ben uzunum sen kisasinda ne oldu ne farketti.takilma bole seylere.
-
Ortopedi doktoruna gittim; cerrahi ameliyat yada besin takviyesine gerek olmadığını benden kısa olduğunu söyledi. Tahlil falan uğraşma boyun gerçekden iyi diyince bide bayan olunca birşey diyemedim :). Kasıklarımda olan morluklarını sorunca boyun uzayacak dedi. Ses tonu çok güzeldi ne takıntı bırakdı ne dert :)