folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tanrinin Gucu Nekardar Buyuk ??



Tanrinin Gucu Nekardar Buyuk ??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mossad7777
    mossad7777's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    ''Hepsi de alçalmış bakışlarla mezarlarından çıkarlar. Tıpkı yayılan çekirgeler gibi.'' (54 Kamer Suresi 7)... Allah'ın biz öldüğümüz de mezardan tekrar çıkartıp bizi canlandırmaya gücü yetiyorsa herşeye gücü yeter... 


    Diğer bir surede ise ''İnsan, onun kemiklerini bizim kesin olarak biraraya getirmeyeceğimizi mi sanıyor? Evet; onun parmak uçlarını(parmak izi) dahi derleyip-(yeniden) düzene koymaya güç yetirenleriz. (Kıyamet Suresi, 3-4)'' GAYET AÇIK DEĞİL Mİ????


    HAYATTA KENDİNDEN BAŞKASI İÇİN DEĞMEZ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:



    Kuranda Şöyle bir Ayet de var Ümmetim Seni Yaratmasaydım insan oğlunu yaratmayacaktım diyor..


    Hz. Peygamber Efendimiz Muhammed Allahın Sevgilisidir. Yani Ademin Yasak elmayı yemesi bir tesadüf değil zaten .. allah herşeyi bilir şeytanın insan oğluna eğilmeyeceqinide bilmiyormuydu sizce elbete biliyordu .. Kuran - ı araştırırsanız Şöyle bir Şeyede Raslarsınız İlk Yaratılan Ruh Hz. Muhammed in ruhudur ..







    of off.. arkadasim Kutsal Kitapta böyle ayetler yok, nereden cikariyorsun ?? Nasil bu kadar rahatsin hic arastirmadan gözünle görmeden cahil cüheylanin agzindakileri kör bir bagnazlikla saga sola yayiyorsun ? Yukarida hristiyanligin bozuldugundan bahsediyorsunuz ya, yanlis hatirlamiyorsam birileri biz de bozulsaydik Kuran'da bozulur demisti.. ALLAH insanliga son mesajini koruyarak adil bir mac yönetiyor da beseri olan her seyde insan bir sekilde sapitiyor..


    Hristiyanligin Isa'nin sevgisinde sapittigi ve ilahi cizgiden cikmasi gibi, Müslümanlarin sapkinligi Muhammed Peygamber'e ayni sekilde asiri sevgisinde olmustur.. Bu sözler sirktir, ayrica Israiliyattan alindigi konuda azcik bilgili olan arkadaslar tarafindan da farkedilecektir.. Ayni seyi müsrik hristiyanlar Isa Peygambere yakistirmislardir.. Ilk ruhun Isanin ruhu oldugu vs.. Muhammed Peygamberi ve diger elçileri canimizdan cok sevmeden gercek müslümanlar olamayiz, ancak Onlar'in bizler gibi bir insan oldugunu unutmadan! Insanogluna kurtulusumuz ve ilahi mesaji almamiz icin gönderilen serefli elçiler olmalari Onlar'i bizim gözümüzde degerli kilan seydir.. Elçileri yaristirmayin, bunlar sizin haddinize degil, Islam'i bir arap dini haline getiren molla zihniyet yüzünden insanligin evrensel dini arap orijinli bir din haline geldi, tüm elçiler Islam peygamberleridir, aralarinda fark olmadan sevip saymamizi Kuran bize emretmektedir..


    Elçi, Rabbinden kendisine indirilene inandı, inananlar da... Hepsi, ALLAH'a, meleklerine, kitaplarına ve elçilerine inanırlar: "Elçilerinin hiçbirisi arasında ayırım yapmayız." Derler ki: "İşittik ve uyduk. Rabbimiz bizi bağışla; dönüş sanadır." 2/285 KK


    Kuran'da en cok ismi anilan anlatilan elçi Musa Peygamber iken, kendisine Yaratici ile aracisiz konusma serefi verilen tek elci iken, Ibrahim Peygamberi tevhid inancinin önderi ilan ederken Kutsal Kitap'ta, Muhammed isminin anilmasi sadece 4 defadir.. Her seyi bilen ALLAH, elbette kullarinin Kutsal Kitap üzerinden degil elçisinin üzerinden sasacaklarini biliyordu.. Bugün Islam en büyük paradokslarini ayetlerden degil örnegin (sözde gercek olan) hadislerden yasamaktadir.. Icinden cikilmaz bir din haline gelmesinin, onlarca yüzlerce ekol mezhep tarikat anlayisa bölünmesinin tek sebebi -günümüz Kemalistimsilerin yaptigi gibi- Muhammed Peygamberin arkasindan yapilan saptirmalardir.


    Su senin verdigin ve sözde Kuran'da olan iki hadisi uyduranlar sence Peygamberi o kadar cok sevmis de yere göge sigdiramamis bunlari mi uydurmus yoksa Islam ümmetinin sonunu hazirlayacak olan Muhammedperestligin temellerini mi atmis..


    Seytan Kuranda su yemini eder "Kullarini dogru yolun ortasinda saptiracagim"


    Seytan insanlari dogru yolla saptirir, dogru oldugunuza emin oldugunuz yollari ALLAH'in size verdigi Kutsal Kitap, akil ve mantik ile sorgulamazsaniz siz de dogru yolun ortasinda oldugunu sanan sapkinlardan olacaksiniz..


    ALLAH'i ALLAH gibi, Elçileri de elçiler oldugu gibi sevin, ve hak olduguna inandiginiz yollari tekrar tekrar Kutsal Kitapla ve kendinizle korkmadan sorgulayin,


    Isa Elçinin dedigi gibi, "Gerçeği isteyin, size verilecektir", selametle..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    “Allah'in katında İsa’nın durumu kendisini topraktan yaratıp sonra ol demesiyle olmuş olan Adem'in durumu gibidir” (Kuran 3/59) “Meryem oğlunu da, annesini de mucize kıldık. Her ikisini de, pınarı bulunan, oturmaya elverişli yüksek bir yere yerleştirdik.” (Kuran) 23/50).


    Ayette anlatılanlara dikkat edersek Hz.Adem ile Hz. İsa’nın durumunun Allah’ın katında aynı olduğu (Hz. İsa’nın da Hz. Adem gibi topraktan yaratıldığı), Hz.İsa’nın Annesi Hz. Meryem ile birlikte pınarı bulunan yüksek bir yere alamet (simge) olarak yerleştirildiği açık seçik anlatılmaktadır. Bu bilgilere Hz. Adem’in yaratılan ilk insan ve ilk peygamber olduğunu, Hz.İsa’nın ilk ve son (Alfa-Omaga) benim dediğini, Hz. Muhammed’in ruh’unun ilk yaratılan ruh ve de son peygamber olduğunu ilave ettiğimizde; Hz.Adem, Hz.İsa ve Hz.Muhammed’in aynı ruh’u taşıdıkları ve hatta aynı sembolü kullanmış oldukları ortaya çıkar. Ancak bu üç peygamberin (Hz.Adem, Hz.İsa ve Hz. Muhammed) aynı ruhu taşımış olmaları reenkarnasyon olayını doğrulasa da, kanıtlamaz.


    Bana Kuran Okumayan diyen açıklamalarıyla beraber kuran-ı kerim i okusun ...


    Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dombak
    dombak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    selamun aleykum. arkadaşlar buraya mantıksız, islam dışı Kuran yorumlarını yazmayın. insanları yanlış yönlendirmiş olursunuz. Hz. Adem, Hz. İsa, Hz. Muhammed (s.a.v.) bu üç peygamberin ruhlarının aynı olduğunu nereden çıkarıyorsunuz. Biz konumuza dönelim.


    Kuran 1400 yıldı aynıdır. Nasıl mı ispat ederiz? İlk önce Topkapı Sarayına gidilir. Orada kutsal emanetlerin sergilendiği bölüme gidilir. Orada 4 halifenin sonuncusu olan HZ. Osman efendimizin yazmış olduğu, üzerinde şehit edildiği sırada damlayan kan lekelerinin dahi görülebileceği yaklaşık 14 asırlık Kuran'ı Kerim'e bakılır. Hazır gitmişken peygamber efendimizin (s.a.v.) sakalı, kızı olan Hz. Fatıma'nın (r.a.) hırkaları ve diğer emanetler de görülebilir.


    1400 yıllık Kuran ile şuandaki Kuran arasında bir fark yoktur. Aslında bir Müslüman bu delillere ihtiyaç bile duymaz.


    Allah Kuranda şöyle buyurmaktadır:


    "Kur an'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız." (Hicr Suresi, 9. Ayet)


    Bu ayet açıkça göstermektedir ki, Kur’an-ı Kerim Allah’ın koruması altındadır ve kaybolmaksızın, en ufak bir tahrife uğramaksızın kıyamete kadar aslını muhafaza edecektir.


    Buradan sonra bizim yapabileceğimiz birşey yok. inanmak inanmamak size kalmış.


    Bugün dünyada milyarlarca Kuran baskısı var ve neden bir tanesi bile farklı değil. Soruyorum buna cevap versinler. Hodrimeydan..
    Bunu değiştiremezler mi. Matbaada değiştirip neden basmıyorlar?
    Cevabı basit: Allah Kuran'ı koruyor. Bu nedenle kimsenin ne gücü, ne parası, ne bilgisi, ne isteği onu değiştirmeye yetmez.


    Ayrıca bakınız, milattan sonra 325 yılında Bursa'nın İznik kazasında bir hristiyan konsülü toplanmıştır. Geriye birkaç adet incil bırakılarak yüzlerce farklı incil yakılmış ve Hristiyanlar arasında birlik sağlanılmaya çalışılmıştır.
    Evet size soruyorum, üzerinden sadece 325 yıl geçmesine rağmen yüzlerce incil nasıl ve neden yazılabildi?
    Mısır'da 1945 yılında Didymus Judas Thomas'a ait Thomas incili  ortaya çıkarıldı. Matta, Markos, Luka, Yuhanna ve nice incillere ek olarak bi incilin daha gözler önüne serilmesi İncilin kişilerce nasıl değiştirildiğini ve tahrif edildiğini göstermektedir. Bunlar gerçek bir dinde olabilecek şeyler midir?
    Ayrıca yine 300 lü yıllarda Hristiyanlık birbirincen bağımsız ve aykırı uygulamaları olan Ortodoksluk, Katoliklik, protestanlık gibi kollara ayrıldı? Bu insanların dini değiştirdiğini göstermektedir. Daha nice deliller sayılabilir. Peki biz bunları neden anlattık. Elbette İslam'ın tahrif ve tahripten uzak tertemiz ve orijinal halini muhafaza ettiğini göstermek istedik. 1400 aradan sonra değişme yok. Ne Kuranda ne de dinimizin kurallarında..


    computerwolf arkadaşım islamiyet gerçekleri adlı site gibi yüzlerce site var. ve bu siteler İslam'ı karalama kampanyası yürütmekten başka bir iş yapmıyorlar. Sana soruyorum: Bir din kendi kaynaklarından mı öğrenilir yoksa başka kaynaklardan mı? Eğer onların dediklerine inanıyorsan bizim dediklerimize de inanman lazım. Onların ayrıcalığı ve özelliği ne? Şimdi ben seni kötüleyen bir site açsam, senin hakkında yalan yanlış yazsam insanlar da bak şu siteye, demek ki computerwolf  kötü birisiymiş deseler ve böyle düşünseler bu ne kadar doğru ve adil birşey olur? Fakat dur bir computerwolfla yüzyüze konuşalım, onu yakından tanıyalım deseler ondan sonra senin hakkında fikir sahibi olsalar daha iyi olmaz mı?


    Aynen bu şekilde senin de İslam hakkında sağdan soldan duyduğun bilgilerle düşüncelere kapılman, fikir yürütmen yanlıştır.Eğer aklına takılan sorular varsa msn ver konuşalım. Saygılar.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mugo
    Mugo's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek

    dombak sana helal osun buradakilere  adeta vaaz verdin valla  özellike bana  ölüm bize anlık  ensemizde bekliyor inşallah güzel amellerle göçeriz bu nefis aleminden


     


    Ben Yunus"um bi çareyim aşkına avareyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mugo
    Mugo's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek
    abi iyi hoş çok güzel , Ama  burada bu ayetleri ve hadisişerifleri yazanlardan kaçı namaz kılıyor önemli olan icraattır  öyle hem şiş hem kebap olmaz bu dünyada  lafım yazıptadöktürenlere  silkelenip kendimize gelmeliyiz belki bugün yapacağımız sevaplardan biri bile belki ahiretimizi kurtara bilir neolurkardeşlerim nevsimizle ve şeytanla bu GEÇİCİ dünya zamanında savaşalım sonumuz hüsran olmasın örnek sen benim candüşmanım ol  ve gözümün önünde alev alev bir dairede sıkışıp yanadur  ben sana dayanabilirmiyim izin verebilirmiyim hiç öylece acılar içinde yanmana kardeşlerim lütfen imanla güzel amellerle gidelim rabbimizin ve efendimizin yanına inşallah

    Ben Yunus"um bi çareyim aşkına avareyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dombak
    dombak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    amin. Namaz kılmakta zorlanan, sıkıntısı olan arkadaşlara "Sabah Namazına Nasıl Kalkılır" adlı kitabı tavsiye ederim. Birçok insan namaza kalkmış bu kitabı okuduktan sonra. Ben de okuyacam inşallah. Reklam değil ha..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    Bu konu artık The End olsun yaa :)
Toplam Hit: 11734 Toplam Mesaj: 59