Tantum Verde Hakkında...
-
orta fiyatta bi ilaç sinisüt im olduğu için çok kullandım gargardan sonra ağızda hoş bir tat bırakır çok kullandım ama hiç kafa yaptığına şahit olmadım ! ama kafa yapmak için özel bir kullanım şekli varsa bilemem şimdiye kadar doktor un tarif ettiği şeklin dışına çıkmadım
-
yahu 3 ytl idi zam geldi 3.5 ytl oldu..... Bi olayı yok atıosun kutuyu dediğim gibi geceleğin tabi,,,
ayrıca istediğiniz gibi alabilirsiniz.. Kimse sormuyo neden istiyon falan diye bir çok eczaneden aldım... Çok rahat gir al çık :D.. Bu arada büyük halisünasyonlar değil yanni dediğim gibi avril'i görmüyosunuz ama fareler, kediler, solucanlar falan sonra sabaha doğruda çizgiler ve şıklar görüyosunuz bide çok korkutuyo işte ben cama bakamazdım sanki biri beni izliyomuş gibi hissederdim yada gitarımı elime alınca o delikten solucanlar çıkıomuş gibi korkardım bide uzak ve yakın kavramı gidio yani yakınında sanıosun bi cismi elini uzatıosun ama ytişemiosun yani aslında uzakta falan böyle basit şeyler bide bazılarının miiidesini acayip bulandırıyo ama kesinlikle kusturmuyoo yani kusmak istiyosun ama kusamıyosun ben genelde kusmayıda istemiyom s.e. kusmuk olayını :D
-
Tantum Dedikte Tantuni geldi aklıma yok be Tantuni gibisi :D
-
hastanede direkt reçeteye gargara olarak yaziliyor ama isterseniz vademecum dan arastirir yazarim arkadaslar.Ama tabletinin böyle seyler yaptiini duymustum musket'tin soledigi gibi.Neyse bana kalirsada degmez.. Mideye zarari olabilir arti bobrekler infilaka ugrayabilir dikkatli ol!
-
bi akıllı olun, canınıza kastetmeyin
-
tantum verde gargara dir ve icerigindeki hca nedeniyle yutulmamasi gerekir. Sadece agiz ici hijyeni saglamak ve ust solunum yolu hastaliklari tedavisinde kullanilir.
-
alllaaam yawf bilen bilmeyen yaıo ne iştir yaw...
Reçeteye falan gerek yok tablet için, ver diyosun direk veriyo 3 ytl... Ayrıca işe yarıyo...
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------alllaaam yawf bilen bilmeyen yaıo ne iştir yaw...
Reçeteye falan gerek yok tablet için, ver diyosun direk veriyo 3 ytl... Ayrıca işe yarıyo...
-----------------------------bugün gittim nöbetci eczane bayagı uzaktı. gittim yine de. istedim cocuk anlamadı. orda bilen birisine sordu. ka$ göz flan yaptılar. sattık hepsini kalmadı dedi :|
-
hoca 1 kerede 20 tanemi içiyosun. hepsini benim mide almaz amk. severim kafa yapıcı maddeleride 20 tane çok fazla :)
-
Kuru, sulu derken bi zaman sonra hiç bir şey zevk vermiyor. Artık bi kimyasala bulaşma zamanı geldi, denemek lazım :)