Tantum Verde Hakkında...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ben içtim hamile bıraktı :|
-----------------------------
asdafsashgasfas :D:D:D:D: -
Esrarda bitkisel , Allah'ım şu bitkisel mantığına bak.En iyisi siz oturun birşeyler yapmaya çalışın.
Kendinizi feda etmek isterseniz, tüfek verem gidin hedeflere kurşun sıkın.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------bugün gittim nöbetci eczane bayagı uzaktı. gittim yine de. istedim cocuk anlamadı. orda bilen birisine sordu. ka$ göz flan yaptılar. sattık hepsini kalmadı dedi :|
-----------------------------mahallede hasta çok olunca ilaç yetiştiremiyo ezcaneler dmek:)
-
Hacı ben attım bugün 10 tane feci bişey tavsiye ediyorum yani :)))
-
içmeyin şöyle salak salak şeyler, milleti de özendiriyosunuz..
(amk g.tümü sikiyim önceki mesajlarımda ben de özendirmişim çok sevdiğim birini, eğer dediği gibi 20 tane içerse tantumu pakediyle yutacam ceza olarak :| )
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------içmeyin şöyle salak salak şeyler, milleti de özendiriyosunuz..
(amk g.tümü sikiyim önceki mesajlarımda ben de özendirmişim çok sevdiğim birini, eğer dediği gibi 20 tane içerse tantumu pakediyle yutacam ceza olarak :| )
-----------------------------ahuhauhuhuh puhuhuuhuhuhahahah zuhaha muhaha ehuehu :D
-
yav manyakmısınız içilirmi öle şeler,1 tane hap ın bile böbrekler n kadar zararı var biliyomusunuz.yapmayın gözünüzü seviyim yaa,harcamayın kendinizi
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı ben attım bugün 10 tane feci bişey tavsiye ediyorum yani :)))
-----------------------------20 tane ictim bi$i olmadı :|
ama 10 taneyi alkolle alınca fena yaptı diyebilirim :|
-
yaa beyler bi irkilin gidin yüzünüzü yıkayın kendinize gelin,yaa bu hap arkadaşlar bırakın bu işleri yaa,şimdi olmasa bile ilerde çok zararını görürsünüz,hapçı bi kaç arkadaşım var,onlarda böle basit şeler le başladı,sor o basit şeler kesmeyin hobaa bildiğin uyuşturu hapları çatır çatır sallamaya başladılar.bak harbiden perişan olursunuz.Allaha şükür şuana kadar kullanmadım.
-
Beynim ile dötüm yer değiştirdi resmen xD