Tantum Verde Hakkında...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Sahton bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar elimde bu gargaradan var . Henüz kullanmadım, biyerden okumuştum halüsinatif etkisi olduğuna dair.. Bu ilaç hakkında anısı olanlar anlatsın .. [[kafanın 1 milyon olduğu anlar mesela]]
NOT: Aslında normal tantum draje kullanmayı denerdim ama yemedi .. kusura bakmayın :D
-----------------------------Kardeş seneler önce kulanmıştım Acayip sinir yapar, agresif yapar insanı, 3 yaşındaki yeğenim benden ilgi istiyor diye nerdeyse olanca gücümle şamar atacaktım ki bir anda kendime geldim artık allah mı tuttu ne deyim... Sonra bırkatım... Geçen senelerde bir arkadaşımda aynı "son günlerde çok agresifim çocuğa şiddet uygulayacaktım nerdeyse " deyince ( o sıralar boğaz iltihabı vardı ) "Ne kullanıyorsun, Tantum verde " deyince " hemen bırak onu " dedim...
Tabi bunlar normal dozlardaki yan etkileri ... Fazlasını denemedim denmek de istemem......
-----------------------------Sağol hocam .. Bu yönüylede bakmak lazım ;
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------kutusu 4 ytl :|
aldım duruo burda. bu gece kullanıcam sanırım.
-----------------------------
İçtikten sonra yorumlarını yazsana yarın bende almayı düşünüyorum
-----------------------------peder evde korktum fazla atmadım :D 5 tane yuttum. etki olmazsa atarım bi 5 tane daha :D olanları yazıcam buraya.
-
Hiçbirşey olmaz 5 tane den.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Hiçbirşey olmaz 5 tane den.
-----------------------------dier 5i de attım $imdi :D saol :D
-
normal içki dururken ne bu fantezi?
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------Hiçbirşey olmaz 5 tane den.
-----------------------------dier 5i de attım $imdi :D saol :D
20 at 20 10da bi işe yaramass -
dün 20lik dişlerimden biri çekildi doktor bundan verdi.başım çok kötü şuan çok duygusalım psikolojikmidir yoksa bundan mı oldu?
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------dün 20lik dişlerimden biri çekildi doktor bundan verdi.başım çok kötü şuan çok duygusalım psikolojikmidir yoksa bundan mı oldu?
bi tanemi attın?? -
ııh gargara bilmiyorum ne kadar ictigimi
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------ııh gargara bilmiyorum ne kadar ictigimi
hehe kızsın ya o yüzden duygusalsın :D yoksa bi fıstan nooolcak yaw :D