folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Tantum Verde Hakkında...

Tantum Verde Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

yahu siktirikten bir diş ilacı ama dabbeyi izlerken yanında şekerleme gibi yiyince koltuklar canavara dönüşüyo ve kurtulmak için balkondan atlamaya çalışıyorsun.

tabi benim gibi şanslıysan yanındaki arkadaşın son anda yakalayıp atlamanı engelliyor, tabi onu da saldıran canavar sanıp suradına saydırıyosun yumrukları o da ayrı :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahton
    Sahton's avatar
    Erkek

Hacılar bu draje kesin bişeyler yapıyo onu biliyorum. Ama bu verde olanı yani gargara versiyonu yapıyormu onu sormak istiyorum... Ekşisözlüğe baktım orda adamlar matrixvari halusinasyonlar gösteriyo demiş. Doğrumu???

bukadarolurmudemeyinalinsizdedeneyindimiama@windowslive.com uzun kacti biraZ FASTOTTOMAN HOCAMA SELAMLAR :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=tantum&folderid=56184

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahton
    Sahton's avatar
    Erkek

Hocalar sağolun draje işi sakat geldi.. Ben bi gargarayla denicem. ((deneyenler yazarsa sevinirim))

bukadarolurmudemeyinalinsizdedeneyindimiama@windowslive.com uzun kacti biraZ FASTOTTOMAN HOCAMA SELAMLAR :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

gargaradan bir sik olmaz

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

dediii dooru benimde bildiim kadarıyla fısfıslar bi ishe yaramıo =)))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Bally Rulz :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

Arkadaşlar: Bu tür ilaçlar ın amacı uyuşturmak.Ağrı kesici özeliği var Sadece "Tantum deil eczanede satılar gargaralar

Ayrıca tad almada değişiklik dil ucunda yanma batma susuzluk, yanak kısmının uyşması gibi. yan etkileri mevcut

Şimdi  siz tutupta ağrınız sızınız olmadan kullandığınız zaman kafanız 2 milyon defa güzel olur..

Tantum tb aynı şekilde çoğunluk Dr. diş ağrılarında kullanmada yazar. Siz tutupta ağrınız sıznız olmadığı zaman kullanırsanız Çok büyük rahatsız olursunuz..

Hani illede kafam güzel olsun istiyorsanız.. tariflerim mevcut. buraya yazmaya çekindim...(:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

kotusirine bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar: Bu tür ilaçlar ın amacı uyuşturmak.Ağrı kesici özeliği var Sadece "Tantum deil eczanede satılar gargaralar

Ayrıca tad almada değişiklik dil ucunda yanma batma susuzluk, yanak kısmının uyşması gibi. yan etkileri mevcut

Şimdi siz tutupta ağrınız sızınız olmadan kullandığınız zaman kafanız 2 milyon defa güzel olur..

Tantum tb aynı şekilde çoğunluk Dr. diş ağrılarında kullanmada yazar. Siz tutupta ağrınız sıznız olmadığı zaman kullanırsanız Çok büyük rahatsız olursunuz..

Hani illede kafam güzel olsun istiyorsanız.. tariflerim mevcut. buraya yazmaya çekindim...(:

-----------------------------

pm de atabilirsin :D farketmez :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bi pm de bana at yaw merak ettim şimdi :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 29605 Toplam Mesaj: 76