Tariqat_Sapiii
-
desteğe mail atılmış daha buraya neden konusu açılıyor ki.banlanmasıda oldukça yerinde bir davranış olmuş gereğince lakayit birisiydi
-
Adamın mail adresini deşifre etmeseydin insan bi sansürler dimi :S
-
Ozletti lan kendINI :)
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------
Sanırım bu forumda adminler inançsız olduğu için kendi gibi inançsızları kayırıyorlar diye gözlemledim, bu konu için demiyorum genelde.. Özellikle son zamanlarda forumdada çok tartışıldı :) (kişisel görüşüm)
sen 10 günde nasıl yaptın bu gözlemi ? kimsenin inancı inançsızlığı kimseyi ilgilendirmez, kimse de inancın kimde olup olmadığını bilemez..saçmalık..
gladio gibi eski bir admine de şerefsiz diyen adam geri gelse nolur gelmese nolur.., haketmiş demek ki..
-
"beni banlayan gladio denilen o şerefsiz admin rene hojam lütfen yalvarıyorum o şerefsizin madalyasını alın "
Eğer bunu mailinde belirttiysen sen o banın acılmasını unut.
-
Burda konusunu açmak yanlış bence daha fazla tepki toplayabilirsin. En iyisi mailin sonucunu bekle böylelikle haklı isen bile haksız duruma düşmezsin.
-
ccokoca
sana kefil oldum ama başımı yakıcan galiba
-
kod bunu yazdı:
Sanırım bu forumda adminler inançsız olduğu için kendi gibi inançsızları kayırıyorlar diye gözlemledim, bu konu için demiyorum genelde.. Özellikle son zamanlarda forumdada çok tartışıldı :) (kişisel görüşüm)
katılıyorum daha öncede bunu söyledim :)adam bana kaydırdı ateist diye bişey olmadı ama nedense ben ban yemiştim :)
-
tolgasen seninle beraber 5 kişi banlanmıştı ve banlananlar arasında ateist olan arkadaşlarda vardı.
-
Sapiğimizi geri istiyorum :|
Toplam Hit: 23109 Toplam Mesaj: 94