Tariqat_Sapiii

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:
    -----------------------------

Bahsi gecen ki$iyi bir suredir takip ediyodum. Yazdigi mesajlarin seviyesizligi ile dikkatimi cekmi$ti. Kendisini daha once banlamam gerekirdi ama iyi niyetli davranip banlamadim.

O konuda ikili tarti$maya girip yazdiklari bardagi ta$iran damla oldu. Tahribat'a $u ana kadar hicbir katkisi olmadigi gibi sacma sapan konulari ve mesajlarinin tarikatla alakasi yoktu. Daha once aldigi banlar da tahribatta nasil hareket etmesi gerektigini bilmedigini gosteriyodu. Bu dogrultuda ben de gerekeni yaptim.

diger banlanan ki$inin de arkada$im oldugu, onu kayirdigim iddia edilmi$. Kendisini tanimam, selam vermi$ligim veya almi$ligim bile yoktur. Siyasi goru$u, dini inanci nedir bilmem, bilsemde umurumda olmaz. ona daha az ceza vermemin sebebi ona sadece ettigi kufurden ceza veriyor olmam. Eminim bu cezadan sonra o da benim hakkimda olumlu du$unmemi$tir. Ama kuyruk acisiyla hemen kanka ilan edilmi$iz :)

Banlanan ki$inin arkasindan konu acildiginda direk silinmesi gerekir ama konunun nereye varacagini ve muridlerin ne du$undugunu gormek istedim. Bu konu size ornek olmasin. Boyle konularin tek amaci milleti gaza getirip yanda$ toplamaktir, bunun da farkindayiz. 

Eski Avatarını Geri İsterük. :) Bu Yakışmamış, Samimiyim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

GLaDio bunu yazdı:

Bahsi gecen ki$iyi bir suredir takip ediyodum. Yazdigi mesajlarin seviyesizligi ile dikkatimi cekmi$ti. Kendisini daha once banlamam gerekirdi ama iyi niyetli davranip banlamadim.

O konuda ikili tarti$maya girip yazdiklari bardagi ta$iran damla oldu. Tahribat'a $u ana kadar hicbir katkisi olmadigi gibi sacma sapan konulari ve mesajlarinin tarikatla alakasi yoktu. Daha once aldigi banlar da tahribatta nasil hareket etmesi gerektigini bilmedigini gosteriyodu. Bu dogrultuda ben de gerekeni yaptim.

diger banlanan ki$inin de arkada$im oldugu, onu kayirdigim iddia edilmi$. Kendisini tanimam, selam vermi$ligim veya almi$ligim bile yoktur. Siyasi goru$u, dini inanci nedir bilmem, bilsemde umurumda olmaz. ona daha az ceza vermemin sebebi ona sadece ettigi kufurden ceza veriyor olmam. Eminim bu cezadan sonra o da benim hakkimda olumlu du$unmemi$tir. Ama kuyruk acisiyla hemen kanka ilan edilmi$iz :)

Banlanan ki$inin arkasindan konu acildiginda direk silinmesi gerekir ama konunun nereye varacagini ve muridlerin ne du$undugunu gormek istedim. Bu konu size ornek olmasin. Boyle konularin tek amaci milleti gaza getirip yanda$ toplamaktir, bunun da farkindayiz. 

Eski Avatarını Geri İsterük. :) Bu Yakışmamış, Samimiyim.

ben eski avatarını bilmiyorum ama bu avatarına sempati duyuyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Öncelikle ben rene... 

Konular ile ilgili yanlışlar olabilir, banlanmalar olabilir, sonucta adminlerimizde insandır ve onlarda bazen duygularıyla hareket edebilirler... 

Zaten benim destek@tahribat.com u kurma amacım, bu tarz sorunları en tepeden halletmek ve doğruyu bulmak idi... 

Dipnot olarak şunu belirteyim, Bazı kararları müritler kendine göre yanlış ve veya doğru olarak nitelendirebilirler... Fakat adminler bu konuyu site içindeki binlerce müridi göz önüne alarak değerlendirdiğinden, sizin doğrularınız bazen site için yanlış olabilmekte... 

Örneğin, a konusunda adamın teki a.k yazmıştır, ama konu gereği kendini tutamamıştır, oradaki a.k admin tarafından silinir... 
    b konusunda hiç küfür yok iken ve gerek yok iken mürid a.k. yazmıştır, bu orada gereksizdir mürit uyarılır... 
    c konusunda küfür yok iken mürit a.k yazmıştır ve orada küfür başlatmıştır, adam 24 saat siteden banlanır 
    d konusunda küfür yok iken a.k. yazmıştır karşılıklı atışma başlatmıştır 48 saat banlanır 
    e konusunda mürit başka müride küfür etmiştir, 50 saat banlanır 
    f konusunda mürit başka müride küfür etmiştir ama küfür edilen mürit bunu hak etmiştir 6 saat banlanır... 

Tabiki bunu siz değerlendiremeyeceğiniz gibi, dışardan bakıldığında taraf tutuluyor vs gibi görüşler önsürülebilir, alakası yoktur, bu yönetimin gerektirdiği durumlardan bazılarıdır... 

Herhangi oluşacak bir sıkıntıda mürid bana düzgün bir şekilde mail atar, bende bunu değerlendirir, adminle görüşür gerkirse banı acar, gerekirse ban sebebini bile silerim... 

Ama gerizekalının teki o gladio denen şerefsiz admin yazıp, gladio gibi değerli bir adama böyle yazarsa ben onun maili okumam bile, siktirsin gitsin derim silerim... 

Sonrada başka elemanın teki gelip öteki gerizekalı cok düzgün yazmış ve sonuc alamamış gibi mailin ekran görüntüsünü siteye yazarsa o elemanıda bir güzel siteden atar, konuyuda silerim... 

Dün gereksiz ve sacma bir şekilde o kadar saçma bir konuyu adminler silmemiş, ben girdiğimde gördüm ve sildim ve mod ve adminleride neden silmedikleri konusunda uyardım... 

Bu sitede 5 kişi yok hocam günde 70000 sayfası okunuyor o sitenin, yönetim konusundada şundan emin olabilirsin, türkiyede en adil yönetilen sitelerden birisiyiz... 

Şu ülkedeki başka hiç bir sitenin yönetiminden bu kadar acıklayıcı ve ayırntılı bir mail alamazsın... 

Sebebi biz müritlerimizi kendimizden farklı görmüyoruz, çünkü hiç kimsenin hiç kimseden farkı yok... 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gladio ya şerefisiz demiş :D açılcağını sanmıyorum

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ban açılıor düzgün anlatılınca bkz ben :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

bu herıfe hıc bışey demedım taki benım sülalemdekı dişi varlıkları karıstırana kadar inancım yok kımseyıde ılgılendırmez ıstedıgım gıbı kufurde ederım ona admın karıs cezayı keser kımseyı germez tamam zaten gerekenı yapmıslar 8)

edit : bu arda  GLaDio tanımıyorum adminlerın hıc bırını tanımıyorum o yüzden adam kayırma gıbı bı olay söz konusu degıl

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Son şakasını yaptı :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ah enginim ah :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ya engin aslında iyidir ama çok boş hareketler yapıyor.Nerde ne söleyeceğini bilmiyor ağır olamıyor.Durması gereken yeri bilmiyor.Yani biraz sakin olsa banlanacak bir mürid değil.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    Son şakasını yaptı :D

cem yılmazın bir gösterisni hatırlattın:D

http://www.youtube.com/watch?v=f5y3W6dyE84

...
Toplam Hit: 23125 Toplam Mesaj: 94