Tariqat_Sapiii
-
engin'i çok iyi tanıyorum burada yapılan şey haksızlık evet enginin dediği şeye bende katılıyorum bu sitede Allah (C.C) söven kişilerin a.qoyim bu kadar açık ve net biz burada fetoşcuları kovuyorsak, pkklıları kovuyorsak, engin gibi suçsuz insanları kovuyorsak Allah'a söven şerefsizleri sitede tutmamamız lazım bakın Ateistleri demiyorum inanır inanmaz orası beni ilgilendirmez ama benim dinimle alay eden varsa benim inandığıma küfreden varsa o şerefsizi bu sitede barındırmak ne tahribata yakışır ne insanlığa
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
engin'i çok iyi tanıyorum burada yapılan şey haksızlık evet enginin dediği şeye bende katılıyorum bu sitede Allah (C.C) söven kişilerin a.qoyim bu kadar açık ve net biz burada fetoşcuları kovuyorsak, pkklıları kovuyorsak, engin gibi suçsuz insanları kovuyorsak Allah'a söven şerefsizleri sitede tutmamamız lazım bakın Ateistleri demiyorum inanır inanmaz orası beni ilgilendirmez ama benim dinimle alay eden varsa benim inandığıma küfreden varsa o şerefsizi bu sitede barındırmak ne tahribata yakışır ne insanlığa
-----------------------------engine zaten bisey dedikleri yok kufur etti diye bani acilmiyor sanirsam yanlsimi biliyorum ?
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------engine zaten bisey dedikleri yok kufur etti diye bani acilmiyor sanirsam yanlsimi biliyorum ?
-----------------------------küfürün cezası 24 saat ban
-
Küfrün hangi durumlarda ne kadar süreyle bana yol açtığını rene açıklamıştı sanırım. Bence çokta uzatmamak lazım. Giden gitmiş napalım artık..
-
sapığın banlandığı konu paylaşılsada herkes keşke öyle görse yorum yapsa bakıyorum herkes birbirinden duyma şeye göre yorum yapıyor ezbere yanlış sa ona göre yanlış yorum yapılsın doğruysa ona göre yapılsın madem ezbere değilde banlanan konuyu görse herkes konuda kapansın ona gere ister olumlu ister olumsuz yine adminlerinkararı çünkü çok uzadı konu
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------kod bunu yazdı:
Sanırım bu forumda adminler inançsız olduğu için kendi gibi inançsızları kayırıyorlar diye gözlemledim, bu konu için demiyorum genelde.. Özellikle son zamanlarda forumdada çok tartışıldı :) (kişisel görüşüm)
katılıyorum daha öncede bunu söyledim :)adam bana kaydırdı ateist diye bişey olmadı ama nedense ben ban yemiştim :)
-----------------------------biraz once bu konu ile ilgili bir ozel mesaj yazmistim, bu tip yazilari cok fazla yazdigim icin sadece kopyala yapistir yapiyorum.
"bazen konular gozumuzden kacabiliyor.
o konuyu inceledim. adam diyorki "Allah a kufur eden banlanmiyor, Allah a kufur edene kufur edince ben banlaniyorum" diyor.
bana bi tane konu gostersin Allah a kufur edilen. adam cikip yaradilisi veya hayatin baslangici gibi konularla ilgili aklina takilanlari konu acip soruyor.
adam bunu bilimsel bir konuymus gibi yaklasmak yerine, Allah a kufur ediyor inanmiyor deyyus diyerekten basliyor hakaret etmeye.
bu durumda mecburen adam banlaniyor. konuya degisik yonden yaklasim adamin sordugu sorulara veya konuyu acanin dusunce yapisini alt edecek cevap vermek yerine kufur ediyor hakaret ediyor.
o zamanda sonuc kacinilmaz oluyor.
bazen adminler konulari gozlerinden kacirabiliyor.
adam diyorki 9 sayfa olmus niye hicbir admin bakmiyor. gunde kac konunun acildigi kac mesajin atildigini gorseydin sende hak verirdin.
yani sonuc boyleyken boyle
bahsedilen konu da silinmis. ben olsaydim guzel bi aciklama yapar konuyu kilitlerdim."+
kufur edipte ceza almamis birini mutlaka ve mutlaka gorursunuz bu demek degildir ki adminler adam koruyor kolluyor,
android miyiz ? gozumuzden kacabiliyor. ozel mesajla uyar veya haberdar et sonra gel deki ben gosterdigim halde ceza vermediniz DE, adam kayiriyorsunuz DE.
ateist diye banlanmayacak olsaydi siteden banlanan kac tane ateist vardi.
adam zaten ateist birsey soruyor sana veya sorguluyor, sen kufur edince adam musluman mi olacak ?
sen adama cevap veremeyecek kadar dininden bi habersen ustune cikip adama kufur ediyorsan ceza alirsin tabiki. ceza al akillan git dinini ogren inanmayan Allah siza ver cevabini otursun g.tunun ustune
yapabiliyormusun ?
yapamiyorsun.
yapamayinca ne yapiyorsun
kufur ediyorsun. kufur yuzunden banlaninca da admine bok at, mod a bok at.
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------küfürün cezası 24 saat ban
-----------------------------iyide normal bı konuda veya anaormal bı konuda kufur etmıyrkı maıl yoluyla adam resmen admıne sovmus sence dogrumu
-
arkadaş söven sövmüş atılan atılmış günlerdir neyi alıp veremiyoruz anlamadım ki..şu konudaki hite bak
-
1. dünya savaşı avusturya-macaristan kralının savaş sırasında bir sırp tarafından öldürülmesiyle başlamış. Ne kadar inandırıcı ?
Site yönetimi sapığı başından beri sewmiyormuş. -ki zaten takip altında olduğu sölendi.
"Yönetim çıkıp deseki kardeşim biz bu adamı sewmiyoduk zaten cıvık biriydi ufak bi hatasını arıyoduk atmak için" o zaman bu konuda bu kadar uzamazdı kesin.
-
adana01 bunu yazdı:
inşallah banı açılır iyi niyetli neşeli bi mürid hem adanalı sonuçta adanalıdan zarar gelmez :) tabi karşıdaki bişe yapmazsa :D
-----------------------------rep verem mi topraamm:D