Tariqat_Sapiii
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
o konuyu bende takip ediyordum madem resimleri koyuyorsun gelebilecek eleştirileride göze alacaksın. biri espri maliyetinde yorum yazdı. sonra "ayagım girsin" tarzı cevaplar yazıp adamın sessiz kalmasını bekliyorsun. haydi hata yapmış olabilirsin birde banlayan yöneticiyi şerefsiz ilan edip banın açılmasını beklemekte ilginç bir durum.
-----------------------------Evet konuşurken birden çok fevri, seviyeyi düşürerek çıkışabiliyor.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bence Fena adam deildi, Geri gelmesini isterimde, Desteğe Çektiği Mail Yakışıksız Kaçmış Galiba.. Gladyo için Söylediği Sözler Pek Hoş Olmamış.
Haksızlıklar Olur arada bir Ama Abartmamak lazım, Hak Ararken.
-----------------------------
bende sana katılıyorum hocam, haklıyken yada hak ararken diyelim, haksız duruma düşmek bu sanırım.. -
konu silindi mi? silinmediyse linki verebilecek olan var mı?
-
konuyu görseydim daha doğru yorum yapabilirdim ama mail doğrultusunda kanımca iki mürite de aynı süre ban verilmeli.haklıyken haksız duruma düşmek diye buna derim
-
bu konu silinmeli beence, bizi ilgilendiren bir şey olduğunu sanmıyorum. destek@tahribat.com'a kişisel bir mesele yazılmış. başlığı açan arkadaş da banı yemiş zaten. burda yazılanlar hava civa.
-
Şöyle bir gerçek varki Arkadaşımız belliki bu maili bir hırsla , elindeki birşeyi kaybetmenin acısıyla yazmış.Ve haklıda.Forumda sevilen bir adamdı.Ve GLaDio isimli admin böyle bir konuda arkadaşını koruyup beni banlıyorsa ben onun için daha fazlasını düşünürdüm.Ama arkadaşımızın bunu maille bildirmesi yanlış olmuş.Çünkü tahribat'a yakışacak birşey değil... Yinede ben arkadaşımızın geri dönmesini isterim.İnsan kaybetmek kolaydır ama kazanmak zorDur.
-
Bahsi gecen ki$iyi bir suredir takip ediyodum. Yazdigi mesajlarin seviyesizligi ile dikkatimi cekmi$ti. Kendisini daha once banlamam gerekirdi ama iyi niyetli davranip banlamadim.
O konuda ikili tarti$maya girip yazdiklari bardagi ta$iran damla oldu. Tahribat'a $u ana kadar hicbir katkisi olmadigi gibi sacma sapan konulari ve mesajlarinin tarikatla alakasi yoktu. Daha once aldigi banlar da tahribatta nasil hareket etmesi gerektigini bilmedigini gosteriyodu. Bu dogrultuda ben de gerekeni yaptim.
diger banlanan ki$inin de arkada$im oldugu, onu kayirdigim iddia edilmi$. Kendisini tanimam, selam vermi$ligim veya almi$ligim bile yoktur. Siyasi goru$u, dini inanci nedir bilmem, bilsemde umurumda olmaz. ona daha az ceza vermemin sebebi ona sadece ettigi kufurden ceza veriyor olmam. Eminim bu cezadan sonra o da benim hakkimda olumlu du$unmemi$tir. Ama kuyruk acisiyla hemen kanka ilan edilmi$iz :)
Banlanan ki$inin arkasindan konu acildiginda direk silinmesi gerekir ama konunun nereye varacagini ve muridlerin ne du$undugunu gormek istedim. Bu konu size ornek olmasin. Boyle konularin tek amaci milleti gaza getirip yanda$ toplamaktir, bunun da farkindayiz.
-
Bence açtığı konularda ve yaptığı yorumlarda seviyesiz,terbiyesiz ve abartılı biriydi. Banlanmasının forum için faydalı olduğu kanaatindeyim..
-
tbt adminine şerefsiz diyen birinin banının açılmasını isteyenlere uyarımdır onlarda banlana bilir daha öncedende örnekleri mevcuttur tbtnin işleyişi diğer siteler gibi değildir kardeşlik dostluk ön plandadır ama en ufak bişeyde dostluk kardeşlik silinir tbtnin bu günlere bozulmadan gelebilmesinin nedeni budur daha öncede tbtnin alt yapısını oluşturuyo dediklerimiz bile banlanmıştır yada siteyi bırakmıştır bu siteyi olumsuz yönde etkilememiştir 2 3 konu açılır sonra konu unutulur gider...
-
hayırlısı olsun herkes için :)
ama şu forumda kendini ortaya çıakrma aykırı olma çabası içinde olanlar sözüm size :)
fazla zorlamayın :) gereksiz postlardan her zaman kaçınınız :)