Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz
-
Bi insan amerikaya bağlı olduğunu bu kadar açık vurgular mı .Amerika kim amerika ne?Türkiye ile pkk arasındaki mevzu.Fakat işte böyle satılmış adamlar kalkıp amerikaya söz hakkı tanıyor.
Amerika tsk mı başbakan mı bakan mı millet vekilimi hepsini geçtim Türk milletimi.Türkiye nin geleceğini kararını nasıl amerika belirler ya??
Türkiye yi açık açık kullanacak gir derse köpekler gibi itaat edip giricez yok girme derse yine köpekler gibi itaat edip girmiyicez.
Şerefsiz köpekler başa gelen kendini düşünüyor gururumuz hiçe sayılıyor bune ya :@ ben köpek değilim benim atalarım köpek değil kanald haberde göreceksiniz birazdan
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Bi insan amerikaya bağlı olduğunu bu kadar açık vurgular mı it herif.Amerika kim amerika ne?Türkiye ile pkk arasındaki mevzu.Fakat işte böyle satılmış adamlar kalkıp amerikaya söz hakkı tanıyor.
Amerika tsk mı başbakan mı bakan mı millet vekilimi hepsini geçtim Türk milletimi.Türkiye nin geleceğini kararını nasıl amerika belirler ya??
Türkiye yi açık açık kullanacak gir derse köpekler gibi itaat edip giricez yok girme derse yine köpekler gibi itaat edip girmiyicez.ü
Şerefsiz köpekler başa gelen kendini düşünüyor gururumuz hiçe sayılıyor bune ya :@ ben köpek değilim benim atalarım köpek değil kanald haberde göreceksiniz birazdan
-----------------------------Boş Boş Konuşma Ayrıntılı Konuş Kaynak Ver Herkez Veriyor Veriştiriyor A.K.
-
Zumsuk Arkadasım Haberlerde verılıyor hergun zaten:D ızlıyoruz.. ızlemeyen varsada ızler elbet.. haberler ıcın hep yenı konu acıyorsun:D baslık yap kendıne bırtane:D
-
başlığı değiştirmelisin, suç teşkil ettiği için değil.TÜRKİYE CUMHURRİYETİ'nin başbakanlık koltuğunda oturduğu için.eleştriyorsunuz ama bkunu çıkarmamaya özen gösterin.
-
Fuckara bunu yazdı:
-----------------------------
white anger sen boş boş konuşma zumsuk kardeşimize saygılı ol!!
-----------------------------Ben Saygısızlıkmı Yaptım Acaba Adam Bi Konu Açmış Yok Amerikadan Haber Bekliyormuşuz
Yok Şöyle Yok Böle Daha 5 Sene Önce Amerikanın Kapısında Kasabın Önündeki
Ciğer Bekliyen Kedi Gibi Bekliyorduk 3 Kuruş İçin Bugun Sizin Tayyep rte Diye Lakap Taktıgınız Adam Türkiyeyi Dünyaya Açan Adamdır.
Bugün Sırf İmar Bankasının 8,5 Milyar Dolar Borcunu Ödüyor Bu Hükümet Kim Yaptı Bunu Cem Uzan Şimdi Çıkmış Akp Şöyle Akp Böyle
(Gerçi Helal Olsun Giresunda Aldı Cevapını)Böyle Adamları Getirelim Başa Ozaman Siksin Bizi Bıraksın Eger Senin Dediğin Gibi Amerikandan Haber Bekleseydi Bu Gün Doğuya O KaDar Askeri Mühimmat Gitmezdi Birazda Elinizi Vicdaniniza Koyun Alışmışsınız Eğilmeye Buyun Bükmeye Biraz Dogruldunuz Geçmişi Unuttunuz...
-
Triumph bunu yazdı:
başlığı değiştirmelisin, suç teşkil ettiği için değil.TÜRKİYE CUMHURRİYETİ'nin başbakanlık koltuğunda oturduğu için.eleştriyorsunuz ama bkunu çıkarmamaya özen gösterin.
-----------------------------bu adam küfr edip sövmek suç deil sevaptır ajan :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Sana Katılıyorum Artık Boku Çıktı 1 Ay Sabredin Sonra Herşeyi Millet Söylemiş Olacak Siteye Boş Boş Konu Açıpta Lamerlik Yapyayın...
-
tabiki haber bekliyeceğiz çünkü o oranın hakimi her horoz kendi çöplüğünde öter zamanında saddam varken girseydik kuzey ırağa bütün bunlar olmazdı saddam dediğin neydiki....
-
SilenC3 bunu yazdı:
----------------------------bu adam küfr edip sövmek suç deil sevaptır ajan :)
+1 kardeşş:D -
White_AnGeR bunu yazdı:
-----------------------------Fuckara bunu yazdı:
white anger sen boş boş konuşma zumsuk kardeşimize saygılı ol!!
-----------------------------Ben Saygısızlıkmı Yaptım Acaba Adam Bi Konu Açmış Yok Amerikadan Haber Bekliyormuşuz
Yok Şöyle Yok Böle Daha 5 Sene Önce Amerikanın Kapısında Kasabın Önündeki
Ciğer Bekliyen Kedi Gibi Bekliyorduk 3 Kuruş İçin Bugun Sizin Tayyep rte Diye Lakap Taktıgınız Adam Türkiyeyi Dünyaya Açan Adamdır.
Bugün Sırf İmar Bankasının 8,5 Milyar Dolar Borcunu Ödüyor Bu Hükümet Kim Yaptı Bunu Cem Uzan Şimdi Çıkmış Akp Şöyle Akp Böyle
(Gerçi Helal Olsun Giresunda Aldı Cevapını)Böyle Adamları Getirelim Başa Ozaman Siksin Bizi Bıraksın Eger Senin Dediğin Gibi Amerikandan Haber Bekleseydi Bu Gün Doğuya O KaDar Askeri Mühimmat Gitmezdi Birazda Elinizi Vicdaniniza Koyun Alışmışsınız Eğilmeye Buyun Bükmeye Biraz Dogruldunuz Geçmişi Unuttunuz...
-----------------------------bu hukumet Türkiyeye 400milyar dolar borc taktı. okadar cari acık verip ekonomiyi sikerek bende imar bankasının parasını oderim.
-
hala tay yeap i savunanlar olduğunu görünce içim sızlıyo ya. insanlarımız bu kadar saf olmamalı. adamların yolsuzlukarı, kadrolaşmları her bişeyleri meydanda ama hala bu adamı savunuyolar. harbiden ilginç ya