Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------white anger'ım boşver üstad iki,üç eylem'e katılan,kulaktan dolma bilgileri başkalarıyla paylaşarak gaza gelen kitlenin yazdıklarını dikkate almamak gerek..Ama yine de ben sana cevap vereceğim; a yavrucuğum gtünde giydiğin markalı dona dek amerikan emperyalizmine alet olmuşsun.bu olayın başka bir boyutu.
senin çok tuttuğun Her partinin başkanı afedersin ama böyle birşey için SİKE SİKE Amerika'dan görüş isteyecek.İnternet'de çoluk çocuğun sayesinde dönen türk ordusu en güçlüdür,herkesi yener gibi ilkokullu jargonuyla dönen muhabbetlere benzemez.Irak topraklarında kağıt üstünde kürtler sözsahibi.Ama Gerçekte Kürtler Amerika'nın Köpeği.Bizim çığırtkan gazete yazarları sanki herşeyin kökü kuzey ırakdaymış gibi türk askerini inatla oraya çekmeye çalışıyor.ondan sonra şehit haberleri artınca mitinglerde itoğlu it tayyip olacak..
-----------------------------Bak Şuna Katılıyorum Birileri Bizi Gazla Mazla Bizi Oraya Çekmek İstiyor Bİrileride Onlardan Aldıgı Gazla Niye Girmiyoruz İrak a Korkuyormuyuz Yok abdsindan Yok ab Sinden Bakın Biraz Geriye Gidelim 1970 Küsür (Biraz Fazla Gittik Ama Neyse) Kıbrısın Yönetimi Rumlara Verildi O Günden Sonra Gaza Gelen Rumlar Türkleri Katlettiler
Türkiye Önce Diplomasiyi Kullanmmayı Denedi (Şimdiki Olduğu Gibi Bencede Biraz Fazla Oldu Ama) Sonra Baktı Birşey Yok Oraya Türk Askerini Gönderme Konuşu Çıkınca bm Bir Genelge (isim Koyamadım Genelge Dedim) Yayınladı Türk Askeri Kıbrısa Girewmez Bizimkiler Siktir Çektiler Neyse Uzatmıyalım Vel Hasım Girdik Ve 2 Günde İşi Bitirdik.. Bakın Önce Diplomasi Sonra Askeri İşler Devreye Giriyor.. Yani Birazz Fazla Bekledik Ama Ben Bunu Şeçimleere Bağlıyorum Bugün Seçimler Cumhur Başkanlıgı Vs. Gündemde Olmasaydı Belkide Çoktan Girmiştik.. Kürtlere Gelince Ben Bir Kürt'üm Ama Bu Iraktakilerden Neredeyse Tiksiniyorum Dediğin Gibi Sadece Kagıt Üzerinde Ama Biz Yine Yapacagız Dogru Olanı Hiç Kuşkum yok..
-
ne diplomasisi hoca? diplomasi devletler arasında olur. pkk devletmide diplomasi kullanacam ben. birtek adamları devletleştirmedigi kalmıstı onudamı yapacaksınız. neyin diplomasisi neyin sozu neyin sazı. muattabımızmı onlar. kim onlar? ulan baska memleket olsa 1sehit verdigi gunun ertesinde terorist saldırının geldigi devlete savas ilan ederdi ak. ne itibarımız kaldı ne şerefimiz. ulkeyide kendilerine benzettiler
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Kulaktan dolma bilgiler dediğin yarın gazetede bile çıkacak %99 doğru olan haber.Bu mu kulaktan doğma?Nasıl insalarsınız anlamıyorum
rusya-çin x x ile birleş
yok saçmalama yahu böcek yiyiyor.Akp 70 milyar dolardan 400 milyar dolar yaptı Türkiye nin kendini idare etmesini sağlayan bütün kaynakları sattı
Nolcak diğerleride yaptıGöz göre göre her adımımızı amerikanın emriyle yapıyoruz
Diğerleri de böyle olacak.Ne istiyorsunuz istediğiniz ne dir bravvo tayyip dağıttın ülkeyi süpersin, amerika zaten hangi pozisyonda sevişeceğimize de karışsın tebrikler.Boş ver kuzum böyle gelmiş devam et ülkke dağılacaksa biz öldükten sorna dağılsın.
Böyle bir görüşte mi olayım.Tayyibin desteklediği düşünce den biri Trükiye de teror bitti mi ırağa dalalım.aynısı sende tebrikler.Yok ya Türkiye adam olmaz.Olursa da biz göremeyiz.
-----------------------------Senin Gibiler Oldukça Bu Ülke Zaten Adam Olmaz Rahat Ol.. Artı O 400 milyar Dolar Dedigin Bor Evet Türkiyenin Ama Devletin Degil Sokun Şunu Kafanıza A.k.
"Türk Telekomu Sattılar Bu Hükümet Ülkeyi Satıyor" Ulan Şimdimi Gündeme Geldi Bu Konu 20 Yıldır Uğraşıyorlar Satmak İçin Akp Dönemine Geldi Diye Verip Veriştirin
400 milyar Dolarda Bu Ülkenin İş Adamı Bu ÜlKeye Yatırım Yapacak Olan Adamlar Alıyor Sen Paranın Nasıl Yönetildiğini Bilirmisin Amam Alıyor krediyi Yapıyor
Yatırımını Oradan Gelen Parayla Hem Borçunu Ödüyor Hemde CEbini Dolduruyor Senin Benim Gibi Kredeyi Borç Ödemek İçin Almıyor Veya Araba..
-
zumsuk bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------white anger'ım boşver üstad iki,üç eylem'e katılan,kulaktan dolma bilgileri başkalarıyla paylaşarak gaza gelen kitlenin yazdıklarını dikkate almamak gerek..Ama yine de ben sana cevap vereceğim; a yavrucuğum gtünde giydiğin markalı dona dek amerikan emperyalizmine alet olmuşsun.bu olayın başka bir boyutu.
senin çok tuttuğun Her partinin başkanı afedersin ama böyle birşey için SİKE SİKE Amerika'dan görüş isteyecek.İnternet'de çoluk çocuğun sayesinde dönen türk ordusu en güçlüdür,herkesi yener gibi ilkokullu jargonuyla dönen muhabbetlere benzemez.koskoca avrupa birliği ülkeleri,kendi içişlerine müspet zararları dokunan amerika'nın politikalarına ses çıkaramazken sen kalkıp tek başına amerika'nın sömürgesi sayılabilecek topraklara gireceksin.ondan sonra kaos.Irak topraklarında kağıt üstünde kürtler sözsahibi.Ama Gerçekte Kürtler Amerika'nın Köpeği.Bizim çığırtkan gazete yazarları sanki herşeyin kökü kuzey ırakdaymış gibi türk askerini inatla oraya çekmeye çalışıyor.ondan sonra şehit haberleri artınca mitinglerde slogan itoğlu it tayyip olacak.
Kulaktan dolma bilgiler dediğin yarın gazetede bile çıkacak %99 doğru olan haber.Bu mu kulaktan doğma?Nasıl insalarsınız anlamıyorum
rusya-çin x x ile birleş
yok saçmalama yahu böcek yiyiyor.Akp 70 milyar dolardan 400 milyar dolar yaptı Türkiye nin kendini idare etmesini sağlayan bütün kaynakları sattı
Nolcak diğerleride yaptıGöz göre göre her adımımızı amerikanın emriyle yapıyoruz
Diğerleri de böyle olacak.Ne istiyorsunuz istediğiniz ne dir bravvo tayyip dağıttın ülkeyi süpersin, amerika zaten hangi pozisyonda sevişeceğimize de karışsın tebrikler.Boş ver kuzum böyle gelmiş devam et ülkke dağılacaksa biz öldükten sorna dağılsın.
Böyle bir görüşte mi olayım.Tayyibin desteklediği düşünce den biri Trükiye de teror bitti mi ırağa dalalım.aynısı sende tebrikler.Yok ya Türkiye adam olmaz.Olursa da biz göremeyiz.
-----------------------------İletişim Problemi Yaşıyoruz.Ben Kalkıp Tayyip'in Ya da Ak partinin politikasını savunmadım.Sadece Senin söylediğin şeylerin/eleştirilerinin Yıllarca DevSolcular Tarafından Her Görüşe Mensup Partiler İçin Saldırı Amacı Güden Klişe ŞEyler Olduğunu Söylemek İStedim.akparti'den ve tayyp'den ben de nefret ediyorum.ama kalkıp senin bu nefretini dışa vurmak için sunduğun argümanlar ve eleştriler çok basit duruyor.
-
DkN bunu yazdı:
ne diplomasisi hoca? diplomasi devletler arasında olur. pkk devletmide diplomasi kullanacam ben. birtek adamları devletleştirmedigi kalmıstı onudamı yapacaksınız. neyin diplomasisi neyin sozu neyin sazı. muattabımızmı onlar. kim onlar? ulan baska memleket olsa 1sehit verdigi gunun ertesinde terorist saldırının geldigi devlete savas ilan ederdi ak. ne itibarımız kaldı ne şerefimiz. ulkeyide kendilerine benzettiler
-----------------------------Sen Beni Ya Anlamıyorsun YAda Takılmışsın Bi Zihniyete Kabullenmek İstemiyorsun... Orada Bi Hükümet VAr (Gerçi Bi Sikime Yareradıgı Yok Ama)Onunla Yapacaksın Orada Bi İşgalci Var Onunla Yapacaksın Baktın Bi Sik Olmuyor Gireceksin İşini Bitirip Geri Geleceksin.. Ama Önce Diplomasi...
-
diplomasi warolan devletler için olur orda kürt dewleti olmadına göre hangi diplomasiden bahsediosun??
-
Fuckara bunu yazdı:
diplomasi warolan devletler için olur orda kürt dewleti olmadına göre hangi diplomasiden bahsediosun??
-----------------------------Yeter A.k. Irak Hükümeti Oldumu Sıgdımı Aldımı Çekmece (ÇEkmeceden Kastim Beyin)...
-
yha sen anlamıomusn ırak hükümetide hükümet sayılmaz amerikanın kuklasıı....!!!!!
-
Fuckara bunu yazdı:
yha sen anlamıomusn ırak hükümetide hükümet sayılmaz amerikanın kuklasıı....!!!!!
-----------------------------O Zaman O ipneye Yapacaksın Diplomasiyi Gerçi Bunlar Görüntü Asker Girecek Zaten Ama Bence Seçimlerden Sonra...
-
FireX bunu yazdı:
Yine tayyipçiler ve anti tayyipçiler toplanıp başlamışlar dörde dört çatışmaya.Tayyibin aq size birşey olmasın.Şurda 1 ay kaldı amk verin oyunuzu kurtulun.Havalarda sıcak zaten millet birbirini yemeye bahane arıyor.
noktayı koymussun..1 ay sabredin amk gerci 1 ay sonra bu adam yine meclise girecek gene burda birbirinizi parcaLayacaksınız bende 1 sigara yakıp sizin bosu bosuna birbirinizi kırdıgınız yazıLarı okuyacam.. :D