folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    White_AnGeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Android bunu yazdı:
    bu ne ya boyle cahıl kor adamlar oldugu surece tayyıp hukumete cooook gelır tayyıp turkıyeyı dunyaya actı evet haklısın turkıyede artık dunyanın 4 bı yanından adamlar ıstedıgı seyı alıyolar ıstedıgı seyı yaptırıyolar helal olsun sana tayyıp
    -------------------------

Demekki BEn Boşa Konuşuyorum Tamam Kardeşlerim 22 Temmuzda Getirin Chpyi (Getirebilirseniz) ...

Onlar Yönetsin Yok Yine Akp Gelirsede Bok Atmayın Milletin İradesine Saygılı Olun... 

1.ben chplı degılım oy atmamda

2.benı bılen bılır ben mıllıyetcıyım (olmus olan gercek kemalızmı savunurum chpnın savundugu kemalzm kemalızm degıldır)

3.bu secımlerde oyumu mumcuya vermeyı dusunuyodum ama bosa gıtcegını dusundugum ıcın kesınlıkle oyum bahcelınındır

4.tutturmusunuz mılletın ıradesı mılletın ıradesı buyuk bı cogunluk cahıl oldugu ıcın mılletın dını duygularını ıstısmar ederek yonetıme gelıyosunuz abdullah gulu cumhurbaskanı yapacaktınız tek adayla cumhurbaskanı secılırken demokrasıye kursun sıkılmıyomu utanmasanız ıkı gun sonra tayyıpı halıfe ılan edeceksınız

ben onlara acımıyorum adamlar akıllı gerızekalıları kullanarak kendılerını bı yerlere tasıyolar acıdıgım hıcbıseyden anlamayan mehmet efendı ahmet dayı.onların oyunu alıp sonra terbıyesızlık yapma al ananı gıt dıyen cıbılıyetsız herıf cehenneme kadar yolu war

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    White_AnGeR
    White_AnGeR's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:
    White_AnGeR bunu yazdı:

Android bunu yazdı:
    bu ne ya boyle cahıl kor adamlar oldugu surece tayyıp hukumete cooook gelır tayyıp turkıyeyı dunyaya actı evet haklısın turkıyede artık dunyanın 4 bı yanından adamlar ıstedıgı seyı alıyolar ıstedıgı seyı yaptırıyolar helal olsun sana tayyıp
    -------------------------

Demekki BEn Boşa Konuşuyorum Tamam Kardeşlerim 22 Temmuzda Getirin Chpyi (Getirebilirseniz) ...

Onlar Yönetsin Yok Yine Akp Gelirsede Bok Atmayın Milletin İradesine Saygılı Olun... 

1.ben chplı degılım oy atmamda

2.benı bılen bılır ben mıllıyetcıyım (olmus olan gercek kemalızmı savunurum chpnın savundugu kemalzm kemalızm degıldır)

3.bu secımlerde oyumu mumcuya vermeyı dusunuyodum ama bosa gıtcegını dusundugum ıcın kesınlıkle oyum bahcelınındır

Kimi Tuttugun Benim İçin Önemli Değil Sonuçta Çoğunluğu Sağlayan Meclise Grer Bide Kimseyi Küçümseme Cahil Kör vs. 

Artık BU Konuları Kapatalıp Şurda 1 Ay Kaldı Ona Buna Bok Atmayalım 22 Temmuzda Oyumuzu Sandıkta Hakketiğini Düşündüğümüz Partiye Verelim. Boşunada Bir Birimizi Kırmayalım...

Bugünü Yaşadın Yarının Varmı. Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı... (Hz. MEVLANA)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    android neyin tartışmasını yapıosn kardeş:)

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Kabile yönetir gibi devlet yönetilmez arkadaşlar her buldugunuz yerden adama hücüm etmeyin. Ne yani amerikaya söylemeseydik haber beklemeseydikte orda onların askerlerıylede mı catıssaydık yada baska problemler mı cıksaydı ortaya hemen bunu bir izin almak olarak gormeyelım.  yapılacak olan operasyon herkesın kabul ettiği  sadece bizim kabuletmedıgımız bir kurdıstana  vurulacak bir darbe de olabilir. Malesef o kadar basıt degıl. emın olun bu işler sadece basbakan yada hukumet ıle yurutulmuyor.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

tamam o zaman gelıpde burda onun bunun propagandasını yapmayın

bu arada fuckara demek ıstedıgını anlayamadım?

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ayıp size ya gercekten ayıp. burda akp kötü diyerek fikrinizi kimseye zorla empose etmeyin gençler ya.eleştirdiğiniz adam istanbulu istanbul yapan adam yaw. biraz bırakın  ve üzülmeyin yok öyle tek başına çıkıp türkiye cumhuriyetini satacak adam .buna ne tsk izin verir nede biz .elimizde değil tam özgür değiliz mecburuz abd piçinin sikini biraz daha tutmaya anlayın artık. bugün istediğimiz kadar şeker pancarı ekemiyoruz bu akp nin suçumu? istediğimiz kadar susam prinç ekemiyoruz bu akp nin suçumu? a.q şeker şu anda en fazla 500 000 liraya satılmalı ama biz 2 milyona şeker alıyoruz ..nedenmi? çünkü kota var ımf kota koydu o nekadar pancar ekin derse okadar ekebiliriz işte bu önceki hükümetlerin icraatıdır ..aklınızı başınıza toplayın ve önce düşünün sonra bir daha düşünün.köprüyü geçinceye kadar abd ye dayı diyecegiz sonra anasını sikeceğiz durum budur.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

inş msjım silinmez son pstu koymak istiyorum

siyaset yapılmasını kimse istemiyor kim naparsa yapsın 1 ay var şimdiden böyle yapılırsa 1 aya kadar ban ban ban yakındır 

lütfen herkes siyaseti evinde yapsın/forumda kabul görülmüyo biliuyorum doğru olan da budur sokakta arkadaşla dahi çatıyor  çoğu 1 ay şu beyine dur deyin......

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan740
    volkan740's avatar
    Erkek

yaa aq bu saatte yazı yazıyorum kıl oluyorum o adama

çiftice askere herkeze laf ediyor bu adamın türklüğünden ben emin eğilim

abd bişiy var ondan emir alıp duruyor aq yaa bu kadar adam o adiyi neden halen başta tutuyor:

onu benim başıma verin:D

eziyim başını

p5
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan740
    volkan740's avatar
    Erkek

aq yaa halen bu oyunu bozamadık bi e l atılsın şuna ve bu adam yok olsun

çifti asker şehit millet vatan tanımıyor ibiş

p5
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal