Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Yine tayyipçiler ve anti tayyipçiler toplanıp başlamışlar dörde dört çatışmaya.Tayyibin aq size birşey olmasın.Şurda 1 ay kaldı amk verin oyunuzu kurtulun.Havalarda sıcak zaten millet birbirini yemeye bahane arıyor.
noktayı koymussun..1 ay sabredin amk gerci 1 ay sonra bu adam yine meclise girecek gene burda birbirinizi parcaLayacaksınız bende 1 sigara yakıp sizin bosu bosuna birbirinizi kırdıgınız yazıLarı okuyacam.. :D
-----------------------------Kahraman Kardeş İmzan İnsanı İnciltir Cinsten Ben Bir Kürt üm Ama Aynı Zamanda Bu Milletin Bir Ferdiyim.. Değiştirirmisin Lütfen...
-
White_AnGeR siteyi nerden buldun nasıl buldun merakımdan soruyorum.Yeni gördüm ve gayet tırmalayış içindesin.Fakat tahribatta yanılmıyorsam 2 yıllık bir geçmişim var.Buna ramen bir çok kişi beni tanıyamıyor konuştuktan sonra farklı olduğumu anlıyor.
Yani okan bayulgen kendi programında yapabildiği her türlü maymunluğu yapar fakat başka yerlerde öyle olmadığı görülür.Bende site içinde bile bile bazen hitler yanlısı olup yanlıları ortaya çıkartıyorum bazen çekingen olanları fikirlerini böğürsünler diye zorluyorum her türlü olayla kıllık çıkartıp niyetime ulaştıryorum.
İşin doğrusu gelir gelmez acayip giriş yapman değişik geldi bana.Ondan soruyorum.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------White_AnGeR siteyi nerden buldun nasıl buldun merakımdan soruyorum.Yeni gördüm ve gayet tırmalayış içindesin.Fakat tahribatta yanılmıyorsam 2 yıllık bir geçmişim var.Buna ramen bir çok kişi beni tanıyamıyor konuştuktan sonra farklı olduğumu anlıyor.
Yani okan bayulgen kendi programında yapabildiği her türlü maymunluğu yapar fakat başka yerlerde öyle olmadığı görülür.Bende site içinde bile bile bazen hitler yanlısı olup yanlıları ortaya çıkartıyorum bazen çekingen olanları fikirlerini böğürsünler diye zorluyorum her türlü olayla kıllık çıkartıp niyetime ulaştıryorum.
İşin doğrusu gelir gelmez acayip giriş yapman değişik geldi bana.Ondan soruyorum.
-----------------------------Aslında Bende TAhribatta Yeni Degilim Sadece Tek Tük Yazardım. Konulara Bakar Sonra X Butonuna Basardım.. Tahribat Bi Keresinde Kapanmıştı Bi Süre Kapanmadan Öncede Takılırdım.. Yani Yeni Degilim Taktiğin Hoşuma Gitti Zaten Dikkat Ettiysen Sana Sadece Ayrıntı Ver Dedim Kaynak Ver Dedim Haberleri Çok Takip Ederim Ama Ana Haberleri Genelde İzleyemem Haberleri Ya Netten Yada Radyodan Takip Ederim.. Değişik Dediğin Valla Bu Anti Akp Cilere Cevap Yetiştirmekten Artık Konulaara YAvaş YAvaş Yorum Yapmaya Alışıyorum Bu Yüzden Onlara Teşekkür Ediyorum...
-
Kahraman Kardeş İmzan İnsanı İnciltir Cinsten Ben Bir Kürt üm Ama Aynı Zamanda Bu Milletin Bir Ferdiyim.. Değiştirirmisin Lütfen...-----------------------------
anaaaa sanane adamın imzasında :S sanamı kaldı adama bak ? bannner hoşuna gidiomu onuda deiştirelim :P
-
SilenC3 bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Kahraman Kardeş İmzan İnsanı İnciltir Cinsten Ben Bir Kürt üm Ama Aynı Zamanda Bu Milletin Bir Ferdiyim.. Değiştirirmisin Lütfen...-----------------------------
anaaaa sanane adamın imzasında :S sanamı kaldı adama bak ? bannner hoşuna gidiomu onuda deiştirelim :P
-----------------------------Şimdi BEn İmzama Gidipte Birilerini Rahatsız Edecek İnciltecek Şeyler Yazsan Güzel Olurmu Ben Sadece Rica Ettim Artık O
Onun Bileceği Birşey YAzılarımı Dikkatli Oku Sonra Yorumla...
-
White_AnGeR bunu yazdı:
SilenC3 bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
-----------------------------Şimdi BEn İmzama Gidipte Birilerini Rahatsız Edecek İnciltecek Şeyler Yazsan Güzel Olurmu Ben Sadece Rica Ettim Artık O
Onun Bileceği Birşey YAzılarımı Dikkatli Oku Sonra Yorumla...
-----------------------------Tamam beyLer konumuz bu degiL :) degistim kimsenin kaLbini kırnaya gerek yok.. Kusurumuz varsa affoLa..
-
birader gözünde at gözlüğümü var fakındaysan öle düşünen tek sensin....
-
bu ne ya boyle cahıl kor adamlar oldugu surece tayyıp hukumete cooook gelır tayyıp turkıyeyı dunyaya actı evet haklısın turkıyede artık dunyanın 4 bı yanından adamlar ıstedıgı seyı alıyolar ıstedıgı seyı yaptırıyolar helal olsun sana tayyıp
-
Android bunu yazdı:
bu ne ya boyle cahıl kor adamlar oldugu surece tayyıp hukumete cooook gelır tayyıp turkıyeyı dunyaya actı evet haklısın turkıyede artık dunyanın 4 bı yanından adamlar ıstedıgı seyı alıyolar ıstedıgı seyı yaptırıyolar helal olsun sana tayyıp
-------------------------Demekki BEn Boşa Konuşuyorum Tamam Kardeşlerim 22 Temmuzda Getirin Chpyi (Getirebilirseniz) ...
Onlar Yönetsin Yok Yine Akp Gelirsede Bok Atmayın Milletin İradesine Saygılı Olun...
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------Tamam beyLer konumuz bu degiL :) degistim kimsenin kaLbini kırnaya gerek yok.. Kusurumuz varsa affoLa..
-----------------------------Sağol Kardeşim Rica Ettim Sende Kırmadın Teşekkür Ederim...