folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

Tayyip Erdoğan : Amerikadan Haber Bekliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bu tip bi baskanimizn olmasindan dolayi dusuncelerim cok acik.gerek buradaki forumda gerekse gazete yada Tv bloglarinda en asiri noktadayim maaalesef.oncelikle ben herkese kufur edebilirim,aynen baskalarinin yaptigi gibi.bunu dunyada yapiyor en ozgur karariniz budur.baskan kenedy ye cok kufur ettiler hatta amerikan ic savasini bitiren (O bir Meluncandir)Abraham Lincoln e bile Kansas li ciftcilere yaptigi bir konusmasi sirasinda toplu olarak kufur edilmistir.kaldiki bizim baskanimizin lanet yuzu cok mu degerli.isesem yuzune yagmur zannedebilir.amerika penislerini bizimkilere tercih eden bir baskanimiz varsa onunla gurur duyanlar okusunlar gelen cumlemi neden benim penisimi tercih etmiyo.eger istiklal mahkemesi yada herhangi bi mahkeme ile bu basbelasi herif elektrige verilebilir.ben yakin tarihte (2001 ekonomik krizi)yasadiklarimizdan sonra benzer seyler yasamiyacagimizi dusunmek istemistim desteklemesem de bu lanet olasilari.ama yanilmisim.Soros vakfinin turkiye distrubitoru ampulculer memleketimi pazarlamak icin gelmisler basimiza.benim bu secimde ulkem icin en gerekli olan seyin kendi ozguvenimizle en dogru olan neyse o yonde vatanimizin degerlerini onde tutan olusumlarin yaninda olacagimiza inaniyorum.bu arada icimizden boyle vatan haini baskanlar cikardigimiz icinde kendimizden ders cikarmaliyiz diyorum.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    Tayyip Erdoğan eski abd uşaklarının yedikleri kemiklerin borcunu ödüyor dostum.Tek kuruş imf den borç almışmı? 24 milyar dolardı devraldığında şimdi 8 milyar dolara düşürdü.adam bangır bangır bağırıyor imf den borç almıyoruz geçmiştekilerin borcunu ödüyoruz diye .adam mitingte ulusa seslenişte yalanmı söylüyor ? yiğidi alnındanmı vurcaksınız arkasındanmı bilemem ama hakkını yemeyin siz yiğitseniz.

You set up her pickle which you loved
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    White_AnGeR
    White_AnGeR's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

Benim bu tip bi baskanimizn olmasindan dolayi dusuncelerim cok acik.gerek buradaki forumda gerekse gazete yada Tv bloglarinda en asiri noktadayim maaalesef.oncelikle ben herkese kufur edebilirim,aynen baskalarinin yaptigi gibi.bunu dunyada yapiyor en ozgur karariniz budur.baskan kenedy ye cok kufur ettiler hatta amerikan ic savasini bitiren (O bir Meluncandir)Abraham Lincoln e bile Kansas li ciftcilere yaptigi bir konusmasi sirasinda toplu olarak kufur edilmistir.kaldiki bizim baskanimizin lanet yuzu cok mu degerli.isesem yuzune yagmur zannedebilir.amerika penislerini bizimkilere tercih eden bir baskanimiz varsa onunla gurur duyanlar okusunlar gelen cumlemi neden benim penisimi tercih etmiyo.eger istiklal mahkemesi yada herhangi bi mahkeme ile bu basbelasi herif elektrige verilebilir.ben yakin tarihte (2001 ekonomik krizi)yasadiklarimizdan sonra benzer seyler yasamiyacagimizi dusunmek istemistim desteklemesem de bu lanet olasilari.ama yanilmisim.Soros vakfinin turkiye distrubitoru ampulculer memleketimi pazarlamak icin gelmisler basimiza.benim bu secimde ulkem icin en gerekli olan seyin kendi ozguvenimizle en dogru olan neyse o yonde vatanimizin degerlerini onde tutan olusumlarin yaninda olacagimiza inaniyorum.bu arada icimizden boyle vatan haini baskanlar cikardigimiz icinde kendimizden ders cikarmaliyiz diyorum.

Yeter A.k. Kapatın Şu Konuyu Madem İstemiyorsun Oy Vermezsin Olur Biter Sen Kendini Düzelt Önce Sonra Başkalarına Uzan

Bugünü Yaşadın Yarının Varmı. Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı... (Hz. MEVLANA)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

untouchables bunu yazdı:
    Tayyip Erdoğan eski abd uşaklarının yedikleri kemiklerin borcunu ödüyor dostum.Tek kuruş imf den borç almışmı? 24 milyar dolardı devraldığında şimdi 8 milyar dolara düşürdü.adam bangır bangır bağırıyor imf den borç almıyoruz geçmiştekilerin borcunu ödüyoruz diye .adam mitingte ulusa seslenişte yalanmı söylüyor ? yiğidi alnındanmı vurcaksınız arkasındanmı bilemem ama hakkını yemeyin siz yiğitseniz.

Ulan şimdi küfür edicem bu siteden kopmakta istemiyorum.. 24 milyardan 8e düşmüş o aldığı borcu düşürmüş..  dış Borç 400Milyon olara kadar yükseldi bundan haber versene bana?? Üstelik o kadar Vatanı sattı orospuçocukları...

Ulan o yiğit dediğin adam Baş örtüsünü kaldırıcam demedi mi? iktidara geldi ne dedi peruk taksınlar.. Mehmet ali şahin deyyyuzu çıkıp demedimi baş örtü sorunu yüzde 2nin sorunu diye Bunlar yalan sölemiş olmuyor mu?

Dokulmazlığı kaldırdı mı?? Yolsuzluk olmucak dedi YOLSUZLUĞUN babasını yaptılar..

Düşün bak  bu ÜLKERRR öyle büyüdü ki 4büyüklere adam alıyor.. Başlarına götlerine reklam veriyor..Kluplerin isimlerini alıyor.. Kafe crown cimbom,çizi fener vs. die dünyanın en çok yükselişe geçen kurumu oldu? peki bu kurumun ortağı kimm...?? Hangi orospuçocuğuu??

Oğlu okul harçlıklarıyla gemi alıyor? osuruktan ne olduğu belli olmayan raporla askere gitmiyor bu mu yiğit adam? Kemal unakıtan gemi ihalelerine giriyor girmedim diyor ihalelerde ismi açıklanıyor? Abdullag gül Cumhuriyet döneminin sonu geldi diyor.. Demedm diye yalanlıyor.. Sonra ingiliz gazete söylediğini doğruluyor Bunlar mı YİĞİT lann..

ULAN YETER BEE ŞU DAR BEYİNLERİNİZİ ÇALIŞTIRINDA GÖRÜN ARTIK GERÇEKLERİ.. BU ADAMLAR GELDİ DİNLİ,DİNSİZ HAREMLİK,SELAMLIK olayları ortaya çıktı.. Abdullah Öcalanı Serbest bırakıolardı.. Şehitlere,askerlere,insanlara demedikleri  kötü laf kalmadı?? BU OROSPUÇOCUKLARINI HANGİ BEYİNLE,HANGİ DÜŞÜNCEYLE SAVUNUYORSUNUZ SAMAN AKILLILAR.. İsterseniz anasını sikeyim ülkenin partisine oy verr ama bu adamlara verilen oy HARAMDIR HARAMMMM...

Abdulalh gülün Kızı 4yıl okula perukla gidiyor.. Seçimler yaklaştı Baş örtüsünden yine oy toplamak için Mezuniyete kızı baş örtüsüyle gönderiyor sonra benim kızım paris hilton mu bu ne haksızlık dio.. Sizin gibi körükçü kazımlarda dinsizler baş örütüsünden ne alıp veremdiğiniz var diye sazan gibi atlıyorsunuz.. Üstelik senin kızının ayrıcalığı ne şerefsiz Baş örtüsüyle orada..

Baş örtüsünü kaldırdılar diyelim sonra Kara çarşafa baskı yapıcaklar onuda isticekler Bunlar Bu kadar basit....Bunların sonu yok Çığ gibi büyüyorlar okuma oranı bu kadar düşük olan bir ülkede zaten anormallik olmasını beklememek anormallik olur..  

80yıldır 1grm ileri götüremediğimiz üCumhuriyetimizi Bu gerizekalılar yüzünden 1de geriye götüreceğiz..HELAL OLSUN SİZE VERİN OYLARINIZI AKPYE..

ATATÜRKE GAVUR DİYEN OROSPUÇOCUKLARINA VERİN OYLARINIZI.. AMAM ŞUNU UNUTMAYIN O ATATÜRK,İSMET İNÖNÜ OLMSAYDI HİÇBİRİNİZİN,HEPİMİZİN ANASI ANASIIII BELLLİ DEĞİLDİ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

white anger ve trimpuh mu ne siz ne kadar biliyorsunuzki türkiyenin durumunu zumsukun açtıgı konuda üstünlük kurmaya çalışıyonuz.ne anlıyorsunuzda burda ukalalık yapıyorsunuz.siz türkiyenin kime ne kadar borcu var biliyormusunuz.kim biliyor ne siz ne biz biliyoz baştaki yolsuzluk olmayacak diyipte barlar sokagında oy toplayan akp bilir.ayıp etmeyin saygılı olalım seçim günü verelim oyumuzu oylarımız konuşsun! ayrıca o muhimattı tankları sike sike yerleştirecek sınıra yoksa oturdugu koltuktan olacak darbeyi yiyecek bu hepimizin aklına gelmiyormu !

La vittoria sara nostra !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

persian  kardeş tam ben seninki gibi bişey yazmaya hazıranıyodum ki yazını okudum içim rahatladı.   Bu millet kör heralde ya, tayyipçiğim yine başlamış erzak vermeye felan iki üç yardıma kenar mahallelerden oy topluyo. ne diyim bu orospu çocuklarına ülkenin anasını siktiler ve hala onu savunlar çıkmıyo mu deliriyrum

amk benim de böle babam olsaydı keşke bikaç villamız olurud, gemim felanda sonra pek deneyimim olmadan bi şirkete CEO  olurdum

ya bunlar tam şerefsiz ya, sokak kabadayısı üslubuyla prim yapacağını zannediyo.  APO ya sayın diyo, sonra bunu inglizcedeki MR a dayandırıp açıklamaya çalışıyo.

sorarım size hangi ülkede başbakan bi şirkete ortak olsun, böle bişey olduğunda tarafsızlıktan söz edilebilir mi?

orospu çocukları başa geldiklerinden beri sürekli kadrolaştılar, bütün mevkiler imam hatip kökenli tayfaya ya da eş dosta verildi, mülakatlarda torpiller döndü, ihalelere fesat karıştırdılar.

türkiyenin dış borcuna bakın ondan sonra konuşun 400 milyar dolar amk

yeter amk hala bu adamı savunacak kadar nasıl kör olabiliyosunuz

güzel yurdumu parça parça satıyolar, kilit kuruluşları özelleştiriyolar, .tama özelleştirme de gerekli ama özellşetirilen telekom olmamalı 2. telekomumuz yok

hem de bikaç yıllık karları karşılığında özelleştiriyolar var mı böle bi şerefsizlik

hay ya yine sinirim bozuldu amk

There is no life without struggle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ben fazla rakamlardan anlamam ama kafama girenleri unutmamaya calisirim.eger ekonomi dedikleri bi sey varsa oda ulkem 1 koy 8 kazan ulkesi haline gelmis dunyanin onde gelen finans gruplari habire aciklama yapiyorlar kazanmak icin turkiye ye kosun diye.sonra son 1 yildir halkimiz asiri oranda mevduata dolar yatirmis,hem de  ne kadar biliyormusunuz 80 milyar $.MB kasalarimda 60 milyar $ var der aciklamalarinda.ulkemde bir turist para var habire bagira bagira soyledikleri o akilli para o ampulun anlatmaya calistigi biseyler varsa rakamlarla bakin tek koseden bakmayin onlar bi labirent gibi bakiyolar siz logaritmatmasal bakin.evet yanlis degil.İMF den para alinmamis ama karsiligi parayla gelmeyecek degerler elden cikmis.ve arti tonla aleyhimize cikarilmis yaz bos tahtasina donmus anayasal tuzuk.(İMF ve AB penisinden hoslanan Ampulden )ekonomi tamamen yabancilarin eline  gecmistir.yalan diyen iyi arastirsin gelsin.ekonominin amiral gemisi İMKB nin %70 i ile bankacilik sektorunun %45 i de yine yabancilarin elindedir.kapitalin anavatani ABD de bankacilik sektorundeki yabanci orani ne kadar biliyormusunuz ;sadece % 8 bu oran fransa da daha az.Shell karadeniz de buyuk petrol rezervi var diyor bu ampulculer hemen onlara bir yasa hazirliyor biz kolonisel gorevmizi yerine getirmemiz gerekiyor o yuzden.cikan yasada devlet payi sadece % 2 evet arastirin bakin.amerika yabanci ya bir gram petrol cikarttirmaz.keza rusya oyle Norvec sadece % 10 u zorla vermistir.baska mevzu tarim.tarim e İMF ve AB nin karar vermesi  tarif edilemez.oysa tarihe bakin ayni tarihlerde dunyanin en buyugu olmak icin yarisan ulkeler(ABD,Almanya,ve Japonya)sanayilerini gelistirmek icin once tarim sektorunu gelistirmislerdir.Kibris ta ihanet diz boyu Rauf denktas hayatta iken adama ihanet etmek bu kadar olur.Ampul dayatmasi ile gelen diger İMF ve AB penissever dostu  talat la kibris ta 100 binlerce sehit atamizin ruhu sizlatilmistir.hayattakilere en buyuk kazik atilmistir.ben aklima geliyo aramizda ulke devlet mevzulari konustugumuzda hemen aklimiza geliveren konular bunlar ustadlar bu gerceklerle bakalim olaylara somurge ulkesi degiliz biz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Sayın White_Anger , "Amerika'dan haber bekliyoruz" ifadesinin kanıtını arıyordun , az önce STV de başlık buydu. Abdullah Gül'ün ifadeleriyle.
    Kanıt yok diyenlere duyrulur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bukalemun Kardeş bak o kadar yazı yazdım ama o yazıları okucak beyne sahip akpli nerede bana cevap versin.. Tayyip gibi kışkırtırlar,uyuzluk olsun diye İnadına akp yazar kaçarlar birşey bilmeden...Halbuki gerizekalı neye inat ettiğini bile bilmez.. 

Benim yazdığım konulara hiç bir akp li cevap veremiyor..HODRİ MEYDAN DİYORUM GELSİNLER.... Ben bi yerde yine yazmıştım silindi ama yine yazıcam kusura bakmayın.. Sıcakta kan beynime sıçramış zaten herneyse...

Gerizekalı bir adamı Kesin akpden caydırırım.. Ultra gerizekalı birinide yarı yarıya düşündürttürürüm.. Akpye kökken bağlanmış,çıkarı uğruna savununlarında suratlarını kızartırım...Bu kadar açık ve net  S-Ö-Y-L-Ü-Y-O-R-U-M

Kusura bakmasınlar artık bıcak kemiğe dayandı.. Ya bu Tayyibin ve yandaşcı köpeklerinin kökünün anasının am..na kibrit suyu çakağız Dar ağacında asacağızz vatanı bu pisliklerden kurtarıcağız yada bu gerizekalıların ülkeyi yönetmesine,cahil insanları kandırmasına izin vereceğizz.. Yoksa olmuyor...Vatan elden gidiyor..Dışardaki onca düşmana yenilmedik,içerdeki bu düşmanlara yenileceğiz..

YÜCE ALLAH bu insanlara beyin diye birşey vermiş hayvanlardan farkımız olsun diye..BU Tayyip insanları hayvan yerine bile koymuyor ama bu adama hala oy veriyorlar.. O zaman O beyinlerinizi Bağışlayında bir işe yarasınlar.. Teneke kafayla gezin sorun olmaz sizin için zaten bir si..me yaramıyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    firex kardeş doğru söylemiş.1 ay beklersiniz oyunuz kime ise ona verirsiniz.bıktık artık bu tartışmalardan.biraz saygılı olun aq birbirinize.zumsuk sende imzanda yazmışsın 08,06 tarihinden itibaren bişey yazmıcam diye.konu bile açmışsın.bari kendinle çelişme.

neyse ne laannn....
Toplam Hit: 7308 Toplam Mesaj: 61