folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı

Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    16 mayısa sadece 2 ay kaldı.Fakat hala sessizlik hakim.Bazı kesimlere göre tayyip kesin cumhurbaşkanı.Eğer adaylığını koyarsa meclisteki çoğunluk sebebiyle olacak gözüküyor.Fakat tayyibin geçmişte söylediği sözler ve her ne kadar değiştim diye mesaj versede bir insanın 7'sinde neyse 77'sindede o olacağı sözü aklımıza geliyor.Son zamanlarda fethullah gülen ve necmettin erbakan ile samimiyetide göze çarpıyor.Geçmişte söylenen sözlerde cabası

elhamdulillah şeriatçıyız.(21.11.1994 milliyet)
    yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 sabah)
    ben tekkeye degil dergaha gittim.(22.1.1997 gözcü)
    ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hürriyet)
    10 kasım'da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 hürriyet)
    içki yasaklansın. (1.5.1996)
    istanbul'u medine yapacagiz. (akis)
    bütün okullar imam hatip yapılacak. (17.9.1994 cumhuriyet)
    ben istanbul'un imamıyım. (8.1.1995 hürriyet)
    mayo reklamı şehvet sömürüsüdür. (6.3.1996 hürriyet)
    milli piyango zulümdür. (29.9.1994 hurriyet)
    taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız. (1.7.1994)
    cumhurbaskanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit)
    sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah)
    yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
    ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet)
    imamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 milliyet)

Üstteki sözleri okuyup şöyle bir düşündükten sonra devam edelim.Tayyip gelirse ve akp tekrar yönetime gelirse ne olacak? akp ne istiyorsa o mu olacak? Chp hala boş boş laflar ederek ucuz politikaya baykalla devam mı edecek? Cumhuriyetin ve laikliğin koruyucusu olacak(!?) ve Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna oturmaya hak kazanmış kişi tayyipmi olacak? Bütün bu soruların cevabı bizi kaosa sürüklüyor.Tayyip kararından caydı diyelim.Yerine mutlaka akpden birisi gelecek.Bülent arınç gibi duyumlar almaktayım.Geçen sene laikliğe her bulduğu fırsatta laf söyleyen adama.Cumhurbaşkanlığından bahsediyoruz.Bu ülkenin en üst kademesine geçecek birisinin Atatürk'ün ilkelerini yerine getirmesi,kişiliğiyle örnek olması ve toplumun çıkarına çalışacak ülkenin ulusal eğemenliğine ve bütünlüğüne aykırı harekette bulunmamış ve geçmişinde bu tür konulardan sabıkası olmayan birinin bulunması gerekmezmi? Askeri kesimde sessizlik hakim.Bazı uç düşünceler darbe konusunu gündeme getiriyor.Fakat böyle bir hazırlık yada hareket içerisine girileceğini sanmam.Geçmişte yapılan darbelerden ülkenin zarar görmesi ve halkın buna bakışı engel teşkil etmekte.16 mayıs Türkiye'nin geleceği için bir dönüm noktası olacak.Ne diyor tayyip "cumhurbaskanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit)".Olan yine ülkeme olacak.Beklemekten başka yapacağımız birşey yok.Koyunlaştırılmış bir millet olarak herşey gibi bunlarada razı olmasını biliriz!

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    tay yeap reisicumhur olursa bence yönetim şekli değişecektir başkanlık sistemine geçilebilir chp ise o baykal dangozuyla neden devam ediyor anlamış değilim...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    tayyip erdoğan cumhurbaşkanı miksen olamaz o zaman zikerler işte bütün ülkeyi.Sen gör ne oluyor ayaklanır millet aq.

Ülke zaten bitik ejdadını şey yaptılar ülkenin hala cumhur başkanı olma ihtimalini konuşuyorusnuz öyle bişey olsun gör ne oluyor.Aq hiç yoktan tetikçi olup sülalesini piyasdan kaldırırım.

Bu şerefsizler içn müslüman olsunda gerisini siktir et.Ülkedir atadır cumhuriyettir bayraktır yok Atatürkten nefret eidfyorlar zaten bunu buraya nasıl çıkarttınız çok merak ediyorum

Türk milleti zaten kendini miktirmeye meraklı ancak onun üstüne birde Atatürke küfür eden tileri çıkartıyor başa.NE zaman sağlam adam geldi başa ?Ne zaman güzellik içinde yaşadınız.Ayıp ya.O ipne cumhur başkanı falan olamaz.

Sonunda ya anasını alıp gidecek başbakanlık koltuğundan yada anası karısı bizimle kalacak kendi gidecek o lafları hala unutmadımçç
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    cumhurbaşkanıda olursa tetikçi parasına ortak olurum zumsuk :)
    ziktmin sıfatsız herifi satılık it!

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Olabilir! Demokratik bir ülkede yaşıyorsak! Sonuçta hükümeti halk seçti. Diğer hükümeti de halk seçecek. Ondan sonrakini de. Şimdiki meclis cumhurbaşkanını seçicek aynı geçen meclisin şimdiki cumhurbaşkanını seçtiği gibi :)

Ben bu adamı destekliyorum. Bence başarılılar... Seçimde de ona oy vericem. A.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    cumhurbaşkanıda olursa tetikçi parasına ortak olurum zumsuk :)
    ziktmin sıfatsız herifi satılık it!
    -----------------------------------------------------

bi ortakda ben ajan :) hem tüm ülke ayakta alkışlar bizi :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tek bir söz yeterli bence; Nereden geldiğini unutma!

seninde dedelerin ataların; Din'i için namusu için kurşunları göğüsledi.

Ulan ne yapsa yaranamıyor milletine!

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    benim dedelerim dini için atası için ülkesi çin Atatürk için bayrak için kurşunlara göğüs gerdi.Şeriat için değil.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    MuTReFT

Benim büyük dedem Yemen'de kutsal topraklar için savaştı,7 yıl esir kaldı.Hani şu giden gelmiyor denen Yemen'de.Merak etme biz nerden geldiğimizi çok iyi biliyoz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    cem uzan olsun bu adam olmasın :D:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bilgisayarın başından ahkam kesmek ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu ülke ne yazıkki cemmatcilerin şeriatcilerin elinde askeriyede bile adamları var ve bizler hala isyanlardayız (aklımızca) eger onlara karşı mücadele etmek ve reel hak ve hürriyet istiyorsanız bu işi mitinglerde, web sitelerinde orada burada bagıra cagıra cözemezsiniz...bu ülkenin ögrencisi ögretmeni çiftcisi köylüsü işcisi amelesi ustası memuru kısacası "halk" denilen tabakayı oluşturan kesim isyan etse ve "kaos" başlasa hiç birşey ellerinden gelemez...gercek devrimler, inkilaplar "kaos"lardan sonra gercekleşmiştir (bkz:1. dünya savaşındaki türkiye)...ama şuan kimse kaos bbaşlatıp tayyibi indiremez çünkü kimse düzenini bozmak istemiyor...

bassinyourface
Toplam Hit: 5166 Toplam Mesaj: 47