Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı
-
ea Cumhuriyet Gazetesinin reklamları süper açıklıor olayı
16Martta saattler 100 sene öncesine alınıor tehlikenin farkındamısınız diea !?
Tayyep gelirse kan çıkar sölim ben size :D -
tayyip erdoğan olsun arkadaş : ) başbakanlığına karşı olarakta bir sürü şeyler yazıldı tbt de : ) en uygun kişi tayyip değildiyse niye seçildi, çık sen yap lan bari gibi aklımdan geçer dururdu : )
bence şu anki cumhurbaşkanımızla aynı şeyleri yapabilir ama yapısı itibari ile eylem adamıdır daha çok şeyler yapar. : )
-
zumsuk seriat kelimesinin manasina dikkat et istersen, sözlükten bi bak.
Şikayetçiysen zaten müslüman olmana gerek yok. Ateist olabilirsin.
Adamın ne hainliğini gördünüz anlamadım ki!
Zaten oyle bir konu açmışsınız ki ortalık karıştırmaya birebir a.q -
tayyipin a.q..
-
ben meclis"in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet)
Bak bakalım ilk meclis açıldığında önünde Dua eden kimdi?????????
-
Allahım hala ne şerefsizliğini gördünüz ki diyorsun bravo hoca at gözlüğü diyicem yok oda değil uyku gözlüğü takmışsın uçaklarda verilenlerden sendemi tarikatten para alanlardansın yoksa beynini sağlam yıkamışlar.
-
AdamLar cumhrubaskanını cıkaracak engeLLeyebiLecek oLan varsa buyursun.. Cünkü adam isini sansa bırakmıyor..
-
Şeriatı akladınız buna ne diyeceksiniz
ata"ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hürriyet)
Ortalığın karıştığı falan yok.Gelipte adam gibi tartışmazsan.Adamın dinine,zekasına vs laf edersen karşılığınıda alırsın.İşte buna ortalık karıştırmak denir.Seviye içinde tartışılsın diye açtım bu konuyu.Rahatsız olan varsa cevap vermek zorunda değil.Herkes tayyip karşıtı olacak diye birşeyde yok.Tayyibin taraftarı olan varsa gelsin düzgünce düşüncesini söylesini. -
Criminal hocamla Allahtan zamanında temizlik yapmışız,Forumun Zeki seviyesi yükseldi,HELAL LAN TAHRİBAT MÜRİDLERİ.
-
morportaka yazmış:ama bu ülke ne yazıkki cemmatcilerin şeriatcilerin elinde askeriyede bile adamları var ve bizler hala isyanlardayız