Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı
-
:) Kamu Maliyesi ödevim kaynak 1995 2005 arası Türkiye bütçesi
"2002-2005 arasında üretim % 25, milli gelir % 36 oranında arttığı halde, toplam yatırımların payı % 25, sabit sermaye yatırımlarının payı ise % 20'den az olmamak üzere artmış :)"
Ekonomi şuan iyi gidiyo tek eksik cari açık. Yukardaki yazılara bakıyorum o kadar çok saçma sapan neden varki yok o bunu demiş o onu demiş.
RTE sözleri denen o efsane sözler internet efsanesi :D Onu geçtim tekide hükümet %40ı temsil ediyo bu demokratik diil demiş:D amk demokrasi ne demek? eminim anlamını bile bilmiyo! 3 Kasımdan öncede böyleydi diğer 3 Kasımdan önce de bölee olcak. Cumhurbaşkanlğı seçimlerinde de saatler 2 yüzyıl ileri alınacak de hadi...
-
ulan tayyipi savunan adamların zihniyetinden şüphe ederim ben
siz o mal adamı başbakan görüyosanız bilemem dedim gibi zihniyetinizden şüphe duyarım sadece uyanın! adam konuşmayı bilmiyo daha :S ananıda al git diyen adam neyini savunuyosunuz ? -
size tamamiyle somut bir örnek vereyim belki yaşayan akraba veya eş-dost çevrenizden insanlar vardır(malum bizler yaşamadan bazı şeyleri idrak edemiyoruz)
en yakın arkadasımın annesi "Türk Telekom"'da çalışıyodu..daha sonra şu anki hükumet geldi ve özelleşti..böylece bir ülkenin haberleşme özgürlüğüde elinden alınmış oldu..daha sonra binlerce insanı özelleşmeden dolayı ya attılar (profestoneller buna eleman azaltımı der "kovma" "atma" "tekmeleme" demezler) yada başka kamu kurum veya kuruluşlarına gönderdiler..binlerce insanın düzeni bozuldu...şu an arkadasşımın anneside telekomdan cıktı ve kültür bakanlıgında devam etmekte...Ancak oradaki sorun telekomdaki kadar büyük, şeriatcı ve takiyyeci bir müdür var ve personelinin sigara içmesine dahi karışıyo ve özellikle bayanların pantolon giymesine karşı!!!!! eger giyen sigara içen bir personel görürse anında kara listede yer alır...arkadasımın annesi bu tür şeylere maruz kaldı ve en sonunda müdür sigara içiyo diye (odada veya kapalı bir alanda degil dışarıda) hakaret edince en sonunda arkadasımın babası devreye girdi ve neredeyse olay cinayete kadar gidecekti........işte sizin hükumetiniz işte sizin "müslüman" yönetici ve müdürleriniz. -
türkiyenin en çok kar getiren kurum olan Türktelekomu özelleştirip yabancılara verdiler.Tcdd var b ir kez kar etmiş sürekli kendini karşılıyor zarar ediyor.Nie o kdar mallar.Treenlere yatırım yok.
Onu geçtim bir çok devlet kuruluşlarını özelleştirseydim bende öküz gibi para toplardım işte bu göz boyamadır aklınızı zikim. -
3mr3: ulan tayyipi savunan adamların zihniyetinden şüphe ederim ben
laflarınıza dikkat edin yoksa bende aklınızdan şüphe edecem.
Önce bi sakin olun burda kimse ülke kurtarmıyo.
Kimseye hiçbiseyi kabul ettirmeye çalışmıyom. ayrıca forumda bayağı muhabbetlere gitmeye gerek yok. -
Pkk müslüman mı?Beri gel be kardeş beri gel yalvarırım!!!Materyalizmin öğretileri var be orda,hangi müslüman,öyle cana kıyar,hangi müslüman bebek öldürür,biraz destekli konuşalım
Onların bile kafası basmıyo bi senin ki basıyo yani haa.
Bi takım konularda uzmanlara güvenmeyi deneyin isterseniz. Bu ülkedeki tüm hesaplara projelere neden niçinlere kimse yetişemez. Uzmanı olduğunuz bi konu varsa da susmayın -
kagıt uzerinde ekonomi buyumesini aksakallı dedemde yapar. hani buyumus ekonomi? hangimizin maddi durumu iyi? hangimizin eglenmeye zarta zurta ayırcak parası var? parasızlıktan kendini yakan ordan burdan aşşagı atlayan catılara cıkıp iş dilenen bizim halkımız deilmi? kepenk kapatan bizim halkımız deilmi? ne bicim bireylersiniz. kor olmussunuz. o sozlere internet efsanesi diyenin beyninden suphe ederim. orda kaynagı yazıyor su tarihli su gazete diye. burada bos tutup doluyu tutturmaya calısacagına git o gazeteye mail at bisi yap binasına git yazıyı temin et. gundemi takip edin daha dun chp 7 soru yoneltti akp ye. bunlardan en gozume carpan, tayyip efendinin sahte resmi evrak düzenlemek ve kullanmaktan 2 yıl hapis cezasına mahkum maksut serim'i vakıfbank genel mudur yardımcılıgına getirmiş olması. bu şerefsizler hakkında yazıp cizecek binlerce sey var. ama iyi bilsinlerki ne bu ulkede Cumhuriyet rejimi yıkılır ne bizler nede asker. karanlıgın ustune herzaman gunes gibi dogacagız. kusura bakmayın, bizim ısıgımız sonmez
-
Tarantula
bu benim kişisel görüşüm kime ne ?
aklımdan da istediğin kadar şüphe duyabilirsin
benim ananıda al git ! diyen bir başbakandan(!) ve bu olayı dahi savunanlardan şüphe duyduğum gibi ;) -
sen kimsenin aklından süphe etme kardeşim once kendi aklından süphe et akıl da yanıltıcıdır çünkü..Ben bu gazete yazanların hiç birine inanmıyorum ama gerçekten ole birisiyse ebesinin hamına kadar yolu war..Yalnız ben sunu bilir sunu soylerim ki kardeşim Ben Doğdumdan beri bu ülkenin ekonomisini bu kadar iyi yürüten bu kadar geliştiren bi hukumet daha görmedim !En azından O baykal yarmasının ekonomiyi kurtaracak diye getirip cuvallayan adamları Derviş'ten milyar kat daha iyi adamlar..Ve son olarak bence çankaya'ya baş örtüsüyle çıkılabilmeli eğer çıkılamaz diyorsanızda bana sakın burası laik bir ülke demeyin laiklik budur zaten herkesin istediğini giymesi ve kimsenin giydikleri yada inandıklarıyla yargılanıp haklarının kısıtlanmaması !..
Toplam Hit: 5160 Toplam Mesaj: 47