folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı

Tayyip Erdoğan Ve Cumhurbaşkanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    milliyetçilik, Tekel-Tüpraş-Telekom gibi altın yumurtlayan tavukları özelleştirmek; ya da kısaca, -Maliye Bakanı’nın tâbiriyle- ‘babalar gibi satmak’ ise, .. yorum yokk!

sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    ülkeyi satanlar, halka narkoz verenler, doğruları yasaklayanlar ki bu ülkenin aydınlarının kendi ülkelerinde televizyona çıkmaları yasaksa ben daha bişey demiyorum

bu ülkeye Atatürkten sonra bir çivi bile çakılmamış

bu pps biraz anlatır akepeyi............

http://rapidshare.com/files/21374160/TESADUF.pps.html

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    milliyetçilik, Tekel-Tüpraş-Telekom gibi altın yumurtlayan tavukları özelleştirmek; ya da kısaca, -Maliye Bakanı’nın tâbiriyle- ‘babalar gibi satmak’ ise, .. yorum yokk!
    ----------------------------------------

sanırım olay burda kapandı :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hükümete bu yetkiyi veren anayasa bende hiç istemezdim bole kurumların özelleştirmesini ama sonuçta anayasa hukumete bole bi yetki tanımıs o zaman bence hukumete değil anayasaya yuklanmek lazım her zaman soyluyorum her zmanda solıcem ;Bu ülkeye bi diktatör lazım ! Avrupa insan haklarından korkmadan tecavüzceye ,devleti soyanlara idam cezası verebilecek biri.. Anayasayı top yekün silip ADAM gibi hukuçuları toplayarak baştan yazdıracak biri lazım..Çünkü Anayasa bu ülkedeki herkesi yargılayabilen makam olduğu için dolayısıyla hukuk adamları (bi takım o.cocuğu savcılar) kendini devletin bi adamı olarak değil devletin kendisi olarak goruyor ve ona gore iş yapıyorlar davaları zuatıp zaman aşımına uğratııp ne yapmak istiyolarsa onu yapıyolar yanii..Anayasanın en üstte olması gerek tabi ama bunun doğurduğu bu olumsuz sonucları da yok etmek lazım önlemek değil YOK ETMEK !..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varol53
    Varol53's avatar
    Erkek
    yerine yakışıyor ... şuanki cumhurbaşkanı da yerine yakışıyor bence... umarım doğru karar verirler ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dirty_fingerss
    dirty_fingerss's avatar
    Erkek
    düzeltme: nerde atalarımız atatürk için savaştı...allah aşkına vatan uğruna şehit oldu hepsi ...

nerde kaldı demokrasiniz özgürlüğünüz...bişey olmaz korkamyın o kadr hayat devam eder gene...görüceksiniz bak dediydi dersiniz...o kadar takılmayın küçük meselelere...artık türkiye eski türkiye deil..millet uyandı artık işini biliyor...

daha iyi günler bizi bekliyor inşallah

ara da bir bize de uğra...
Toplam Hit: 5541 Toplam Mesaj: 47