Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen
-
ya ne demek sen iç sıç ondan sonra devletten yardım iste götveren geçmiş başa kendi kızları amerikada bizim paralarımızla okusunlar. Kendisinin derdi tasası yok bi kişi borç yuzunden başbakan denılen insandışı varlıga haykırdı dıye başbakan haklı oluyo dimi Allah sizi oyle bı durumua düşürsünki o zaman borç altından kalkamıysınız o zaman anlarsınız ne demek istedigimi ve o kredi kartı yuzunden ıntıhar eden onca ınsanları...
-
98 tane mesaj atılmış. Bide ben atiim.
En başta sorulan soruya cevaben yazılıyor bu cevap onu belirteyim 98 mesajın 3ünü 5ini okuduysam okudum tamam. Başka okumadım. Vaktim yok.
Başbakan haklı kardeşim. Kimseye zorla kredi kartı verilmiyor. Bana bankadan zorla gelen kartın şifresini almaya dahi gitmedim. Diğer gelen kartları kırdık attık. Bugun yolda gelin kredi kartı başvurusu yapalım birlikte diyen banka gorevlilerine cevap bile vermedim. Benim dunyanın başka bir tarafında eşi benzeri görülmemiş derecede zeki(!) milletim gider 10 tane kart alır 100.000 lira borç yapar sonrada gider kendini götünden vurur intihar eder. Hangi akılla olmayan maaşın harcamasını yaparlar? O şartları kim oturup adam akıllı okuyor.
Bi zamanlar heves ettim gittim başvuru formunu aldım. İmzayı basacakken arkada bir suru küçük küçük yazılarla şartlar var. Tuttum adama dedim ben bunu akşam guzelce okuyum sonra imzalarım. Bozuldu adam ama sikimdemi? Akşam okudum meğer ne dandik bir düdükleme yolu.. Şimdi olabildiğince bankalardan uzak dururum. Milletede o yönde tavsiyeler veriyorum. Ben peşin para bilirim kardeşim. Param yoksa illede gidip alacam diye bir derdim yoktur. Millette böyle olmalı diye düşünüyom. O onlarca milyarlık borçları yapan gerzeklerinde kendi götverenlikleri olarak düşünüyom bu düştükleri durumu.
Konuyu daha nazik bir dille anlatmak isterdim ama nefret ettiğim bir düzenin parçasıdır olay..
-
aggio bunu yazdı:
ya ne demek sen iç sıç ondan sonra devletten yardım iste götveren geçmiş başa kendi kızları amerikada bizim paralarımızla okusunlar. Kendisinin derdi tasası yok bi kişi borç yuzunden başbakan denılen insandışı varlıga haykırdı dıye başbakan haklı oluyo dimi Allah sizi oyle bı durumua düşürsünki o zaman borç altından kalkamıysınız o zaman anlarsınız ne demek istedigimi ve o kredi kartı yuzunden ıntıhar eden onca ınsanları...
iyi a.q. koca türkiyede bi sen kaldın göt vermeyen zaten, sen geç o zmn başa da seni alkışlıyalım.hem sanane adamın kızlarından yok efendim bizim paramızla okutulmuşmuş yok ya sen şimdiye kadar ne kadar verdin bunun için bi sölede bilelim..
a.q. sen git haline durumuna bakmadan kredi kartı al sonrada ödeyemiyom diye anır yok arkadaş alıyosan kartı bigün gelipte bankanın o kartı senin götüne sokacağını bileceksin onlar sana para vermeye çok mu meraklılar a.q. hiç mi düşünmüyon bu adamların çıkarı ne diye..
-
daha konuşmasını bilmeyen adamdan başkan mı olurr
:):):):):)::):):):)
-
ceza_serkan bunu yazdı:
daha konuşmasını bilmeyen adamdan başkan mı olurr:):):):):)::):):):)
başkan diil başbakan önce sen yazmasını öğren sonra konuşmasını sonra başkasına bok at -
seçimlerde akp ye oy verdim.
ama sonradan ayıktım.
tayyip erdoğan ist. büyükşehir belediye başkanı oluyor. belediye başkanı iken bi şiir yallah içeri siyasi yasaklı olarak. üstelikte halk arasında sevilen birisi iken. adamın içeri girmesi kendinin çok fazla yararına oluyo. seçim oluyo. adam hala siyasi yasaklı ama il il dolaşıyo. il ili geçtik adam ab görüşmeleri için avrupa ülkelerine gidiyo. abdullah gül başbakan oluyo. fadıl gündüz siirtten bağımsız milletvekili oluyo. tam erdoğanın siyasi yasapının bittiği sırada fadılın milletvekilliği düşürülüyo. siirtte yeniden seçim yapılıyo. erdoğan milletvekil oluyo. hükümet fes ediliyo. tekrar hükümet kurma görevi sezer tarafından akp ye veriliyo. ve erdoğan başbakan oluyo.
yalan yok adam çok güzel şeyler yaptı. ama bu işin içinden bi pislik çıkacak gibi geliyo bana. inşallah çıkmaz...
-
hadi gözünüz aydın tayyibe küfür edenleer..uzuun biraradan sonra japonya başbakanı Türkiye'ye geldi ve de Türkiye'ye yatırım yapmak istediğini vurguladı......Bu Ne büyük bir başarıdır be böyle biradama söylenecek teksöz vardır helal olsun başbakanım.
-
abi yeter amma uzadı bu konu zıçtınız içine...
-
Siz zannedersen bu ülkede yaşamıyorsunuz bu ülkede yaşamadığınız için bilmemekte haklısınız cumhuriyet tarihi 3 başbakan geçirdi.
Adnan Menderes, Turgut Özal , R.Tayyip Erdoğan siz 1980 bu ülkede
olsaydınız ve bu güne kadar yaşasaydınız neyin ne olduğunu anlardınız boşa konuşmazdınız. Siz birilerini ister seversiniz
ister sevmezsiniz demokrasinin en güzel tarafı halkına 5 yılda seçme ve seçilme hakkını vermektir. Ne kadar sabırsızsınız ki 3 sene dayanamadınız. İki sene sonra istediğiniz birisini başabakan yaparsınız kredi kartını da herkese zorunlu yapar. Kumanda edemeyeceği birşeyi hiçkimsenin almasına gerek yok. Öyle kulllanırken çok güzl çırt al paraları öderken naber adam güzel demiş siz istemiyorsunuz. Adam ne dese suç sizin için. Adam kurufasülye yese suçunu Başbakanımıza buluyor senin gibi. Sizin istedi*ğiniz başbakanı ben anladım. Öksürdüğü zaman dolar tavan yapar aksırdığı zamanda tapan yapar.Siz olsanız olsanız o bizim meşhur mhp li veya eski bir chp lisinizdir.Demokrasiyi savunursunuz bir türlüde içinize sindiremezsiniz. Oysa demokrasi dünyanın en narin çiceğidir. Onu yaşatan hoşgörüdür , uzlaşıdır.Eğer adamın 360 vekili varsa senin gibilerin fazla konuşmasına gerek yok. -
NERO bunu yazdý:
Siz zannedersen bu ülkede yaþamýyorsunuz bu ülkede yaþamadýðýnýz için bilmemekte haklýsýnýz cumhuriyet tarihi 3 baþbakan geçirdi. Adnan Menderes, Turgut Özal , R.Tayyip Erdoðan siz 1980 bu ülkede olsaydýnýz ve bu güne kadar yaþasaydýnýz neyin ne olduðunu anlardýnýz boþa konuþmazdýnýz. Siz birilerini ister seversiniz ister sevmezsiniz demokrasinin en güzel tarafý halkýna 5 yýlda seçme ve seçilme hakkýný vermektir. Ne kadar sabýrsýzsýnýz ki 3 sene dayanamadýnýz. Ýki sene sonra istediðiniz birisini baþabakan yaparsýnýz kredi kartýný da herkese zorunlu yapar. Kumanda edemeyeceði birþeyi hiçkimsenin almasýna gerek yok. Öyle kulllanýrken çok güzl çýrt al paralarý öderken naber adam güzel demiþ siz istemiyorsunuz. Adam ne dese suç sizin için. Adam kurufasülye yese suçunu Baþbakanýmýza buluyor senin gibi. Sizin istedi*ðiniz baþbakaný ben anladým. Öksürdüðü zaman dolar tavan yapar aksýrdýðý zamanda tapan yapar.Siz olsanýz olsanýz o bizim meþhur mhp li veya eski bir chp lisinizdir.Demokrasiyi savunursunuz bir türlüde içinize sindiremezsiniz. Oysa demokrasi dünyanýn en narin çiceðidir. Onu yaþatan hoþgörüdür , uzlaþýdýr.Eðer adamýn 360 vekili varsa senin gibilerin fazla konuþmasýna gerek yok.
nero teprik ederim okadar anlatmaya calisitim ama anlayan yok bazi seylere dayanilarak elestirilmiyor sanki birkackisinin beyinlerine soktugu cumleleri savuruyorlar vede tayip erdogan neyapsa suc buluyorlar cunku bazilari iyi yikamis beyinleri yada fanatik partilesmeden dolayiben tekrarliyorum bu sozumu Tayip Erdoga Turkiye icin 2. bir Ataturk gibidir bence bu sahis cok guzel isler basariyor ve yapiyor
topragimizi satiyor esnaf kepeng kapadiyor diyenlerede 2 lafim var
biraz dusunun adam topragimizi satiyor ama turkiyecde calismasina izin vermiyor yani
yurtdisindan emekli olanlar aliyor bu yerleri bu Turkiye icin cok iyi bence burdan emekli maasini ceken
adam parayi Turkiyede harciyor hem ulkeye doviz giriyor hemde esnaf isyapiyor tabi olayin buyuzunu
gormuyosunuz tayipp ulkeyi satiyor diyorsunuz ezbere konusuyorsunuz Turkiyeygibi bir ulkeyi yonetmek kolaymi Tayipten onceleride gorduk Tayip isinin eniyisini yapiyor ve yapmaya calisiyor lutfen birazda saygi gosterin ben kim isini yapiyorsa onun yanindayim oyle fanatizimlik yok .....!!!!!!!!!!!!