folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    e peki burdan gözüktüğü gibi olmadığını sen nerden bilion? beraber mi yatıp kakkıyonuz:)

(görünen köy klavus istemez istersede a.q)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_asiton
    the_asiton's avatar
    Erkek
    yau şu tayyibin yaptığı olumlu işleri bi göstersenizde bizde görsek... öle kasımpaşa ağızıyla konuşunca başbakan olunmadığının kanıtıdır şimdiki kolukta oturan başbakan olmak için donanımlı olmak gerekir... herkonuda bilgi sahibi olmasada fikir sahibi olması gerekir ama tayyibin hiçbi konuda fikri bile yoktur bırakın bilgiyi ben onun üniversite bile bitirdiğine şüpheliyim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LGA
    LGA's avatar
    Erkek
    e adam doğru söiliyor a.k. paran yoxa kart senin neine a.k.

Lçizgiçizgiçizgi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    e adam doğru söiliyor a.k. paran yoxa kart senin neine a.k.

Senin bu dediklerini ben diyebilirim.Baban diyebilir.Sen diyebilirsin ama bir başbakan diyemez. Almasaydın banane diyemez.Vatandaş bir yanlış yapmışsa bu yanlışa çözüm bulmak başbakanın görevidir.Oraya geçip paşa kesilmekle olmaz bu işler.

NuMBeRoNe
    Bu tayyip e laf atanlara kıçımla gülüyorum artık kıçımda güle güle büzştü a.q

Dikkat et yakında o büzüğünü iyice gerdirmesin bu başbakan.Sonra ben kıçımla değilde normal biçimde gülerim sana

Söylermisiniz bu başbakan Genel kurmayla kavgalı değilmi? Bu başbakan Cumhurbaşkanıyla kavgalı değilmi? Bu başkabakan çiftçiyle halkla kavgalı değilmi? Bu başbakan diğer partilerle kavgalı değilmi? Bu başbakan meclistekilerle kavgalı değilmi? Bu başkabakanın millet vekillerinin 40tanesi dookunulmazlık hakkından dolayı içeri atamıyorlar ondan dışarda diililermi? Şeriati sokmak isteyen bu başbakan değilmi? Amerikaya k. olan bu başbakan değilmi? daha büssürü

Bu yazımı okuyan herkes bana hak verecektir.

(Ben bu başbakan çok berbat,çok kötü demiyorum ama ABARTTIĞINIZ kadar muhteşem biri değil)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    souvereign
    souvereign's avatar
    Erkek
    izmire laf ettiği için çok kızgın olduğum dindar şahsiyet.

..Liderlik güç kullanmak değildir, başkalarını güçlü kılmaktır..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Cumhuriyetimiz vatandaşlarından herhangi birisi çıkıp "mutemetlerin soyulması ihtimalinin ortadan kaldırılması nedeni ile maaş ödemelerinin tevdii mahallinin belirlenmesi yetkisi Kurum amirlerinin selahiyetine bırakılmıştır." diyebilir mi? Ya da bu içerikte bir kanun ve/ve ya yönetmelik v.b varmıdır?

Benim adıma bir bankada hesap açma ve o hesaba bana ait olan bir parayı yatırma yetkisi ve hakkını benim adıma kim kime verebilir, merak ediyorum? Devletin dahil böyle bir hakkı varmıdır?

Benim mülkümü, menkulumu, hakedişimi ilgili gerçek ya da tüzel kişiden direkt olarak almak gibi bir hakkım yokmu ya da olamaz mı? Aracı kişiyi ya da tüzel kişiyi tayin etme yetkisi alacaklıdamıdır yahut vereceklidemidir?

Bana vermek zorunda olduğun bir şeyi "ancak şuradan alırsan veriririm" deme yetkisi varmıdır vereceklinin?

Ve bu sayede aracı kılınan bankalar eliyle çalışanını, emektarını "al ben buna şu kadar hakediş verdim naparsan yap" demeye gelecek biçimde birilerine teslim etmek makulmüdür?

Benim hakedişimin, mülkümün, menkulümün var olup olmadığı ya da ne kadar olduğuna dair bir bilgiyi 3. kişi ya da tüzel kişilere açıklama hak ve yetkisine sahipmidir herhangi bir varlık?

Bildiğim kadarı ile vergi listelerine isminin açıklanmasını istemeyeni açıklayamıyorlar.

Benim gelirimi, giderimi kimlerin öğrenme hakkı var? Ve bu hakkın kullanımı herhangi bir yasa ile düzenlenmişmidir?

Ayrıca; mutemetlerin soyulması ihtimali var da bankaların soyulması ya da bankalardan parayı çekenin soyulması ihtimali yokmudur?

Açıkyüreklilikle; cinfikirli bir üst yöneticinin eseridir bu denebilir mi? Maaşlar için aracı bankaya yatırılan miktarın, 3 gün kadar bir süre aracı bankaca Merkez Bankasının verdiği gecelik faizi ya da fon, borsa v.b aracılığı ile kullanımından doğan nemanın bir kısmının üst yöneticilere verilerek çıkar sağlanması durumu hasıl olmuyormudur?

Bu uygulamada nasıl bir kamu yararı söz konusudur?

Oysa T.C ANAYASI diyor ki;

KİŞİNİN HAKLARI VE ÖDEVLERİ

I. KİŞİNİN DOKUNULMAZLIĞI, MADDİ VE MANEVİ VARLIĞI

MADDE 17 - Herkes, yaşama, maddî ve manevî varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir.

XII. MÜLKİYET HAKKI

MADDE 35 - Herkes, mülkiyet ve miras haklarına sahiptir.

Bu haklar, ancak kamu yararı amacıyla, kanunla sınırlanabilir.

Mülkiyet hakkının kullanılması toplum yararına aykırı olamaz.

A. TÜKETİCİLERİN KORUNMASI

MADDE 172 - Devlet, tüketicileri koruyucu ve aydınlatıcı tedbirler alır, tüketicilerin kendilerini koruyucu girişimlerini teşvik eder.

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korn
    korn's avatar
    Erkek
    fmk sonuna kadar arkanjdayım.

Silkroad Wenicede olanlar; cradle-of-filth00@hotmail.com adresini eklesinler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ecevit savaşsa savaş diyodu kıbrıs a giderken abd filosu olduğunu söylediler o da yanından geçeriz dedi ecevit olsa Türkler in başına çuval geçirilmezdi indirin hepsini derdi tayyipe gelince abd uşağı abd yalakası bi ipne kendi ve abd nin çıkarını düşünüyo puş YÜCE ATATÜRK bu günleri Görmüş ve gençliğe hitabeyi yazmış

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri sahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

Atatürk ne zaman dan beri şimdiyi görüyomuş!!!!!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    arkadaşlar,siyaset öle bişeydirki; yanında olanı şeytan dahi olsa melek görürsün,karşıt görüş melek olsa şeytan olarak görürsün.
    bu az gelişmiş ülkelerin sendormudur.sizler yeni yetişen nesil olarak karanlığa küfretmek yerine bir mumda siz yakın.
    ancak! yiğidi öldür hakkını yeme derler.tayyip bir enkaz değil moloz değil çöplük devraldı.memleketin a.g. lar .önüne gelen soymuş soğana çevirmiş en azından rüşvet çarkını makro planda halletmesi bile büyük bir olay bence.ve yapılan ihalelere bakın şimdiki değeri ile 4 yıl öncesinin çok altında gidiyor.karayollarından bahsediyorum....
    kredi kartı meselesine gelince.arkadaşlar bizler çalışmadan kazanmaya alışmışız yıllardır.çok kişinin geçimi faiz,borsa,hazine bonosu,döviz alıp satma vs.. şeylerdi.şimdi çalışma zamanı.çalışana var para.japonları bu konuda örnek almamız lazım.biz hala sendi bendi diye uğraşıyoruz.hayırlısı

You set up her pickle which you loved
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgeefendi
    golgeefendi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar oncelikle bir başbakan çifçisine ananı alda git demez buyuk elçisini azarlamaz veya atasına hakaretten dolayı birsürü dosyasıda yada yolsuz bakanlarınıda korumaz unakıtan vs vs

DÜNYAYI DAHA İYİ YAPMAYAN İNSAN İNSAN DEĞİLDİR
Toplam Hit: 32657 Toplam Mesaj: 140