folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    Beyler siz burada istediğiniz kadar birbirinize laf anlatmaya çalışın bu ülkeyi bu duruma bu hale getirenler gen bizleriz yani halk bizde bu "bana dokunmayan bin yaşasın mantığı" oldukça bu ülke bir yere gelemez ne ecevit ne tayyip nede vs. bu adamları seçip başa getirenler gene biziz "ben ona oy vermedimki" gibi bir mantıkda saçmalık kusura bakmayın çuvaldızı bıraz elinize alın

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    beyler bosverin uğraşmayın bu mallarla once basbakan hakkında nasıl konusulacağını oğrensinler sonra gelsinler mal bunlar tam mal çocuk yada 14 15 yaşında bişeyler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:

beyler bosverin uğraşmayın bu mallarla once basbakan hakkında nasıl konusulacağını oğrensinler sonra gelsinler mal bunlar tam mal çocuk yada 14 15 yaşında bişeyler

+1

lan bu denyolara 50 yılda ecevit koysalar tepesine yine eski tas eski hamam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdý:

ic3 bunu yazdý:

fmk en azýndan baþbakanýmýz  herkes yanýna bir iþçi alsa iþszilik bitier demeycek kadar zeki olsa yeter :)

ya da pazarlamakla mükellefim :)

"herkes yanýna bir iþçi alsa iþszilik biter" bu zekilik mi sence ?

herþey çok rahat zannediyosunuz dimi adam bunlarý söyleyemez zannediyosunuz.

Türkiyedeki madenleri niye kullanmýyoruz ? amerika yüzünden adamlar kullanýrsanýz size dalarýz diyolar.

Amerika hiç bi þekilde geliþmemizi istemiyor bu adam böyle bir laf edecek olsa bi þekilde engellerler zaten bunu.

çok kolay ya iyi ozaman herkez 5 milyon versin dýþ borçlarý kapatalým. :D

+++++++++++++++++++++=1000 sana

arkadaslar Erdogani suclamayin

bence adam dogru demis almayin a.q salaklik onlarda aliyorlar harciyorlar sonra basbakan bizi kurtar

birazda hatayi kendinizde arayayin beyin yokmu dusunemiyormusunuz ben bukadar harcarsam bukadar faiz girer  aysonunda bukadar oderimdiye

basbakanimiza sayip cikalip arkadaslar  bence gelmis gecmis eniyi basbakanlardan bide adamin yaptiklarina bakin ha turkiyeye kazandirdiklarina bakinda yorum yapin Turkiyenin ekonomisi cokbuyuk bir hizla buyumekte ve gelismektedir Turkiye bunu neden gormuyorsunuz ha soyleyin bana

basbakanimiza hakaret edenler soyleyin bana kactane basbakanin doneminde disariya borclanmadik ve borclari kapata bildik

eyyy babakanima miza hakaret edenler size uzuluyoprum beeee size kalsa cem uzani basbakan yapardiniz degilmi guluyorumm

Turkiyede Ataturkten sonra bosrclari kapayan ve onun gibi basari gosteren tek babakan bence Tayip erdogan

hakaret eden arkadaslarim bana bir basbakan gosterinki tayiobinb yaptiklarinin yarisini yapmis olsun Ataturkten haric bu eski kafaliligi birakin yok mhp yok chp fanatikliligini birakin adamlar ulkeyi soysa yine oy veriyosunuz neden biz sucuyuz bucuyuzdiye

ben kim isini iyi yopiyorsa oyumu ona veririm ve oyumda akp ye

arkadaslar Erdogan cok akilli ve zekidir Erdogana helal olsun avrupaya bile rest cekti haa basbakanimiz Turkiyeyi avrupaya kabul ettiren kisidir unutmayin  laf olsun diyede konusmayin bilinde konusun

saygisizlikta yapmayin o kisi Turkiyenin basbakani ve uzun birsurede iktidarda kalmali

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    adamı değerlendiriş stiline bak neymiş abd başkanın barşısıda çeketinin düğmeleri açık kasımpaşa kabadayısı gibi durmuş.:)))))ecevit gibi durmamışta ya bırakın böle şekilciliği dış borç 3 senedir nekadar arttı haberiniz yok herhalde türkiye tarihinin en fazla borçlanmassını yaşıyor.tamamen yabancı kaynaklara peşgeş çektiriliyor ülkemiz.nohutu bile yurtdışından alıyoruz çiftçilik öldü:( en kötüsüde türkiyeliymişiz türküm demeyi suçmuş gibi gören bi başbakanımız var daha neolsun Allah başımızdan ..................

birgün olmasada birgün mutlaka
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

Doğru ama açsa yeridir ne de olsa başbakan adam. hangi siyasi görüşü savunuyorsanız savunun ama önce ülkenize , devletinize sahip çıkın. Adam oraya seçimle gelio unutmayın.

yenı gordum bıras gec oldu ama zaten olayın yanlıslıgı burda bı ınsan basbakan dıye kendını goklerde sanmamalı veya bız onu goklere cıkarmamalıyız aman nede olsa basbakandır nedemek abı ya karıstırdıgınız bısı var mıllet devletten ustundur BU MILLET DEVLETTEN USTUNDUR....

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    illision bunu yazdı:

adamı değerlendiriş stiline bak neymiş abd başkanın barşısıda çeketinin düğmeleri açık kasımpaşa kabadayısı gibi durmuş.:)))))ecevit gibi durmamışta ya bırakın böle şekilciliği dış borç 3 senedir nekadar arttı haberiniz yok herhalde türkiye tarihinin en fazla borçlanmassını yaşıyor.tamamen yabancı kaynaklara peşgeş çektiriliyor ülkemiz.nohutu bile yurtdışından alıyoruz çiftçilik öldü:( en kötüsüde türkiyeliymişiz türküm demeyi suçmuş gibi gören bi başbakanımız var daha neolsun Allah başımızdan ..................

tabi sende haklısın dış borç ne kadar arttı çok arttı demi bundan önce hiç borç almıyoduk türkiye dış borç almaya ta osmanlı döneminde başladı.bundan önceki dönemi düşün borsa 8 000 lerde dolışıyordu şimdi 40 000 lere çıktı önceden dolar inince sevinirdik şimdi üzülüyoruz.

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben tamtersi dusunuyorum bence durumumuz daha iyiye gidiyor ve gitikce ekonomik olarakda ulke olarakta gelisiyoruz Tayibin hakkini yememek lazim onun yaptiklarini kac basbakan yapti

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca Tayyip ulkeyi bu kadar satmisken, amina koyup atmisken ekonominin hala tahribat gibi bilgili - zeki insanlarin cogunlukta oldugu bi sitede bile tayyip i savunanlar varsa, bitmis hocam turkiye...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yeter sikecem kapatın şu konuyu artık böyle bi yere varamyacaz zaten o diyo şu iyi bu diyo bu iyi hepinizin a.k doğru dürüst tartışamıyoruz bile

Zimbabwe
Toplam Hit: 32649 Toplam Mesaj: 140