Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen
-
Beyler siz burada istediğiniz kadar birbirinize laf anlatmaya çalışın bu ülkeyi bu duruma bu hale getirenler gen bizleriz yani halk bizde bu "bana dokunmayan bin yaşasın mantığı" oldukça bu ülke bir yere gelemez ne ecevit ne tayyip nede vs. bu adamları seçip başa getirenler gene biziz "ben ona oy vermedimki" gibi bir mantıkda saçmalık kusura bakmayın çuvaldızı bıraz elinize alın
-
beyler bosverin uğraşmayın bu mallarla once basbakan hakkında nasıl konusulacağını oğrensinler sonra gelsinler mal bunlar tam mal çocuk yada 14 15 yaşında bişeyler
-
Arlong bunu yazdı:
beyler bosverin uğraşmayın bu mallarla once basbakan hakkında nasıl konusulacağını oğrensinler sonra gelsinler mal bunlar tam mal çocuk yada 14 15 yaşında bişeyler
+1
lan bu denyolara 50 yılda ecevit koysalar tepesine yine eski tas eski hamam
-
Kreston bunu yazdý:
ic3 bunu yazdý:fmk en azýndan baþbakanýmýz herkes yanýna bir iþçi alsa iþszilik bitier demeycek kadar zeki olsa yeter :)
ya da pazarlamakla mükellefim :)
"herkes yanýna bir iþçi alsa iþszilik biter" bu zekilik mi sence ?herþey çok rahat zannediyosunuz dimi adam bunlarý söyleyemez zannediyosunuz.
Türkiyedeki madenleri niye kullanmýyoruz ? amerika yüzünden adamlar kullanýrsanýz size dalarýz diyolar.
Amerika hiç bi þekilde geliþmemizi istemiyor bu adam böyle bir laf edecek olsa bi þekilde engellerler zaten bunu.
çok kolay ya iyi ozaman herkez 5 milyon versin dýþ borçlarý kapatalým. :D
+++++++++++++++++++++=1000 sanaarkadaslar Erdogani suclamayin
bence adam dogru demis almayin a.q salaklik onlarda aliyorlar harciyorlar sonra basbakan bizi kurtar
birazda hatayi kendinizde arayayin beyin yokmu dusunemiyormusunuz ben bukadar harcarsam bukadar faiz girer aysonunda bukadar oderimdiye
basbakanimiza sayip cikalip arkadaslar bence gelmis gecmis eniyi basbakanlardan bide adamin yaptiklarina bakin ha turkiyeye kazandirdiklarina bakinda yorum yapin Turkiyenin ekonomisi cokbuyuk bir hizla buyumekte ve gelismektedir Turkiye bunu neden gormuyorsunuz ha soyleyin bana
basbakanimiza hakaret edenler soyleyin bana kactane basbakanin doneminde disariya borclanmadik ve borclari kapata bildik
eyyy babakanima miza hakaret edenler size uzuluyoprum beeee size kalsa cem uzani basbakan yapardiniz degilmi guluyorumm
Turkiyede Ataturkten sonra bosrclari kapayan ve onun gibi basari gosteren tek babakan bence Tayip erdogan
hakaret eden arkadaslarim bana bir basbakan gosterinki tayiobinb yaptiklarinin yarisini yapmis olsun Ataturkten haric bu eski kafaliligi birakin yok mhp yok chp fanatikliligini birakin adamlar ulkeyi soysa yine oy veriyosunuz neden biz sucuyuz bucuyuzdiye
ben kim isini iyi yopiyorsa oyumu ona veririm ve oyumda akp ye
arkadaslar Erdogan cok akilli ve zekidir Erdogana helal olsun avrupaya bile rest cekti haa basbakanimiz Turkiyeyi avrupaya kabul ettiren kisidir unutmayin laf olsun diyede konusmayin bilinde konusun
saygisizlikta yapmayin o kisi Turkiyenin basbakani ve uzun birsurede iktidarda kalmali
-
adamı değerlendiriş stiline bak neymiş abd başkanın barşısıda çeketinin düğmeleri açık kasımpaşa kabadayısı gibi durmuş.:)))))ecevit gibi durmamışta ya bırakın böle şekilciliği dış borç 3 senedir nekadar arttı haberiniz yok herhalde türkiye tarihinin en fazla borçlanmassını yaşıyor.tamamen yabancı kaynaklara peşgeş çektiriliyor ülkemiz.nohutu bile yurtdışından alıyoruz çiftçilik öldü:( en kötüsüde türkiyeliymişiz türküm demeyi suçmuş gibi gören bi başbakanımız var daha neolsun Allah başımızdan ..................
-
Kreston bunu yazdı:
Doğru ama açsa yeridir ne de olsa başbakan adam. hangi siyasi görüşü savunuyorsanız savunun ama önce ülkenize , devletinize sahip çıkın. Adam oraya seçimle gelio unutmayın.
yenı gordum bıras gec oldu ama zaten olayın yanlıslıgı burda bı ınsan basbakan dıye kendını goklerde sanmamalı veya bız onu goklere cıkarmamalıyız aman nede olsa basbakandır nedemek abı ya karıstırdıgınız bısı var mıllet devletten ustundur BU MILLET DEVLETTEN USTUNDUR.... -
illision bunu yazdı:
adamı değerlendiriş stiline bak neymiş abd başkanın barşısıda çeketinin düğmeleri açık kasımpaşa kabadayısı gibi durmuş.:)))))ecevit gibi durmamışta ya bırakın böle şekilciliği dış borç 3 senedir nekadar arttı haberiniz yok herhalde türkiye tarihinin en fazla borçlanmassını yaşıyor.tamamen yabancı kaynaklara peşgeş çektiriliyor ülkemiz.nohutu bile yurtdışından alıyoruz çiftçilik öldü:( en kötüsüde türkiyeliymişiz türküm demeyi suçmuş gibi gören bi başbakanımız var daha neolsun Allah başımızdan ..................
tabi sende haklısın dış borç ne kadar arttı çok arttı demi bundan önce hiç borç almıyoduk türkiye dış borç almaya ta osmanlı döneminde başladı.bundan önceki dönemi düşün borsa 8 000 lerde dolışıyordu şimdi 40 000 lere çıktı önceden dolar inince sevinirdik şimdi üzülüyoruz. -
arkadaslar ben tamtersi dusunuyorum bence durumumuz daha iyiye gidiyor ve gitikce ekonomik olarakda ulke olarakta gelisiyoruz Tayibin hakkini yememek lazim onun yaptiklarini kac basbakan yapti
-
Hoca Tayyip ulkeyi bu kadar satmisken, amina koyup atmisken ekonominin hala tahribat gibi bilgili - zeki insanlarin cogunlukta oldugu bi sitede bile tayyip i savunanlar varsa, bitmis hocam turkiye...
-
yeter sikecem kapatın şu konuyu artık böyle bi yere varamyacaz zaten o diyo şu iyi bu diyo bu iyi hepinizin a.k doğru dürüst tartışamıyoruz bile