folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Hoca Tayyip ulkeyi bu kadar satmisken, amina koyup atmisken ekonominin hala tahribat gibi bilgili - zeki insanlarin cogunlukta oldugu bi sitede bile tayyip i savunanlar varsa, bitmis hocam turkiye...

bitmiş aq.

Sizce bu bir vedamıydı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Burda eleştiren arkadaşların ne mezunu olduğunu bilmiyorum biraz ekonomiden anlasar kafalarını kaldırıp haber bültenlerini izleseler belki fikirleri değişir türkiyedeki değişimi görebilmek için at gözlüklerinizi bir yana bırakın.. Şu parti bu parti benim için önemli değil yeri geldi en solunu yeri geldi en sağınıda tutdum benim için sol sağ hiç önemli değil önemli olan bu ülkeye hizmet etmesi bence AKP hükümeti başarılı

AKP yemiyormu yiyor her iktidara gelen yiyor ama az yiyor zamanın da iş bankasının içini boşaltan CHP değilmiydi? ülkeyi kausa sürükleyen DSP hükümeti(sidiğini tutamayan baş bakanımız vardı) Milleti şehit askerlerimiz üzerinden propaganda yapıp kolisyon hükümetine ortak olan MHP ve sonra sidiğini tutamayan birine laf geçiremedi.. Neyse demem o ki arkdaşlar ülkeye daha yararlı olana bakalım bu parti o partiye değil

Saygılarımla...

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    haber bültenlerinden takip ediyorsan bu adam medyayı arkasına  alıp geldi aydın doganın bütün borclarını erteledi oda  alehinde yayın yapmıyor bu ülkede medya adamı  vezirde yapar rezil de tayip i vezir yaptılar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    aydın doğanı bahsetme ecevit hükümeti zamanında da onlar lehine yayın yapıyordu adam kim iktidardaysa ona yapıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

işte dostum o hükümette bu hükümette aydın dogan gibi insanlara peş geş cekiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdý:

Burda eleþtiren arkadaþlarýn ne mezunu olduðunu bilmiyorum biraz ekonomiden anlasar kafalarýný kaldýrýp haber bültenlerini izleseler belki fikirleri deðiþir türkiyedeki deðiþimi görebilmek için at gözlüklerinizi bir yana býrakýn.. Þu parti bu parti benim için önemli deðil yeri geldi en solunu yeri geldi en saðýnýda tutdum benim için sol sað hiç önemli deðil önemli olan bu ülkeye hizmet etmesi bence AKP hükümeti baþarýlý

AKP yemiyormu yiyor her iktidara gelen yiyor ama az yiyor zamanýn da iþ bankasýnýn içini boþaltan CHP deðilmiydi? ülkeyi kausa sürükleyen DSP hükümeti(sidiðini tutamayan baþ bakanýmýz vardý) Milleti þehit askerlerimiz üzerinden propaganda yapýp kolisyon hükümetine ortak olan MHP ve sonra sidiðini tutamayan birine laf geçiremedi.. Neyse demem o ki arkdaþlar ülkeye daha yararlý olana bakalým bu parti o partiye deðil

Saygýlarýmla...

++++++++++1

bende aynen su bu parti degil arkadaslar kim isini yapiyorsa onu destekliyorum ve desteklemeliyiz birakin artik su parti tutuculugunu fanatikligini sag sol isini asil ulkeyi bu boler zamanin da duymadinizmi sag soldan turkiye 2 ye ayrilmisti 

Tayip erdogan bence cok iyi isler basariyor kolaymi saniyorsunuz bu ulkede birisi basarmak lafetmesi kolay ama icraat zor hergelen basbakanlafini etti ama icraatini gormedik Tayip erdogana helal olsun cok iyi bir basbakanlmik yapiyor bu kisi sayesinde turkiye cok ilerliyecek aha buraya ciziyorum __________

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek

yaww  kardeşim millette  almasın a.q  kartını  alış veriş yaparlar yaparlar  gerizekalı insanlar  geri devlete yardım edin bize derler ödeyemedikleri zaman  ben neden kullanmıyorum.oda  kullanmasın .kartla  hava atmasını  bılırler  marketlerde orda  burda  su gıbı  alış verış yaparlar ödemeye gelınce  maduruz derler.

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    cok dogru diyorsun kardesim oyle degilmi almasinlar zorlami alidirdilar kartlari dusunsunler tasinsinlar oyle alsinlar nasil oderim nekadar faiz gelir gibisinden

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bu almasınlar dienn ge.z..lı arkadaşlar bi mont 150milyon..Adamın maaşı 400 milyon.. adam monta 150milyon peşin verirse evini nasıl geçindircek bu 1 2.cisi Kredi kartı sorunda o Başbakansa halledicek sorunu bende almasınlar derim ee burda başbakanın başbakan olduğunu nerden anlıcaz vatandaş gibi konuşursa..Başkabakanın görevi soruna çözüm üretmek..Eğer kredi kartı herkeste varsa bu bir sorunda almasınlar dierek bu sorun çözülmez..Son  olarak Akp başarılı hemde çok başarılı ama arkasında amerika var ve amerika bizi batağa götürüo Uzaktan güzel gözüken kadın misali. Bilmem anlayan anladı..

Hemde yakında Şeriat gelirse şaşmayın...Türkiyeye 2ye bölününce Amerikanın gerçek yüzünü görücez..Amerika başarısını kutlarken bizim Türkler birbirini yicek..Aynı bu forumda olduğu gibi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

codermc bunu yazdı:

tayyip dört dörtlük adam olmayabilir oke de.. sanki bundan önce ülkeyi yönetenler çok dahi insanlarmış gibi niye önüne gelen bu adama laf atar anlamam. ülkenin ebesini siktiler kimsenin sesi çıkmadı, iki üç yıldır bi nefes aldı türkiye, bütün millet bas bas bağırıyo. herşey çok güzeldi de şimdi bozuldu gibi.. yok ya bu millet adam olmaz.. getiricen başlarına ecevit gibi iki üç dangalak.. yaşıcaklar huzur içinde..

süpersin kardeşim bizim millete rahatlık batıyuor ulan tayip gelmeden herkesin ağzı açlık kokuyordu adam geldi ülke biraz değil çok toparlandı a.q ama bizim millet ecevit gibileri istiyor dedimya rahatlık batıyor lan tayip'i desteklemeyenler siz bile atatürk'ten sonra tayip gibi birinin gelmediğinin farkındasının ama batıyor lan bırakın sağı sol'u ülke menfaatini göz önüğnde bulundurun diğer tüm partiler kendi menfaati adına çalışırken tayip ülke menfaatlerini ön planda tutuyor bazı siyasetten anlamayan danalar tayip ülkeyi özeleştirme adı altında sattı diyiyorlar özeleştirme ne biliyormusunuz lan??

mesela önceden bir firma devletindi orda 1 milyarlık bir araç bozuluyordu adamlar sahte faturayla zarar 10 milyar diyip devleten 9 milyar hortumluyorlardı devlet özeleştirdi kurtuldu artık o9 milyar halka gidecek lan al sana tayipten önce millet korkudan çocuklarını kitap defter alamadıkları için okula gönderemiyordu tayip geldi artık hemen hemen herkes okula yoluyor kitap bedava kıymetini bilin türkiyeye bir daha böyle başbakan GELMEZ!!!

bakın ben akp başa geldiğinde desteklemiyordum akp yi ama şuan tam bir tayip hastasıyım oyum akp'nindir!!!

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
Toplam Hit: 32633 Toplam Mesaj: 140