Tayyip Erdoğanın Cahilliğini Bir Kez Daha Görüyoruz Bakın Lütfen
-
ya adam anıtkabirde yatan atamız için anı defterine yazılanları okuyo bööle bi saçmalık hiçbiryerde görmedim ben. Neymiş efendim yazan kişi kendisiyle ilgili sitemde bulunmuş ya sanane be tayyeap! Senin işin ülkeni yönetmek atanın defterini okumak sana mı kaldı! Yaz yazını yeter.
-
Ya siz anayasanin ilk 3 maddesine alenen saldirmis bi adam hakkinda konusuyorsunuz. Bi vatandasi kovmus, kredi karti almayin demis cok mu bunlar ? Adam Turkiye nin bayragini degistirmeyi bile denedi.
-
Chp için 80yıllık karanlığa son diyen arabalarına yazdıran bu .otler değilmiydi. 80Yıl önce chp'nin başında atatürk yokmuydu? Atatürktemi karanlığa götürmüştü ülkeyi.
Şeriat beyinliler yüzünden halimiz harap.Hadi hayırlısı :( -
Ben akp li değilim ama arkadaşlar burda yazan baştan antiky, perisian, computer, musket, canbey, antioksiden ve birkaç arkadaş, ne olursa olsun, eğer tayyip ağzı ile kuş dahi tutsa sevmez ve sevmeyecektirde. O yüzden ya buradakiilere birinin büyü veya mucize yapmaması halinde bu fikirler bu şekilde devam edecektir. Çünkü bazılarının gözü tayyibe kapalıdır, bazılarının gözü ise tayyipten başkasını görmez. Zaten insanlar hep bir kafa olsaydı, parti, din, devlet, ırk, kavim, düşünce, siyasi yapı, görüş denen kavramlar olmazdı. Saygılar...
-
ya abi sacmalamayın ya adam yanlış mı soylemiş.almasınh tabi.herkes herseyi dewletten bekleyemez.ayağini yorganına gore uzatacak.kredi kartını kullanmak kolay tabii sonra borc batağina batınca yok dewlet soyle dewlet boyle ne alakası war ya.adam cok ta guzel goturuyo kardesim kimsenın de bişi dediği yok.ekonomi bile son 20 yılda en guzel donemini yaşıorr.ayrıca bu adamıda bu ulkenın watandası secmiştir.halkın ne istediğine bi kac azınlık komunist amerikan kopeği gelipte demokrasi deipp laiklik deip karsı cıkmaya calişmasın o adamları bu halk secti halk din politakası yapan adamı ki yapmadı da bu halk dincidir.zaten demokrasi de cok guzel işlio kardesim.demokrasi nedir coğunluğun istediğinin olmasıdır.o adamı coğunluk istemişse cıkar yönetir.herkes salak siz mi akıllısınız
-
tayiip artı +1 şaşırdınız dimi :) adam haklı..bi günde bi yerde izlemiştim..birileri bi yere para yatırıyo (holding)..parası batıyo..sonra tayyip e gidiyo param gitti yardım et..tayyip te diyo : oraya yatırırken bana sordun mu ?...ben olsam bende öle derdim..a.q bu adam türkiyenin basbakanı diye herkese tek tek bakamaz..ağzı olan konuşuyo ..biri adama salak öküz diyo..sen burda klavyende yazı yazarken o salak dediğin adam günde ne kadar çalışıyo hiç düşündün mü sen oturdugun yerden salak diyosun ama belkide senin gibilerle ugrasmaktan salaklaştı.. biraz kocaman olun
-
erdoğan"ı bu noktaya getiren senin akrabaların benim akrabaları oun akrabaları yani TÜRK HALKI"NIN %80"İ kendi akrabalarını geçtik diğer insanlara yani türk halkı"nın büyük bir çoğunluğuna beyinsiz salak öküz deme hakkını kendinde nasıl buldun ?
hey allam sallama lan zaten seçimlerde %30 luk bir topluluk oy kullanmadı.bu tayyipte kalan %70'lik kesimin oylarının %35'ini aldı.Aldığı oylarıda nasıl aldığını biliyoruz. -
Nasıl Aldı :) ?
-
En büyük banknotumuz 20 milyondu... Kasabanın şerifi en büyük banknotumuzu 100 milyona çıkardı... Bu ne demek oli? Gizli devalüasyon mu? Gizliliği kalmamış gerçi de, nostlajik konjonktürden faydalanıldı. Herkes kuruşu özlemişti ne de olsa...
-
adam her türlü haklı alma kardeşim jredi kartına takstli alışerişe karşıyım param varsa alırım yoksa almam aq.
Toplam Hit: 32650 Toplam Mesaj: 140