TBT Geleneksel Halısaha Maçları 2009 | İlk Maç İçin Yer Ve Zaman Belirlendi !
-
konu yukarı gitsin..
-
Cumartesiye kadar ölmezsek inş. pazar 4:30 da cevahirin önünde sizlerleyim....Kesin geliyorum :D:D
-
dayımız piskopata baglamış :D şaka bir yana bu tbt de en çok tanışmak istedigim abilerim arasında saygılar :D
-
rövanşa şimdiden yazın beni:)
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------
rövanşa şimdiden yazın beni:)
-----------------------------
Kazasız belasız ilk maçı yapalımda :D:D Rövanşa bakarız -
müridler kamera falan götürün de görüntüleri paylaşırsınız buradan.istanbulda olmayanlarda izlesin maçı:)
-
Güzel ve zevkli olur herkese bol şans şimdiden eger diyarbakırda düzenlemek için varsa düzenleriz. Benim 2 kişi var şimdiden hazır .Ben ve shockman hazırız.
-
gencolar öyle maç saati gel oyna sonra git olmasın ricam, mümkünse erken buluşuruz bişeyler yiyip içeriz biraz sohbet ederiz ortam yawşar sonra maçtada egleniriz güzelce, herhangi önerisi olan paylaşsın...
edit: gelecek olanlar en geç saat 4 te cevahirin önünde olsunlar, birbirinizle irtibat halinde olun gecikme olmasın lütfen hep birlikte hareket edicez, çünkü ilk kez gidecek oldugumuz bi halısaha...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------gencolar öyle maç saati gel oyna sonra git olmasın ricam, mümkünse erken buluşuruz bişeyler yiyip içeriz biraz sohbet ederiz ortam yawşar sonra maçtada egleniriz güzelce, herhangi önerisi olan paylaşsın...
edit: gelecek olanlar en geç saat 4 te cevahirin önünde olsunlar, birbirinizle irtibat halinde olun gecikme olmasın lütfen hep birlikte hareket edicez, çünkü ilk kez gidecek oldugumuz bi halısaha...
-----------------------------sürüden ayrılanı kurt kapar ...
bence 3 de cevahirde olalım kahve dünyasında birer kahve içelim :|
-
ben bitmişim okeye dönüyorum.
bugün sol kasıgım attı gene , ama iyiym. ayagım çok fena ama pazar ölmek var dönmek yok :)
$u an yürümekte zorluk çekiyorum ama :)