TBT Geleneksel Halısaha Maçları 2009 | İlk Maç İçin Yer Ve Zaman Belirlendi !
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
MetroBüsle gelecekleri sen ayarla yasin ben ve dayı gelip alırız sizi.
-----------------------------antifürüs ayarlasın :D
bakarız ya duruma göre :) ben gelebilirsem ki durumumu biliyorsun inşallah sorun olmaz en geç cuma söylerim durumumu :) gelip gelemiyeceğimi..
-
Bu arada bişii sölimde Şişli meslek de ayarlicaksanız elinizi çabuk tutmalısınız :| bu Cumartesi-Pazar sonu Nike Lig tunruvalar başlıyo biz okuldan gelirken skorbord takılıyodu..Boş olan yerleride kapmasınlar!.......
-
emcqer arkadaşımız sahayı ayarlıcak inşallah yarın..
kontenjan da büyük ihtimal 1 kişilik bo$luk olacak... oraya gelecek olan varsa yazalım. -
Kontenjanı 8-8 ayarlayın , satış olursa da 7-7 yapmış oluruz.8 erlik olunca sıkışıyoruz diyordu Dayı , o önemli değil , ilk 5 dakikada ben rakibi sakatlarım :))
-
ben gelicem ilk mesajımdada dediğim gibi amacım seyretmek ama eksik olursa da oynarım =)
rahat rahat satış yapabilirsiniz:P
edit:yer zaman saat daha belli olmadımı :F
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Kontenjanı 8-8 ayarlayın , satış olursa da 7-7 yapmış oluruz.8 erlik olunca sıkışıyoruz diyordu Dayı , o önemli değil , ilk 5 dakikada ben rakibi sakatlarım :))
-----------------------------8-8 o sahada oynanmaz ki :)
satı$ olursa fazladan ben ve dayı e$ya getirirz izleyen kişilerden birini alırız. -
biraz önce şişli etfalin orda bi sahayı arayıp maçı aldım 5-6 arası eger itirazı olan varsa belirtsin maç 7-7 yapılacak saha fiyatı 120 tl kişi başı 8.5 tl düşüyo, bu aktivite parayla gerçekleşecegi için kimse hesapsız kitapsız yollara düşmesin he kimseyi yolda bırakırmıyız elbetteki hayır ama anlayış bekliyorum
edit: şimdi gelenler en kısa sürede teyit etsin, mecidiyeköyde bi saatte buluşup beraber gideriz sahaya
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------biraz önce şişli etfalin orda bi sahayı arayıp maçı aldım 5-6 arası eger itirazı olan varsa belirtsin maç 7-7 yapılacak saha fiyatı 120 tl
edit: şimdi gelenler en kısa sürede teyit etsin, mecidiyeköyde bi saatte buluşup beraber gideriz sahaya
-----------------------------abi 4-5 boşsa 4-5 e alın bari çok geç oluyor 5-6 yol sorunu var :|
-
dayı halı saha lıgı baslıyor bı takım kursanıza tbt adına güzel olur bence
-
Arkada$lar dayının dediğini okumayan varsa okusun..
eğer satı$ falan yapıcak olan varsa söylesin şimdiden .Biz herhafta maç yapıyoruzm ama tbt müridleriyle kaynasalım hoplasalım 2 top tepek diye böyle bir uygulama başlattık..İnşallah bir sorun çıkmaz.