TBT Geleneksel Halısaha Maçları 2009 | İlk Maç İçin Yer Ve Zaman Belirlendi !
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
suan dışarıda deli gibi yağmur yağıyor oynicağımız saha acık değil dimi ?
-----------------------------hoca ben dışarı bakıyorum tam maçlık hava var yağmur altında seksapeli çok yüksek bir müsabaka olacak :))
-----------------------------emmi senin için sorun olmayabilir ama ben artık hasta olmak istemıyorum hasta olucaksam başıma nelerin geleceğini bildiğim için soruyorum :)
-
Maça 2 qün var daha acelesi yok suni çimler suyu çekebilir güneşin çıktığında kömürde zemini kurutuyor acele etmeyin yahu :D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Maça 2 qün var daha acelesi yok suni çimler suyu çekebilir güneşin çıktığında kömürde zemini kurutuyor acele etmeyin yahu :D
-----------------------------hava soğuk olursada sorun teşkil eidyor..
-
Sen sıkma canını bişi olmaz inş. :D:D:D Olursa ben götürecem seni hastaneye söz :D
Şimdi dayıcım gelir gereksiz post kastığımız için bize kızar :D msn gel yasin abi -
dönüşü yok artık saha vs. alındı..
kar yağsa , yağmur yağsa , fırtına kopsa , hortum çıksa oynanacak :)
bende yava$ yava$ iyileşiyom. sağ ayağım düzeldi de sol taraf çok kötü basamıyorum üstüne.. inşallah geçer 2 güne.. -
hocalar pazar günü direk sahayamı gelicez yoksa maç öncesi toplanma durumu var mı bende bi dayının msni var haberde alamıyorum kimseden kukumav kuşu gibi kalmıyım pazar günü:M
-
Pazar günü cevahirin önünde 3 te buluşuluyor ordan sahaya geçilir kalmassın ortada merak etme hoca
-
şu 3 numaralı boş yerde ben oynayabilirm kimse heves etmesin 1. yedek benim demiştim=)
Ayrica nihat ve headbenger sizlere sesleniyorum beraber gidicez sakin olun stres yapmayın =)
ikinizde bi msne gelin bakim...
-
Kadro tamamlandı ozman
-
tekrar ediyorum gelecek olan herkes saat 4'e kadar cevahirin önünde bulunsun, onun haricinde herkes irtibat halinde olsun kafasına bişey takılan benimle iletişime geçsin...