TBT Geleneksel Halısaha Maçları 2009 | İlk Maç İçin Yer Ve Zaman Belirlendi !
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
dayı getiriceğin krampona talibim..
-----------------------------42 gibi nike 3-4 senelik felan geçen maçlarda giydigim krampon :/
-----------------------------olur giyeriz :|
edit: ayakkabı varda tabanı düz kayar kafamı fln yararım ,:D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
ben ne dedim lan konunun başında "konu altında gereksiz post kasmayın adamı hasta etmeyin" dagılın lan şimdi :F
öle olsun dayı post kasıyoz demek :F -
Kreyzi bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
ben ne dedim lan konunun başında "konu altında gereksiz post kasmayın adamı hasta etmeyin" dagılın lan şimdi :F
öle olsun dayı post kasıyoz demek :F
-----------------------------alınma olm tamam, çok geyik yapmayın demek istiyorum yoksa benim biricik yegenlerimsiniz :/
-
dayı saat olarak pek geç bir vakit sseçmeyinde gelme imkanımnız yükselsin mesela 12:1 1-2 daha fazlası zorlar:| :| :P
-
olm güneşin tepede oldugu zaman maçmı oynanır, sanırım haftaya hava güneşli olur bence ihtimal yok öle bi saate
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------olm güneşin tepede oldugu zaman maçmı oynanır, sanırım haftaya hava güneşli olur bence ihtimal yok öle bi saate
-----------------------------dai güneş doğarken maç oynamak süper olur denesekmi :p
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------dai güneş doğarken maç oynamak süper olur denesekmi :p
-----------------------------olm maç oynıycaz halısahada toplanıp gün ışıgıyla birlikte sevişmiycez :/
-
HeadBanger bunu yazdı:
dayı saat olarak pek geç bir vakit sseçmeyinde gelme imkanımnız yükselsin mesela 12:1 1-2 daha fazlası zorlar:| :| :P
-----------------------------Bu durumda sadece senin gelme şansın yükselir =)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------olm maç oynıycaz halısahada toplanıp gün ışıgıyla birlikte sevişmiycez :/
-----------------------------blapss.. :) dogru sölüosun..
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Bu durumda sadece senin gelme şansın yükselir =)
-----------------------------fazla abartmayın bari saatleri :| 1.5 saat yol süresi var.. :)