TBT Geleneksel Halısaha Maçları 2009 | İlk Maç İçin Yer Ve Zaman Belirlendi !
-
tmm o ayakkabıyı ben kaptım..
-
Türkiye forması duruyor tam takım forma şort ve konç ayakkabıyı verdik ne yazıkki :D
-
maç hakkında son düzenlemeleri anasayfa'ya yazdım.
sorunu sorusu vs olan pm atsın. -
Sorun yok 3:30 da inş. ordayız ama hiç kimse teyit ettirmedi umarım bir aksilik yada gelmemezlik olmaz Bende dahil...
-
büyük kaleciniz bu maça gelemiyor diye üzülmeyin :D bi dahaki maça artık.. student ve tyler dayı ya selamlar.... :P maça gelipte tyler dayının muhteşem sözlerini duymak isterdim ....
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
ben gelmessem yerime excellence gelecek haberiniz olsun gencolar :)
gelicem ama oynamayabilirim. hala bi düzelme yok hatta daha kötüye gidiyor..
peder hastane işleriyle uğraştığı için eğer bi daha oynarsan sittin sene orası düzelmez diyo ama tüm şansları zorluyorum :)
bakalım nasip kısmet. ama izlemeye gelicem tabi yürüyebilirsem :)
-----------------------------aynı seyi bnde söledim sana :) biraz gelecegii düşünüosan zorlama sakın xD
bu arada mayrip nerelerdesin ??
-
Evet maça saatler kala zemin hava şartları gittikçe olumlaşıyor...Bol goller :):)
-
enes az sonra cıkıcam ben 2 de anfirüzlerle beraer avcılara geççez ordan 2,30 gibi metrobüse büncez..ben unutsam bile sen unutma ayakkabıyı :P
-
Tbt resim meraklısı olan kardeşiniz fotoğraf makineside getiriyor :):):) Yine değişik karelerle karşınıza çıkacağım...
-
ben izlemeye gelecektim ama maci kadikoy de saniyordum mac birazda gec saatte mecidiyekoy e gecersem aksam gec saat olur
size simdiden iyi oyunlar
Toplam Hit: 19168 Toplam Mesaj: 187