TBT Hadi İkariam'a
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
şöylegüzelce bir döküman yazsanız ? zorlanıyorum birazda :)
Hocam orda yukarda Yardım a tıkla..herşey var..Ve sırasyla çok iyi anlatmışlr.. :) -
MrAmor bunu yazdı:
Güverte silahlarını araştırmışım palangaya puanım yetmiyor : )
-----------------------------Bilimadamları saatlik araştırma puanı çıkarıyor hocam, tekrar puan toplaması için beklemen gerekicek.
-
Misal araştırma başarılarını artırınce şehrin gelirleri - (eksi) lere iniyo nedir o eksilerde veya artılarda olmasının yararı zararı nedir
-
MrAmor bunu yazdı:
Misal araştırma başarılarını artırınce şehrin gelirleri - (eksi) lere iniyo nedir o eksilerde veya artılarda olmasının yararı zararı nedir
-----------------------------Hocam her bilimadamı,işci ve askerler saatlik para alıyor.Bu yüzden ne kadar fazla çalıştırırsan o kadar fazla para alıyorlar.
Nüfusunu arttırmaya bak.Üst tarafta "Dünya Haritası" yazan yerin yanında 3 adam resmi var o şehirdeki nüfusu belirtiyor.Nüfus yüksek oldumu gelen gelirde yükseliyor.
Şimdilik ekside olmasının bir zararı olmaz ama ileride ona çok dikkat et.Askerin olduğu zaman altının biterse, altın yetersizliğinden ordun terhis edilir.Aynı şekilde ücretle çalıştırdığın bilimadamı ve işçilerde.
Belediye binasını yükselttikçe şehrindeki konut sayısı artar, nüfusun daha fazla genişler.
-
Davet linkinden girdim 45:98 de oluştum.uzakmıyım ?
edit:casteal in adada doğmuşum:D
-
Herkez şehir adinin başına tbt koymayı unutmasın.
-
_karantina_ bunu yazdı:
Davet linkinden girdim 45:98 de oluştum.uzakmıyım ?
edit:casteal in adada doğmuşum:D
-----------------------------hepimiz aynı adada olmasak bile aynı takım adalardayız zaten 20 küsür kişi olduk bi gelişelim ortatalıgı yıkacaz :D rahat olun
-
Sürekli depo inşası cıkıyor iki tane diktim depo gene cıktı kurıyım mı anlamadım gitti
-
MrAmor bunu yazdı:
Sürekli depo inşası cıkıyor iki tane diktim depo gene cıktı kurıyım mı anlamadım gitti
-----------------------------Hocam 1 tane depo kur.Kurduğun deponun seviyesini atlat.
Diğer kurduğun depoları yık, 1 tane kalsın.
-
mutlulk düşüo..taverna yapana kadar düşcekmi..Az düşmesi için..fazla çalştırmıyorum..adamları..