folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder TBT Hadi İkariam'a

TBT Hadi İkariam'a

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

şöylegüzelce bir döküman yazsanız ? zorlanıyorum birazda :) 

Hocam orda yukarda Yardım a tıkla..herşey var..Ve sırasyla çok iyi anlatmışlr.. :)

yorgun senarist .]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Güverte silahlarını araştırmışım palangaya puanım yetmiyor : )

Bilimadamları saatlik araştırma puanı çıkarıyor hocam, tekrar puan toplaması için beklemen gerekicek.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Misal araştırma başarılarını artırınce şehrin gelirleri - (eksi) lere iniyo nedir o eksilerde veya artılarda olmasının yararı zararı nedir

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Misal araştırma başarılarını artırınce şehrin gelirleri - (eksi) lere iniyo nedir o eksilerde veya artılarda olmasının yararı zararı nedir

Hocam her bilimadamı,işci ve askerler saatlik para alıyor.Bu yüzden ne kadar fazla çalıştırırsan o kadar fazla para alıyorlar.

Nüfusunu arttırmaya bak.Üst tarafta "Dünya Haritası" yazan yerin yanında 3 adam resmi var o şehirdeki nüfusu belirtiyor.Nüfus yüksek oldumu gelen gelirde yükseliyor.

Şimdilik ekside olmasının bir zararı olmaz ama ileride ona çok dikkat et.Askerin olduğu zaman altının biterse, altın yetersizliğinden ordun terhis edilir.Aynı şekilde ücretle çalıştırdığın bilimadamı ve işçilerde.

Belediye binasını yükselttikçe şehrindeki konut sayısı artar, nüfusun daha fazla genişler.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Davet linkinden girdim  45:98 de oluştum.uzakmıyım ?

edit:casteal in adada doğmuşum:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Herkez şehir adinin başına tbt koymayı unutmasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:

Davet linkinden girdim  45:98 de oluştum.uzakmıyım ?

edit:casteal in adada doğmuşum:D

hepimiz aynı adada olmasak bile aynı takım adalardayız zaten 20 küsür kişi olduk bi gelişelim ortatalıgı yıkacaz :D rahat olun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Sürekli depo inşası cıkıyor iki tane diktim depo gene cıktı kurıyım mı anlamadım gitti

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Sürekli depo inşası cıkıyor iki tane diktim depo gene cıktı kurıyım mı anlamadım gitti

Hocam 1 tane depo kur.Kurduğun deponun seviyesini atlat.

Diğer kurduğun depoları yık, 1 tane kalsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

mutlulk düşüo..taverna yapana kadar düşcekmi..Az düşmesi için..fazla çalştırmıyorum..adamları..

yorgun senarist .]
Toplam Hit: 36749 Toplam Mesaj: 284