TBT Hadi İkariam'a
-
MrBrown bunu yazdı:
-----------------------------
ershn bunu yazdı:
Ya hacilar hocalar bir bakın :D
Sülfür şarap falan nerden bulucaz bi çözemedim ya :|
-----------------------------Bizim adada üzüm var hoca.Zenginlik araştırması yapınca dalacaksın bağa bahçeye. :)
Tamam hoca akşama akarız ozaman :D -
ee beni yazmamısınız:D
-
ershn bunu yazdı:
MrBrown bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Bizim adada üzüm var hoca.Zenginlik araştırması yapınca dalacaksın bağa bahçeye. :)
Tamam hoca akşama akarız ozaman :D
-----------------------------Tamam :D yalnız o agoraya ne yazdık öyle ahaha destan oldu.
-
MrBrown bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
MrBrown bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
Tamam hoca akşama akarız ozaman :D
-----------------------------Tamam :D yalnız o agoraya ne yazdık öyle ahaha destan oldu.
Herkes haddini bilecek :D -
MrBrown bunu yazdı:
rebellisch55 bunu yazdı:
beyler şimdi ben koruma altından çıkmak istemiyorum belediye binası 4 olunca çıkıyormuşuz galiba napalım gelişmeyelimmi ??
-----------------------------Ben belediyeyi 3'e getirdikten sonra bir kaç gün boyunca kaynak biriktirmeyi ondan sonra 4'e geçmeyi düşünüyorum :D Tabi Casteal başkan daha iyi bilir onun cevabını beklemek lazım :)
-----------------------------Hocam sizlere bu puandayken çok sağlam adamlar saldırmaz zaten, arada ufak tefek çıkarsa hallederim ben rahatçana gelişin siz.
-
@ershn
Adam haklı.
ÜSTE EDIT:Tamam hocam sağolasın.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sülfür ve şarap üretebilmek için , hammadde kaynağının bulunduğu adayada şehir(koloni) kurman gerekir.Araştırmalar ile saray yapımı açılacak, sarayın seviyesiyle doğru orantılı olarak şehir sayınızı arttırabilirsiniz. Örneğin ; benim sarayımın seviyesi 5 , 5 tane şehirim var farklı adalarda.
-
CasTeaL bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sülfür ve şarap üretebilmek için , hammadde kaynağının bulunduğu adayada şehir(koloni) kurman gerekir.Araştırmalar ile saray yapımı açılacak, sarayın seviyesiyle doğru orantılı olarak şehir sayınızı arttırabilirsiniz. Örneğin ; benim sarayımın seviyesi 5 , 5 tane şehirim var farklı adalarda.
anladım hoca ozaman araştırmaya devam :D -
by_kamu bunu yazdı:
Mermer Sülfür Üzüm falan bu kaynaklar ne işe yarıyo hocalar ? :D
-----------------------------Mermer bina yapımında, sülfür asker çıkartmada, kristal akademi yükseltmede, üzümde nufüs yükseltmede kullanılıyor.
-
ben de geldim :F