TBT Hadi İkariam'a
-
beyler odun konusunda sıkıntı çekiyorum yardım edebilecek olan varmı?
-
Bana da odun lazım :D Oduncu.Emrin.Tamam.Yaparım.
-
ben üzüm adasındaym..Taş veya başka bişey toplamk için bi yeri mi almam lazım..Taş adasından ??????? nasıl toplnır bu meret
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
ben üzüm adasındaym..Taş veya başka bişey toplamk için bi yeri mi almam lazım..Taş adasından ??????? nasıl toplnır bu meret
-----------------------------ticaret
-
emre_gss bunu yazdı:
Hocam mesela mermerden kazanmak istiyosan mermer adasına şehir kurucaksın koloni yani. Ama şarap adasında iyiyim altın karşılığında mermer alcam falan diyosanda ticaret merkezinden hallediceksin işini ;) -
CasTeaL bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
LasTMohicaN bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Odun Lazım :/ 47:97
-----------------------------ne kadar lazım hocam bende 217 var :| yarısını yollayım istersen...
-----------------------------Şöyle 1K olsa iyi olur bi kaç bina daha çakmam gerek : |
-----------------------------Depo kapasiten ne kadar hocam ?
47:97 de Mr_Dark diye birini göremedim.
-----------------------------1,5 K hocam 47:97 Ordayım yaw :/
-
hacım bu oyunu 2 sene evvel acayip kasmıştım heralde 5 kolonim vardı 20şer levelden ama baktım baya sarıyo sildim hesabımı :D
-
Başka adalardaki boş kısımlara tıklayınca Sömürgeleştirmek açılıyor bunu birisi bana acıklayabilir mi nasıl yapılır nasıl oraya koloni kurulur vs..
-
group1266746@groupsim.com
msn botu gelin burdan konuşak daha derli toplu olur
-
MrAmor bunu yazdı:
Başka adalardaki boş kısımlara tıklayınca Sömürgeleştirmek açılıyor bunu birisi bana acıklayabilir mi nasıl yapılır nasıl oraya koloni kurulur vs..
-----------------------------Farklı adalara şuanki gibi şehir kurarak hammadde çıkarmak.Örneğin şimdi kristal adasındaysan sadece kristal çıkarabilirsin. Üzüm, sülfür veya mermer çıkarmak için o adalarada şehir kurman gerekir ama şehir kurabilmek için saray inşa etmen gerekir, sizde daha açılmadı herhalde