TBT Hadi İkariam'a
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
mutlulk düşüo..taverna yapana kadar düşcekmi..Az düşmesi için..fazla çalştırmıyorum..adamları..
-----------------------------taverna yap hocam ver üzümü :G adamlar kendine gelsin :D araştirma yapmanız lazım :D
-
emre_gss bunu yazdı:
mutlulk düşüo..taverna yapana kadar düşcekmi..Az düşmesi için..fazla çalştırmıyorum..adamları..
-----------------------------nufus arttıkça mutluluk düşer şarap lazım =)
-
beyler araştırmaların hepsini sırasıyla yapayım mı ? yoksa yapmam gereken en önemlileri başlıca yazarmısınız
-
DarkFall bunu yazdı:
beyler araştırmaların hepsini sırasıyla yapayım mı ? yoksa yapmam gereken en önemlileri başlıca yazarmısınız
----------------------------- -
bilim ve ekonomiyi yapın ilk olarak asker ve deniz daha sora
-
kristal lazım..Zenginliği arştrmama çok var :S fazlası olan varsa göndersin..550 600 yeterli. :)) dediğim gibi olan varsa
-
emre_gss bunu yazdı:
kristal lazım..Zenginliği arştrmama çok var :S fazlası olan varsa göndersin..550 600 yeterli. :)) dediğim gibi olan varsa
-----------------------------daha yeni başladık hepimiz en fazla ben gelişiom ama daha kendime yetcek kredim yok bir süre kendi kendimize gelişmemiz lazım
sonra
üzüm ve mermer adalarındakiler ile ticarete girişicez bizdeki kristaller onlara onlardakiler bize
-
Beyler bende yeni başladım sizin gazınızla BENİM ADADA HOLYZONE İLE QWER VAR GALİBA BİZİM buradan bana bi iki tüyo verin nasıl başlamayı tavsiye edersiniz?
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
Beyler bende yeni başladım sizin gazınızla BENİM ADADA HOLYZONE İLE QWER VAR GALİBA BİZİM buradan bana bi iki tüyo verin nasıl başlamayı tavsiye edersiniz?
-----------------------------ilk akademi yap onu geliştir biraz adadan odun topla nufus u arttırmaya bak oda belediye binasından yapılıyor
daha fazla nufus = daha fazla gelir
akademi= daha fazla geliştirme
bide kordinatlarını verirsen süper olcak hocam
-
PanxeR bunu yazdı:
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------ilk akademi yap onu geliştir biraz adadan odun topla nufus u arttırmaya bak oda belediye binasından yapılıyor
daha fazla nufus = daha fazla gelir
akademi= daha fazla geliştirme
bide kordinatlarını verirsen süper olcak hocam
-----------------------------47:98