Tbt Halı Saha Macı Nasıl Olur?
-
istanbulda anadolu yakasında hertürlü maça gelirim :) ve maltepede istediğiniz sahada maçı ayarlayabilirim ve birde forvetimdir çokta tekniğimdir :)
-
Crazy_Dance bunu yazdı:
-----------------------------
Hep beraber Antalya/Kemer'e tatile gidek plajda yatar ruslara ayar oluruz :D
Biz Game_Over'la 2 gün önce ordaydık mükkemmel bi yer denizi cok berrak alanyada cok dalga var ama kemer güsel
Düşünsenize bi plaj boyu tbt üyesi çok canlı olur :D
-----------------------------ne gizel olur demi hele birde ruslara ayar olurken yüzüstü kumsala yatılırsa tamam antalyada bolca kuyu açılmış olur : P
(kendimi tenzih ederim abazility im düşüktür : )
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------hedeflerde
istanbuldan sakaryaya akı$
istanbuldan bursaya akı$
istanbuldan ankaraya akı$ (hızlı tren olursa ilk seferinde gideris :F)
istanbulda caddeb0stan süreyya plajı temmuz ortası gibi denize :F
vsbunların arasına halı sahayI sıkı$tırırırs
güçhan'ın da dediği gibi sakaryaya akıcaz önce :F
enisle biz bu futbol işini planladıkda olmadı daha sonra bakarız dedik kaldı..
nese sıkıştırır organizatör bozuntuları bi kenara :P -
yaz benide o zman :D
-
Sakarya ya geldiğinizde yapalım maçı.
-
Beyler tmm ciddi ciddi gelecek varsa saha ve tarih ayarlansın.Ama böle bir organizasyonun olması için (En fazla 20,en az 10) müride ihtiyac var
-
Yapıyımmı hacılar Maltepe Süreyya plajında 7-7 6-6 iki saha var kesin gelcekseniz yatırım kapora saati belirleyin adamları belirleyin msnlerinizi verin :) haberleşip gidelim
-
Dreamtn bunu yazdı:
Yapıyımmı hacılar Maltepe Süreyya plajında 7-7 6-6 iki saha var kesin gelcekseniz yatırım kapora saati belirleyin adamları belirleyin msnlerinizi verin :) haberleşip gidelim
-----------------------------Hocam gelecek kisi olursa bakalım
-
Futboldan pek anlamam ama eğer kadro tam çıkmıyorsa gelirim.
-
Dünyanın en iyi sol ayağı olarak gösterilen ben.....Sol açıkta harikalar yaratıyorum...Uzun boyumla bir aralar büyük klüplerin dikkatini çektim ama sakatlığım nedeniyle futbol yaşantım söndü şimdi sadece halı sahalarda oynuyorum....SOL AYAK tekrar düşün kimse sol benm gibi vuramaz...Kaleciler frikiklerimden korksun....
NOT: İSTANBUL FRİKİK YARIŞMASINDA 2:LÜK ÖDÜLÜ
Edit: NOTU salladım:D :):):):