TBT İstanbul Bisiklet Günleri
-
Citizen bunu yazdı
Peki Kabataş'a kadar bisiklet mi süreceğiz ? Ne bileyim kenara çekip nargile falan yapsak olma mı ?
Yollda durulcak yer yokki :) len biz durmadan kabataş yapabiliyoruz emin olun çok kolay oluyo
bu arada bayan müridelerimizde böyle etkinliklere katılmalı diye düşünüyorum
-
ben bugün ne olur ne olmaz bi kendimi deniyeyim dedim samatyadan galeriaya çok rahat geldim ama dönerken rüzgarı karşıma aldıığm için samatyaya zorlanarak döndüm.. o yüzden eğer olurda size katılacaksam samatyadan ben size katılayım kabataşa beraber geçelim kabataştan dönerken samatyada tekrar sizden ayrılırım.
bu arada teknosa tablelası falan yok hocam kaldırmışlar :D galeria kapısının önünde saray muhallebinin orda falan buluşun..ayrıca ben bakırköye gelirsem dönerken sizi baya yavaşlatırım diye düşünüyorum.. ekibin geriye kalanı aktif mi kullanıyo road runner gibi gitmeyip bnaa katlanacaksanız tamam gelrim.. diğer türlü samatyadan katılayım size daha az yorulmuş olurum ekipten de pek geri kalmam..
-
yunusdogan bunu yazdı
ben bugün ne olur ne olmaz bi kendimi deniyeyim dedim samatyadan galeriaya çok rahat geldim ama dönerken rüzgarı karşıma aldıığm için samatyaya zorlanarak döndüm.. o yüzden eğer olurda size katılacaksam samatyadan ben size katılayım kabataşa beraber geçelim kabataştan dönerken samatyada tekrar sizden ayrılırım.
bu arada teknosa tablelası falan yok hocam kaldırmışlar :D galeria kapısının önünde saray muhallebinin orda falan buluşun..ayrıca ben bakırköye gelirsem dönerken sizi baya yavaşlatırım diye düşünüyorum.. ekibin geriye kalanı aktif mi kullanıyo road runner gibi gitmeyip bnaa katlanacaksanız tamam gelrim.. diğer türlü samatyadan katılayım size daha az yorulmuş olurum ekipten de pek geri kalmam..
1 günde olmaz o ama mesafe artırarak devam etmen lazım
-
hocam geçen sene ameliyat oldum süremedim ondan önceki sene ise hergün 50 km hiç problemsiz sürebiliyordum o yüzden..
sadece yaz aylarında istanbulda oluyorum okul zamanları üniversite durumu vs il dışındayım
-
Galeria'nın biraz ilerisinde bir altgeçit var onun girişinde buluşabiliriz.
-
istanbulda olsam katılırdım :(
-
Bu ince tekerlekli bisiklet den nerede bulabilirim (kiralik)
Ek olarak fiyatlari ne kadar. .
Kafama yatarsa katilirim.
-
HoLyCat bunu yazdı
Katıllen :D hahaha onuda bende gördü adada tabi :P
-
Mycity bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bisikletini ver katılayım amk :)
-
HoLyCat bunu yazdıMycity bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bisikletini ver katılayım amk :)
benimkide yokki knk sattım ya :) yeni alcam :)
ama şimdilik bi aksilik olmazda katılırsam kiralıycam bende
Mycity tarafından 10/Ağu/13 15:48 tarihinde düzenlenmiştir