TBT İstanbul Bisiklet Günleri
-
edit: geçen sefer şeyh hızlı gittiniz diye yakındıydı.. hız 15 20 km/h olsun herkes ayak uydurur..
bide caps atmışnız ya.. görenler bunların bisikleti elit benimki bok gibi ben gelemem ezerler bilmemne diye düşünen varsa onn ..
gelin la.. bende gitcem..
edit2: avrupa yakasından gelecek olanlar en geç 12:30 da sirkeci tren garının shell benzinciye bakan cephesinde toplaşsınlar.. saat 13:00 üsküdar vapuruna bineriz.. saatinde mekanda olur yola çıkarız. dönerken aynı rotadan geri döneriz.
dönüş içn problem yok saat 23:00 a kadar eminönüne üsküdardan vapur var.. gelecek olanlar nerelerden gelecek ona göre net bişiler çıkartırız.
yunusdogan tarafından 04/Eyl/13 23:19 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi akıl etmişsin bende sirkecide olucam o saatte hep birlikte karşıya geçeriz
-
Keşke Pazar olsaydı :) benim saat 10da proficiency sınavım var Maçkada olacak sanırım. Sizlere iyi eğlenceler bir daha ki sefere artık. Kim bilir belki yetişirim ama çok umudum yok.
-
bu bisikletleri iettye sokabilir miyiz ? gerçi soksak 50 parça şeklinde çıkarmamız gerekir yoğunluğa denk gelirsek de.
-
3 bisiklet var 3 haftada 4 kez teker patlattım. bi tanesinin tekerini diğerine takıp devam ediyodum o da patladı. bütün bisikletler pert şuan, birinin arka lastiği iyice incelmiş bide arka göbekte oynama var. diğerinin arka lastiğini kaldırımda yardım :/ diğerinin selesi küçük, amortisörlü filan rahat edemiyorum :/ holycat e duyurulur abi bikaç 50 lik ateşle de yaptırıtyım bisikletleri :) hep tek takılıyodum, grup olarak gezmeler başlayınca bisikletsiz kaldım
-
nurulmac11 bunu yazdı
bu bisikletleri iettye sokabilir miyiz ? gerçi soksak 50 parça şeklinde çıkarmamız gerekir yoğunluğa denk gelirsek de.
otobüse almıyorlar nereden geleceksin ?
-
Inferius bunu yazdı
Keşke Pazar olsaydı :) benim saat 10da proficiency sınavım var Maçkada olacak sanırım. Sizlere iyi eğlenceler bir daha ki sefere artık. Kim bilir belki yetişirim ama çok umudum yok.
Yetişeceğini umarız, molalar verirken bi alo dersen bekleriz
nurulmac11
iett alma ama metro ve tramvay kullanabilirsin
__hsyN__ istiyorsan patlak tekerinle sana en yakın noktaya gel iç lastikte getir oracıkta yaparız yanımda alet vs olacak zaten
-
Hocam yol genelinde eğim ne durumda ?
-
1-2 km kadar eğim az, geri kalan yolda deniz kıyısı zaten hiç eğim yok, bu sefer epey kolay bir parkur oldu ama çok keyifli olduğu kesin
-
2miz gidecz diye gözüküyo usta.. TBT nerdesinz