TBT İstanbul Bisiklet Günleri
-
Buna da katılamayacağım. Öncekinde bir sınav vardı katılamamıştım. Bunda da akrabalar geldi. Mecburen yanlarında olmam lazım. Önümüzdeki turlara bakacağız.
-
Benim sınav 10'da. 90 dk sürecek ben 11.30'da maçkadan çıksam eve gidip bisikleti aldım size yetiştim derken sıkıntı olur yetişemem büyük ihtimalle. Ama yine de ihtimalleri zorlayacağım. Gelemezsem iyi eğlenceler, gelirsem zaten beraber eğleniriz :)
-
öyle görünüyor ki pek kalabalık olamayacağız bu kez, katılacağını belirten müridlere gsm numaramı attım
-
Hocam şambrel olsa ben de takarım depoda alet edevat var, şimdi bisikletçiye gitmek zor. yakınlarda hiç yokki arkadaş :/ bi de yarın iş çaktı patron zaten istesem de gelemicem, iyi eğlenceler size
-

-
up..
-
yunusdogan bunu yazdı
up..
bisiklet kiralayacağımız yer varmı yunus?
varsa bilgi verirmisin fiyatı nedir, bisikletleri nasıldır.
-
abi valla benim bildiğim bi yer yok.. şuan zaten üsküdar iskelesindeyim muqi yi bekliyorm.. kiralık olan bısikletin selesi bilmemne avuç kadar oluyo randıma vermez.. edit : eminönündeki üsküdar iskelesi.. bi filmdeki sahne canlandı kafamda edit yapim dedim.dd yunusdogan tarafından 07/Eyl/13 12:00 tarihinde düzenlenmiştir
-
Kimseden ses seda yok. Hayırdır neler yaptınız ?
Ayrıca bir daha ki tur için önerim Yalova'daki Sudüşen şelalesi. Rotanın çok güzel olduğunu söylüyorlar.
-
Inferius bunu yazdı
Kimseden ses seda yok. Hayırdır neler yaptınız ?
Ayrıca bir daha ki tur için önerim Yalova'daki Sudüşen şelalesi. Rotanın çok güzel olduğunu söylüyorlar.
rotamızı takip etmekle kalmayıp fazlasını da gittik, motivasyonu abartıp kanlıcaya 20 dk da vardık,
bol bol keyifli sohbetler ettik ve tanıştığımıza da memnun olarak eğlenceli bi rota çizdik çok güzeldi
diğer programlarda yeniden buluşuruz müridler, sağlıcakla şimdilik
---
bir rota çizip linkini at istersen hep birlikte bakalım, birde bu mevsimde artık yüzülemiyor diye biliyorum o şelaleyi ama
yazın bile buz kalıbı gibi orası
Carlsaganandcat tarafından 13/Eyl/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir