TBT İstanbul Bisiklet Günleri
-
Citizen bunu yazdıAytek abi siz aldınız başınız gittiniz ben tıkandım kaldım benim cücük bisikletle. :/ Kusura bakmayın beyler.
Aradık seni keşke haber verseydin
birazdan foto eklerim,
not: fotoğrafının yayınlanmasını istemeyen varsa belirtsin lütfen
Carlsaganandcat tarafından 11/Ağu/13 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Muqi bunu yazdıCitizen bunu yazdıAytek abi siz aldınız başınız gittiniz ben tıkandım kaldım benim cücük bisikletle. :/ Kusura bakmayın beyler.
Aradık seni keşke haber verseydin
Yetişemedim ki bayağı fark vardı arada.Telefon numaranızda yoktu, olsaydı arayacaktım.
-
Güzel geçti benim için düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler. Umarım tekrarı olur. Citizen bi anda kayboluca aklıma kötü şeyler gelmedi değil.
edit : fotoğraf açısından sorun yok
Inferius tarafından 11/Ağu/13 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen: hocam son baktığımda yakındaydın birkaç dakka sonra çoook gerilerde bile göremedik. bidahakine telefonları paylaşalım gitmeden
-
pisikletimi çalmasalardı gelirdim
-
Keyifli bir yolculuk oldu hem bunun için hemde içi dolu değerli sohbetler için teşekkürler
bir dahaki tur da katılacak müridlerin telefon numarası havuzunu yaparız herkes de olur
birde konuyu gizli mi yapsak şimdi fotoğrafı ekleyince dışarıdan görülmese daha iyi olur
ne yazık ki Mycity de geri dönmek zorunda kaldı bisiklet kiralayamadığı için kalmamış ellerinde bundan sonra gitmeden önce sorarız artık
Carlsaganandcat tarafından 11/Ağu/13 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
O değilde köprünün orada sokak köpeği kovaladı kaçmak için çimenlere sürdüm meğerse orasıda yeni sulanmış pantolonu vs çamur yaptım :)
mkyb tarafından 11/Ağu/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
-
bidahakine motosikletle eşlik ederiz nessajla :D
-
Ne yazıkki bisikletim çalındığından dolayı katılamadım.
mirino tarafından 12/Ağu/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni etkinlik bilgisi için 2. post a bakabilirsiniz tabi yine tüm bisikletli mürid ve mürideler davetlidir