folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul Buluşması

TBT İstanbul Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    siteye bi lafım yokta cebit bilişim euresia fuarına hiç duymadınmı sen nerde askerlik yaptın abi ben merak ettim yani dünyadan uzak bi yerse anlarım ama yani her yıl bırak tbt yi bütün tv lerde sabahtan akşama canlı yayın yapıyolar fuardan...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Ve bombayı patlatıyorum istanbula geldim arkadaşlar eğer bu hafta içi bulaşabıleceksek taksim veya mecidikoyden başka bır yer olmaz ben kesın gelırım abı ya bende boyle bır konu açacaktım beyler hadi toplanalım bu hafta içi konuşalım bıryerde karar kılınsın abı herkesi bekliyoruz gormeeden sızlerı gıtmıyeyım ya la real sana gel dıyecem dıyarbakıra gelmedin :d abı kım varsa işleride musaıtse kesın toplanalım....

Msn adresim ; clk-j35@hotmail.com eklesinler beni....

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    cagdas bunu yazdı:
    -----------------------------
    siteye bi lafım yokta cebit bilişim euresia fuarına hiç duymadınmı sen nerde askerlik yaptın abi ben merak ettim yani dünyadan uzak bi yerse anlarım ama yani her yıl bırak tbt yi bütün tv lerde sabahtan akşama canlı yayın yapıyolar fuardan...
    Kardeşim Askeriğimi sırnakta yaptım vede televizyon izleyecek vaktim de yoktu olsa bile ceken tek kanal kurdish tvydi onuda ben izlemezdim kusura bakma bu arada ben cebit i hatırladım tbt bulusması yani ama ben onun adının cebit olduhunu bilmiyodum

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    taksimde buluşma olmasın a.q..
    şöyle gülhane falan olsun ormanlık alan tarihi alan oturur sohbet ederiz,gezeriz.. taksim de bi bok yok hem çok kalabalık a.q..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    seçimden sonra olsun yaw ben yazlıktayım taksim buluşması deniyosa akşam üstü olsun yoksa deadin dediği gibi gülhane olabilir beyazıtta nargile içeriz türk ocağında

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:

Yaptınızda gelmedik mi aq? Ben yarın (08.07.07) Codemaster la taximde yim isteyen varsa gelsin aQ :D ama haftaya falan olursa yine geliris :D Cebit öncesi kaynassın millet :D

askim hani basbasa olucaktık :(((

ssaka maka gelen gelsin aq bu ac excali 2 haftadır hamburger yiyek diip duruyo :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

bayan murid geliyorsa gelebilirim :) gezecek yer ve adam ariyorum zaten :D

secim sonrası olursa süper olur , ozaman kesin gelirim....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    msdead bunu yazdı:

Sen İlk Olursun Abla İste Ne guzel KArdeş Toplantısı Kaynasma Falan filan Ya gercekten Cok Guzel olacak Sanırım Hemde Birbirimiz Tanıyacaz

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Musait olurmusunuz Bilmiyorum ama Önumuzdeki Hafta Cumartesi Saat 17:00 da taksimde simit sarayında bulusalım istersenin once burgerking in karsısındaki parkta toplanalım tabi buna siz nedersiniz...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi
    ZeroCooL` bunu yazdı:
    msdead bunu yazdı:

Sen İlk Olursun Abla İste Ne guzel KArdeş Toplantısı Kaynasma Falan filan Ya gercekten Cok Guzel olacak Sanırım Hemde Birbirimiz Tanıyacaz
    sıkıntım tek bayan olmam degil de,sizi rahatsız etmekten cekinirim :) sizin icin sorun olmazsa benim icinde olmaz gelirim :) belirlediginiz bir tarih varmı?

Toplam Hit: 6516 Toplam Mesaj: 78