TBT İstanbul Buluşması
-
siteye bi lafım yokta cebit bilişim euresia fuarına hiç duymadınmı sen nerde askerlik yaptın abi ben merak ettim yani dünyadan uzak bi yerse anlarım ama yani her yıl bırak tbt yi bütün tv lerde sabahtan akşama canlı yayın yapıyolar fuardan...
-
Ve bombayı patlatıyorum istanbula geldim arkadaşlar eğer bu hafta içi bulaşabıleceksek taksim veya mecidikoyden başka bır yer olmaz ben kesın gelırım abı ya bende boyle bır konu açacaktım beyler hadi toplanalım bu hafta içi konuşalım bıryerde karar kılınsın abı herkesi bekliyoruz gormeeden sızlerı gıtmıyeyım ya la real sana gel dıyecem dıyarbakıra gelmedin :d abı kım varsa işleride musaıtse kesın toplanalım....
Msn adresim ; clk-j35@hotmail.com eklesinler beni.... -
cagdas bunu yazdı:
-----------------------------
siteye bi lafım yokta cebit bilişim euresia fuarına hiç duymadınmı sen nerde askerlik yaptın abi ben merak ettim yani dünyadan uzak bi yerse anlarım ama yani her yıl bırak tbt yi bütün tv lerde sabahtan akşama canlı yayın yapıyolar fuardan...
Kardeşim Askeriğimi sırnakta yaptım vede televizyon izleyecek vaktim de yoktu olsa bile ceken tek kanal kurdish tvydi onuda ben izlemezdim kusura bakma bu arada ben cebit i hatırladım tbt bulusması yani ama ben onun adının cebit olduhunu bilmiyodum -
taksimde buluşma olmasın a.q..
şöyle gülhane falan olsun ormanlık alan tarihi alan oturur sohbet ederiz,gezeriz.. taksim de bi bok yok hem çok kalabalık a.q.. -
seçimden sonra olsun yaw ben yazlıktayım taksim buluşması deniyosa akşam üstü olsun yoksa deadin dediği gibi gülhane olabilir beyazıtta nargile içeriz türk ocağında
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Yaptınızda gelmedik mi aq? Ben yarın (08.07.07) Codemaster la taximde yim isteyen varsa gelsin aQ :D ama haftaya falan olursa yine geliris :D Cebit öncesi kaynassın millet :D
askim hani basbasa olucaktık :(((ssaka maka gelen gelsin aq bu ac excali 2 haftadır hamburger yiyek diip duruyo :D
-
bayan murid geliyorsa gelebilirim :) gezecek yer ve adam ariyorum zaten :D
secim sonrası olursa süper olur , ozaman kesin gelirim....
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------bayan murid geliyorsa gelebilirim :) gezecek yer ve adam ariyorum zaten :D
Sen İlk Olursun Abla İste Ne guzel KArdeş Toplantısı Kaynasma Falan filan Ya gercekten Cok Guzel olacak Sanırım Hemde Birbirimiz Tanıyacaz -
Arkadaslar Musait olurmusunuz Bilmiyorum ama Önumuzdeki Hafta Cumartesi Saat 17:00 da taksimde simit sarayında bulusalım istersenin once burgerking in karsısındaki parkta toplanalım tabi buna siz nedersiniz...
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
msdead bunu yazdı:
-----------------------------bayan murid geliyorsa gelebilirim :) gezecek yer ve adam ariyorum zaten :D
Sen İlk Olursun Abla İste Ne guzel KArdeş Toplantısı Kaynasma Falan filan Ya gercekten Cok Guzel olacak Sanırım Hemde Birbirimiz Tanıyacaz
sıkıntım tek bayan olmam degil de,sizi rahatsız etmekten cekinirim :) sizin icin sorun olmazsa benim icinde olmaz gelirim :) belirlediginiz bir tarih varmı?