TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
Sana inanmıyorum. Geçen seferde öyle dedin, sonra sattın. Nasıl güvenebilirim, aç kalmak istemiyorum. Ben kadıköy belediyesinin iftar çadırında yiyecem :P
-
Exca yauf harbiden bi iftar çadırına gidek.Maaş almama daha 15 gün var cepte para kalmadı :P
şaka maka harbiden iftar çadırına gidek yauw halkla kaynaşırız. -
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Emircan reis senn masrafları ben çekerim :A sen gel yeterki biliosun Patso hede hödö borcumuz vardı sana hallederiz i$te :P
-----------------------------hassicktherelaaan banada öle dedin ibne :D bi sabah simit cafede bi simit bide limonata aldın amk :D
kalanları ben ödedim hep amcık :D para kalmadı lan :D yunusemre olmasa kalckatım amk :D
-
emir sen gelirsen bende gelirim lan :D kimseyi tanımıyorum zaten
-
cursedcrow bunu yazdı:
kardeş gelsen bende tanımıyom tanışcaz işde böylelik le bekleriz -
rEfLeX bunu yazdı:
cursedcrow bunu yazdı:
kardeş gelsen bende tanımıyom tanışcaz işde böylelik le bekleriz
Yauf bende kimseyi tanımıom hee.Ben tahri t-shirt imi giyip gelecem o şekilde bulursunuz beni eminönü meydanında kuşların yemlendiği yerde. -
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hassicktherelaaan banada öle dedin ibne :D bi sabah simit cafede bi simit bide limonata aldın amk :D
kalanları ben ödedim hep amcık :D para kalmadı lan :D yunusemre olmasa kalckatım amk :D
Sitir lan kavat xD olm kadıköyde Nurkan gibi bi faktör vardı :A Cola ve me$rubat canavarı yav$o patsosunu colalarını falan hep ben ismarladım aQ o yüzden parasız kaldıımdan sadece sna simit limon olayını şettirdim xDAma bu bulu$mada nurkan faktörü yok emirreis gönül rahatlığıyla gelebilüüsün xD
-
Ben 5,30 gibi eğitimden çıkacağım. Kadıköyde az bi işim var, ama iftara kadar size yetişirim :)
Not: Patsolar senden ona göre :P
-
Eminönünde patso bulursan yersin :P Ocakba$ına gideris ak xD
-
feshane olsaydı daha iyi olmaz mıydı?
ayrıca bende bu aralar nakit problemi yaşıyorum.iftar çadırında olsa daha iyi olmaz mı?benim durumumda olan başkaları da var.şimdi parası olan dışarıda yesin desek olur mu?olmaz heralde.bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ve şimdiden parası olmayıp iftar çadırında iftar açacakları örgütlemeyi düşünüyorum