TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Canım kardeşim prokto,
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=46248
bu konuda anlattığın olayda geçen kız bu akşam seninle gelen kişimiydi :)
Merak ettim ?
-----------------------------
Yok emir kardeşim bu kız benim çoook eski bi arkadaşım. manita mahiyetinde değil yani.o konuda bahsi geçen hatun kişi şimdi denizlide üni okuyo. -
önümüzdeki yaza bi buluşma yaparsak(ki yaparız) o zaman gelir o bahsi geçen hatun kişi de görürsünüz :D
(flood gibi oldu ama topici yolladıktan sonra aklıma geldi üsttekine edit yapmak :S ) -
Tmm hocam, eyw. Kızın yanında da soramadık. O da tbt ın bir müridesi, nede olsa bizimle aynı sofradan yemek yedi :D
-
bizi aydınlattığın için saol prokto ;)
-
ehauaehuea ne adamsnz :D
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------bakın kimse ekmesin sonra yerim sizi..
üstünde ilk tshirt gördügümü öpcam dikkatli olun :P
ilk tahri t-shirtlü ben geldim ama kimse öpmedi beni :S
hatta yanıma iki kişi geldi dediler biz cw'deniz dövecez seni felan tırstım başta soora bi baktım mürid çıktık hepimiz :D -
edit flood :|
-
Protesto bunu yazdı:
prokto bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------bakın kimse ekmesin sonra yerim sizi..
üstünde ilk tshirt gördügümü öpcam dikkatli olun :P
ilk tahri t-shirtlü ben geldim ama kimse öpmedi beni :S
hatta yanıma iki kişi geldi dediler biz cw'deniz dövecez seni felan tırstım başta soora bi baktım mürid çıktık hepimiz :D
ahaahahah chaoser le bendik onlar :P cw dalgası choser den çıktı :P buluşma süperdi çok eğlendik :P güzel geçti :D her buluşmanın bunun kadar güzel olması dileğiyle :P saygılar sevgiler cart :P buluşmaya gelipte msn si bende olmayanlar bi pmden atarsanız sevinriik olcam ;) ? he bu arada resimleri bu gün beklemeyin :P gelmes -
EVet Çok GÜzeLdi RemotE ve Ben İşimiz OLdugu İçin FazLa KaLamadik ama OLsun Gine Yapariz :D
Saglam Olur ResimLER Nerde atinnnnnnnnnnnnn:D:D:D
-
Arkadaslar Resimler Ne Zaman Yayınlancak..