TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca bende bu aralar nakit problemi yaşıyorum.iftar çadırında olsa daha iyi olmaz mı?benim durumumda olan başkaları da var.şimdi parası olan dışarıda yesin desek olur mu?olmaz heralde.bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ve şimdiden parası olmayıp iftar çadırında iftar açacakları örgütlemeyi düşünüyorum
-----------------------------
Evet yaa aynen katılıyorum. Niye iftar çadırında yemiyoruz?? Cepteki az buçuk olan paramızıda iftardan sonra elma şekerine saklayalım yada pamuk helvaya farketmez veyahutta Nargilede olabilir -
abi bende gelirdim de 5 te antreman war :S
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------Evet yaa aynen katılıyorum. Niye iftar çadırında yemiyoruz?? Cepteki az buçuk olan paramızıda iftardan sonra elma şekerine saklayalım yada pamuk helvaya farketmez veyahutta Nargilede olabilir
-----------------------------elma şekeri,pamuk helva mı ehehe ne sevimlisin sen öyle(alay mahiyetinde söylemiyorum içimden geldi avatarınıda görünce :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------elma şekeri,pamuk helva mı ehehe ne sevimlisin sen öyle(alay mahiyetinde söylemiyorum içimden geldi avatarınıda görünce :)
yauf nedendir bilmirem ama şu ramazan başladıından beri bi neşe var üstümde bişeylik var sorma.Bende uykusuz kalınca
felanda oluyo böyle bi sevimlilik hali.Şimdide açlıktan oluyo heraLde böyle bi sevinç var içimde. :D
Aynanın karşısına geçip yuuppiii deyip kendi kendime surpriz yapıyorum. Masanın üstüne telefonumu koyup bak sana hediye aldım diyorum.
(ofiste sabah 9 dan beri yanlız olunca ve yapacak işte olmayınca böyle oluyo. bi de ramazan mevzuatı dolayısıyla da açıktım iyicene. Gastrit de var mide de benim
akşama doğru miğdem başıma vuruyo iiicene çekilmez oluyorum.Bilginize:)
Tahri T-Shirtümüde aldım tam mutlu oldum :D -
vallahi seni ayakta alkışlıyorum.çalışmana ve oruçlu olmana rağmen bu kadar hayat dolu ve olumlu düşünebilmenden dolayı.bu aralar yıllık izindeydim ama önceki ramazanlarda iş yerinde çıkan kavga/tartışmaların oranı diğer aylara göre daha fazla oluyor.genelde bahane de aynı oluyor zaten oruçluyum,sigarasızlık başıma vuruyor pehh:)
-
bakın kimse ekmesin sonra yerim sizi..
üstünde ilk tshirt gördügümü öpcam dikkatli olun :P
-
gelmek isterdım ama ben b.cekmece esenyurt ta oturuyorum kusura baqmaın :) eger olursa b.cekmece de weya avcılar tarafında gelırız hemen amk :D
-
nolmuş yani b.çekmece'deysen.katılan herkes eminönün'den değil.herkes istanbul'un farklı semtlerinde.bahaneye bak:)
-
lan paranın a.q ne yapcanız parayı içiniz güzel olsun :D 1 er ekmek de yeseniz aynı :)
-
Triumph bunu yazdı:
nolmuş yani b.çekmece'deysen.katılan herkes eminönün'den değil.herkes istanbul'un farklı semtlerinde.bahaneye bak:)
gelmek hakkaten ısterdım ama bir ton ısım war pc temızlencek pantolon terziye verılecek tras olunacak :S yani arklar dun geldım b.esirden az bucuk hasret gidek derken koskoca gun gecer yani :S :S cok zor arklar