TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
lan exca ne özenti adamsın biz bi iftar düzenledik bursada hemen peşimizden gelion :P yeni moda oldu la samsun da da varmış :P
-
Remote Ve Ben Şimdi YoLa Çıkıyoruz Görüşmek ÜZere
-
arkadaş bu gün mü dediniz.ben haftaya diye biliyorum.doğru düzgün buluşma yerini açık tarihini yazsanıza şunun
-
Ya benim iş yerinde çok acil bi işim çıktı ne olur bir daha buluşalım haftaya ben bu buluşmayı kaçıramam yaaa nolur :( ;(
-
afiyet olsun :)))
-
Ve buluşma bitti çok güzel geçti emir reis bizi martıcıya götürdü döner diye resmen yağ yedik onun dışında güzeldi :D
-
abi çok dehşet geçti bence herkes orada olsa daha dehşet geçerdi.. sitemin reklamınıda her yere yapıştırdım..:) Bu arada emirreis cola ve wc için thanks :D annadın sen ... Muheşetem bir iftar günüydü...
-
buluşma süperdi remote ve newyork yemekten sonra işleri çıkınca satışa geldik sonra sultanahmete amkıştık :D resimler gelicek bekleyin :) exca bizi discoya götür ::)
-
Resim yok mu resim :)
-
buluşma çok güzeldi bi kere :)
hepberaber güzel iftar açtık.. özel masalar kuruldu tavuk dönerlerimizi yedik :)
çok fotoğraf çekildik.. ordan sultanahmete geçtik..
Exca yla paylaştığımız nargile bi türlü açılmadı.. başım ağrıdı valla duman çıkarcam diye :D
herşey güzeldi gelen herkeze teşekkürler.. öperim emir :p
gene yapalım lan.
Toplam Hit: 24193 Toplam Mesaj: 105