TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
Ulan ifar buluşması diye toplandık bi kaç kişi dışında hiç biriniz niyetli değildiniz:D
Neyse en kral yere götürdüm sizi, hem kral bi sofra, açık havada, tatlılar ve turşu beleşe geldi. Yaşar abinin muhabbetide cabası :)
Ulan o heladaki resimlerim ile üstüme excaliburun su döktüğü resimleri yayınlamayın :D
Son olarak dönüşte, cursedcrow ile birlikte vapur sefası güzeldir :)
-
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------
abi çok dehşet geçti bence herkes orada olsa daha dehşet geçerdi.. sitemin reklamınıda her yere yapıştırdım..:) Bu arada emirreis cola ve wc için thanks :D annadın sen ... Muheşetem bir iftar günüydü...
-----------------------------Senin çükün sağolsun aslanım =)
Bu arada excalibur, bu sefer sözünü tuttun, sağolasın :P
-
Resim lam resim madem cok resim cektiniz nerde bu resimler :D
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------resimler reflexte gelince upload eder hemde ne resimler var excayı çekerken ne frikikler yakaladık :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------zamansehri bunu yazdı:
abi çok dehşet geçti bence herkes orada olsa daha dehşet geçerdi.. sitemin reklamınıda her yere yapıştırdım..:) Bu arada emirreis cola ve wc için thanks :D annadın sen ... Muheşetem bir iftar günüydü...
-----------------------------sen saol:p ama gerçekten bu günü unutulmaz günlerim arasına koyuyorum...:;)
-
zamansehri bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------sen saol:p ama gerçekten bu günü unutulmaz günlerim arasına koyuyorum...:;)
-----------------------------Tabi unutamazsın, çünkü benimle tanıştın =)
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------KorteX bunu yazdı:
-----------------------------resimler reflexte gelince upload eder hemde ne resimler var excayı çekerken ne frikikler yakaladık :D
-----------------------------WC fotoları dehşet bi işetmediler amk. emirreis manyak pozlar verdi :p
-
abiler buluşma harbiden mükemmel geçti yaa. Hatun bi kişi vardı yanımda o bilem çok eğlendi.Resimler felan büssürü hele bi gelsin reflexte upload eder.bende merak ediyom nassı çıktım :P
@Gafman çok şey kaçırdın olm süper geçti..
Gene yapak yauf ama bu sefer mekan farklı olsun. -
prokto bunu yazdı:
abiler buluşma harbiden mükemmel geçti yaa. Hatun bi kişi vardı yanımda o bilem çok eğlendi.Resimler felan büssürü hele bi gelsin reflexte upload eder.bende merak ediyom nassı çıktım :P
@Gafman çok şey kaçırdın olm süper geçti..
Gene yapak yauf ama bu sefer mekan farklı olsun.
-----------------------------Canım kardeşim prokto,
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=46248
bu konuda anlattığın olayda geçen kız bu akşam seninle gelen kişimiydi :)
Merak ettim ?
-
Harbi prokto o kızmıydı yanındaki hea