Tbt İstanbul Taksim Bulusması[6 Mayıs 2007]
-
procan nerdesin ak resimleri istioruz. buda benim telden bi görüntü nurkana gayarken :P
-
Kaptanın verdii cd yi sömürüorum :Ppp
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Kaptanın verdii cd yi sömürüorum :Ppp
ahahahah neydi cd bangbros muydu neydi :D -
oğlum bu kaptan çok delici bi adam adam cebinden bangbros çıkardı kaç cd
-
caravanda elemanın biri fistana sardı fistanın paketi yokladı süperdi ya :D
-
biraz sessiz kaldım tanımadığım için iyiydi yinede
ayrılırken bi poz çektim (ilk defa zengin sandım kendimi :)
http://img525.imageshack.us/img525/874/07050615073100vu0.jpg
-
ben bu konu başlığını niye da önce görmedim yaa. bende saat 2 ye kadar taksimdeydim bugün haberim olsa %1645168 gelirdim. hep bunnar o orzspu çoccu ttnet in yüzünden. internetim kesikti kaç gündür.3 kuruş paranın lafını yapıyo şerefsizler. her neyse cebit e bi elim kanda öbür elim başka bi yerde olsa da gelecem(cebit ne zaman bu arada tam tarihi?? ) orayada %498456 gelcekler listesine şimdiden ekleyin. resimleri gördükçe hariden bayaa bi pişmanlık duydum gelemedim diye. keşke 146 dan felan da olsa girip bi bakaydım siteye yaa.
-
Chaoser bunu yazdı:
caravanda elemanın biri fistana sardı fistanın paketi yokladı süperdi ya :D
-----------------------------ahahha (: allahtan ayrılmı$ız biz tam waktinde :D
-
olum çok süperdi saatlerce yürüdük harikaydı :P ben de gitmedim ak, ii ki gitmemişim zaten yorgundum o kadar yürüsem bokum çıkardı :)
-
a.q benim ense yanmış :S:S yüzüm kızarmış a.q bi daha o sıcakta taksim meydanda bekelrsem ziksinler beni :):) amagüzel oldu muhabebt felan iyidi nurk az daha kazaya kurban gidiyordu bi anda osiris cıktı aadm uzamoşta uzamış sulak eyrde galiba :):) beyler verdigim cd lere iyi bakin cebite herkese bi cd getirmeyi düşünüyorum ::):)
Toplam Hit: 47190 Toplam Mesaj: 189