Tbt İstanbul Taksim Bulusması[6 Mayıs 2007]
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------under abi kaptan abiden bıktık :) onuniçin anti_Kaptancıyız:) bu webmasterin yüzünden ben yandm olm cebitte dövcem seni:)
-----------------------------
valla kaptana fazla yanasmayin, adamin mod bolumunde paylastigi konulari gorseniz 1 dk bile olsa yaninda durmazdiniz, cebit de ben tutarim webmaster ve sen doversiniz artik
-
underzero bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------under abi kaptan abiden bıktık :) onuniçin anti_Kaptancıyız:) bu webmasterin yüzünden ben yandm olm cebitte dövcem seni:)
valla kaptana fazla yanasmayin, adamin mod bolumunde paylastigi konulari gorseniz 1 dk bile olsa yaninda durmazdiniz, cebit de ben tutarim webmaster ve sen doversiniz artik
sasadsA:P :)))) biliom abi dün biraz söz etti:) bu vepmaztırı gebercem ashadlfjglşkş:P -
nurky macta eğlendin mi :D antalya geçirdi size :D şampiyon luk gitti :)
-
yaa ben foto cektim karavan da ama a.q makina benim degidi ki : )) pro yu bekliyoruz..
-
Arkadaşlar Elimde Olmayan Sebeplerden Resimlerin Uploadı Biraz Gecikti Kusura Bakmazsınız Umarım Buyrun Link.
http://rapidshare.com/files/29985189/Tahribat_Taksim_Bulu__351_mas__305_.rar
Not:Nurky İlk Mesaja Eklersen ii olur .
-
y0k lan kaptanın verdii videolar güsel (: ben arkda$lara verdim elden ele gidior valla cd :D
-
beyler ilk mesaja aldım foto linkini :) bu konuda başka yorumunuz yoksa modlardan rica ederek konun depoya taşınmasını arz ediyorumm..
-
ne çöp davar :D protestoya sövcam :D aq malı benim ensemin fotosunu nie koyuyosun oraya ?! Ayrıca otobüste aşık olduğum kızın fotosun nie koyuyosun ak senin ak!