TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)
-
Selam arkadaşlar Geçen Seneki Bir Buluşma Düzenleme istiyorum..
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-izmir-Bulusmasi-90712/1/İzmirBen Ayın 18 inde inş. izmirde olacağım Bayram için...Orda Olan Hatrı Büyük Abilerimiz Ve kardeşlerimizle Bir Buluşma Yapmak İstiyorum Geçen Seneki Gibi...Buluşmayı Bayramın 3.günü Olsun diyorum Pazar Günü (Ayın 29 u)...Eğer Pazar Olmaz Bayramın 4. günü Olsun Derseniz Pazartesi Yaparız (Ayın 30 u)Bizde Toplu Kararlar Alalım...İzmirli Bütün Arkadaşları Hocaları Bekliyorum...
Buluşma Yeri : Saat Kulesi Buluşma Saati: 13:00

O güne Kadar Bu Konuya Yoğunlaşıyorum Herkesi bekliyorum :)
-
HannibALgan (Sen Kalbimin Tacısın :)mc_rapierRazorbackHoLyCat (Sen İste diledini yaparık :)GebesHsnnyk(Belki)celik(Uleyn Sen gelmessen çükün Düşşsün O kadar Salaldın Bana gelde Göreyim Seni :)EnesSerdar13(Acil işi çıkmış gelemiyor :|ArkinfesiSoabdullahozcanTuncaxxzwasdŞimdilik 13 Kişiyiz Tam net Olmayanların Yanına Belki Yazdım Ama Onlarıda Bekliyoruz...İyi Olacak İnş.
-
Pazar günü yaparsanız bende katılabilirim,
öğleden sonra hanımın ailesine yemeğe gidicem....
-
Hocam öğleden sora 13:00 da olacak biz Zaten buluşma saatini belirlesek bile Biraz katılım geç oluyor :) Senle irtibata geçerim Olduğumuz yeri söylerim gelmeye çalışırsın :) Mutlaka beklerim...
-
Tam da aklımdan bole bisey geciyodu valla.. Abi katılmak isterim ama gercekten belli olmaz yine buradan yazarım kesin durumu...
-
Kardeşim mudlaka bekliriz İzmirlisiniz Gelmemezlik yapmayın uleynnnnn :D
-
Otobüs paramı çekin karabalık yapmaya gelirim :P
-
hoca söz vermeyeyim bayram kalaba olcaz misafir çok belki gelemem
gelirsemde bira ısmarlarsın ona göre
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Otobüs paramı çekin karabalık yapmaya gelirim :P
-----------------------------Olum çulsuz :D Gelem leyn :D
@snnykYaw 3 gün boyunca dolaş akrabalarını sora gel :D bize
not:Buarada bayramda içmeye karşıyız :D -
yaz bakalım hadi gelirik :)
-
Bu buluşma haberi iyi oldu.
%99 ben ve serdar13 ile bayramın 3.günü oradayız.