TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)
-
yaw bende gelmek isterdim:( lakin ptesi 15:00 gibi izmirde olacğım:((((
-
yaklasık 1 aydır bır ıkı defa anca takıldım.. az önce içime dogdu bırden yaw ızmırbulusması ne zamn olucak bu sene yapmıycaklarmı die düşündüm bi bakıyım dedım,bulusma yarınmış =) bende gelırım yarın yanlız gecen senekı gelenlerden büyük bir bölüm eksik gibi onlarada bı ulaşın belkı gelırler sadece benım gıbı haberlerı yoktur onlarında..
-
Gençler biz çıktık geliyoruz.
Hadi görüşmek üzere.
Not: Dijital fotograf makinası getirebilecek olanlar varsa çok iyi olur :) -
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
yaklasık 1 aydır bır ıkı defa anca takıldım.. az önce içime dogdu bırden yaw ızmırbulusması ne zamn olucak bu sene yapmıycaklarmı die düşündüm bi bakıyım dedım,bulusma yarınmış =) bende gelırım yarın yanlız gecen senekı gelenlerden büyük bir bölüm eksik gibi onlarada bı ulaşın belkı gelırler sadece benım gıbı haberlerı yoktur onlarında..
evet hocam mudlaka bekliyoruz benim telefonla foto çekliriz 5.0 mgx :D:D:D
Edit:Hadi bende Çıkıyorum gencolar orda görüşmek üzere... -
hay a.q... saat 1 de kulenın ordaydım yarım saat bekledım turladım ama kımseyı goremedım .. üstünde tbt t-shirt i olan kımsede yoktu ve 10-12 kişilik bı grup felanda göremedım.saat 13:30 a kadar turladım orda baktım kımse yok bende geri dondum eve az önce..
-
Değerli mürütler aranızda istemiyerek olamadığımdan dolayı çok üzgünüm başka bir buluşmada görüşmek üzere bu toplantıyı ayarlayan enes kardeşimize ve katılan arkadaşlara hepsine hoşgeldin derim. çok istedim ama olmadı özür dilerim sizler pırlanta gibi gençlersiniz iyi eğlenceler benim içinde bir şerefe çekerseniz memmun olurum bütün katılan arkadaşlardan özür dilerim sevgi ve saygılarımla hep aranızda gönlünüzdeyim. hoşça kalın....
-
aydın gezisinin uzamasından dolayı yetişemedim :/ makaslara girdim 150yle gittim ama olmadı :F bidahakine inş.
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------Değerli mürütler aranızda istemiyerek olamadığımdan dolayı çok üzgünüm başka bir buluşmada görüşmek üzere bu toplantıyı ayarlayan enes kardeşimize ve katılan arkadaşlara hepsine hoşgeldin derim. çok istedim ama olmadı özür dilerim sizler pırlanta gibi gençlersiniz iyi eğlenceler benim içinde bir şerefe çekerseniz memmun olurum bütün katılan arkadaşlardan özür dilerim sevgi ve saygılarımla hep aranızda gönlünüzdeyim. hoşça kalın....
Bilemiceğim artık :| Herkes satış koydu ama sevdiğim değer verdiğim kişiler hariç onlarada çok tşk ediyorum..
@KehanetBiz 12:40 da ordaydık HanniBalqam la ben :| Keşke sorsaydın elemanlara tbt denmi diye :| NEYSE caın saolsun........
@wasdeyw kardeşim sende saol :|
Edit:Buluşma süperdi az kişi olsakda yine makara ve muhabbetlerle iyi geçti Gelen Bütün Hocalarımıza Tşk ediyorum...(Fotoları Tel USB kablosu olmadığı için yarın saat 13:00 da otobüse atlayıp istanbula geleceğim inş. :D Yarın akşam atarım ;)
-
Arkadaşlar buluşmadan yeni geldim.Açıkcası 8 kişi yine iyi toplandık kanımca.Makaramızı da yaptık ancak yanarım yanarım mc_rapier'in ufkunu açamadık ona yanarım.Bu arada yediğim 5 tane mesir macunundan olsa gerek alev ateş içindeyim biri itfaiyeyi çağırsın:D:D:D:D
-
bidaha o zıkkımmı getireni mikicem zaten yutsan yutulmuo çıkarsan çıkarılmıo.