folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)

TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yaw bende gelmek isterdim:( lakin ptesi 15:00 gibi izmirde olacğım:((((

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

yaklasık 1 aydır bır ıkı defa anca takıldım.. az önce içime dogdu bırden yaw ızmırbulusması ne zamn olucak bu sene yapmıycaklarmı die düşündüm bi bakıyım dedım,bulusma yarınmış =) bende gelırım yarın yanlız gecen senekı gelenlerden büyük bir bölüm eksik gibi onlarada bı ulaşın belkı gelırler sadece benım gıbı haberlerı yoktur onlarında..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek

Gençler biz çıktık geliyoruz.

Hadi görüşmek üzere.

Not: Dijital fotograf makinası getirebilecek olanlar varsa çok iyi olur :)

ID no su 19140 olan mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:
    -----------------------------

yaklasık 1 aydır bır ıkı defa anca takıldım.. az önce içime dogdu bırden yaw ızmırbulusması ne zamn olucak bu sene yapmıycaklarmı die düşündüm bi bakıyım dedım,bulusma yarınmış =) bende gelırım yarın yanlız gecen senekı gelenlerden büyük bir bölüm eksik gibi onlarada bı ulaşın belkı gelırler sadece benım gıbı haberlerı yoktur onlarında..

evet hocam mudlaka bekliyoruz benim telefonla foto çekliriz 5.0 mgx :D:D:D

Edit:Hadi bende Çıkıyorum gencolar orda görüşmek üzere...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

hay a.q... saat 1 de kulenın ordaydım yarım saat bekledım turladım ama kımseyı goremedım .. üstünde tbt t-shirt i olan kımsede yoktu ve 10-12 kişilik bı grup felanda göremedım.saat 13:30 a  kadar turladım orda baktım kımse yok bende geri dondum eve az önce..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

Değerli mürütler aranızda istemiyerek olamadığımdan dolayı çok üzgünüm başka bir buluşmada görüşmek üzere bu toplantıyı ayarlayan enes kardeşimize ve katılan arkadaşlara hepsine hoşgeldin derim. çok istedim ama olmadı özür dilerim sizler pırlanta gibi gençlersiniz iyi eğlenceler  benim içinde bir şerefe çekerseniz memmun olurum bütün katılan arkadaşlardan özür dilerim sevgi ve saygılarımla hep aranızda gönlünüzdeyim. hoşça kalın....

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

aydın gezisinin uzamasından dolayı yetişemedim :/ makaslara girdim 150yle gittim ama olmadı :F bidahakine inş.

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

Değerli mürütler aranızda istemiyerek olamadığımdan dolayı çok üzgünüm başka bir buluşmada görüşmek üzere bu toplantıyı ayarlayan enes kardeşimize ve katılan arkadaşlara hepsine hoşgeldin derim. çok istedim ama olmadı özür dilerim sizler pırlanta gibi gençlersiniz iyi eğlenceler  benim içinde bir şerefe çekerseniz memmun olurum bütün katılan arkadaşlardan özür dilerim sevgi ve saygılarımla hep aranızda gönlünüzdeyim. hoşça kalın....

Bilemiceğim artık :| Herkes satış koydu ama sevdiğim değer verdiğim kişiler hariç onlarada çok tşk ediyorum..

@Kehanet

Biz 12:40 da ordaydık HanniBalqam la ben :| Keşke sorsaydın elemanlara tbt denmi diye :| NEYSE caın saolsun........

@wasd

eyw kardeşim sende saol :|

Edit:Buluşma süperdi az kişi olsakda yine makara ve muhabbetlerle iyi geçti Gelen Bütün Hocalarımıza Tşk ediyorum...

(Fotoları Tel USB kablosu olmadığı için yarın saat 13:00 da otobüse atlayıp istanbula geleceğim inş. :D Yarın akşam atarım ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar buluşmadan yeni geldim.Açıkcası 8 kişi yine iyi toplandık kanımca.Makaramızı da yaptık ancak yanarım yanarım mc_rapier'in ufkunu açamadık ona yanarım.Bu arada yediğim 5 tane mesir macunundan olsa gerek alev ateş içindeyim biri itfaiyeyi çağırsın:D:D:D:D

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bidaha o zıkkımmı getireni mikicem zaten yutsan yutulmuo çıkarsan çıkarılmıo.

Toplam Hit: 12186 Toplam Mesaj: 120