TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Otobüs paramı çekin karabalık yapmaya gelirim :P
-----------------------------Olum çulsuz :D Gelem leyn :D
-----------------------------:))
-
Evet Hocalar 1 saat sora inş. Otogara gidip Otobüse Biniyorum ;) Yarın Sabah İzmirdeyim İnş. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Olursa Konu yukarıda Dursun Post atsın Yarın Listeye Yazarım...Bu arada Buluşma 'Tarihi'de Hala Kesin Değil Herkesin Müsait Olduğu Bir Gün Belirleyelim...
Hadi Allaha Emanet Olun...
-
Evet gencolar İzmire ayak bastım şimdi netteyim Konuyu upluyorum gelen arkadaşlardan ricam olucak uygun günlerini yazsınlar...
-
siz ayarlayın tarihi kafanıza göre gelmeye çalışırım
-
p.tesi olsa %99 gelebilirim , neyse eğer pazar günü buluşursanız inciraltı müze gemilerine bekliyom sizleri :))
-
by gizemli sen gemidemisin halen :)
-
Herkezin toplanma saatinde bende orada olacağım ancak saat 3-4 gibi hanımın ailesinin yanına gitmem gerekiyor o yüzden ayrılacağım ekipten. Akşam devam ederse toplaşma tekrar dahil olurum mevzuya.
Pazar günü görüşmek üzere..
-
enes ben ne salladım olm sana (=
ayrınca bayramın ilk 2 günü olursa ben gelemem 3. veya 4. gün olursa sorun yok...
-
Arkadaşlar mantık olarak bayramın ilk günü herkes kurban kesmeye uğraşacak ve aynı kişiler ilk günü etlerin parçalanması fakir-fukaraya dağıtılması gibi işlerle uğraşacaklarından; Bayramın II. günü eş dost gezmesine gideceklerdir.Bana kalırsa en münasip gün pazar günü yani Bsyramın II: günü olacaktır.
-
by gizemli sen gemidemisin halen :)
-----------------
a.q gemiden kurtulamadık ki , Şafak 269 Daha :) , buluşmayı bayramın 4.Günü Yapın Hacılar