TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)
-

-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
Arkadaşlar buluşmadan yeni geldim.Açıkcası 8 kişi yine iyi toplandık kanımca.Makaramızı da yaptık ancak yanarım yanarım mc_rapier'in ufkunu açamadık ona yanarım.Bu arada yediğim 5 tane mesir macunundan olsa gerek alev ateş içindeyim biri itfaiyeyi çağırsın:D:D:D:D
Bi tutturdunuz Ufuk'du çizgidi açma germedi :)
Aero ile sen bi susmadınız ki :P
-----------------------------olay seni açmaktı azizim ama ufkun iyice kapandı sanırım :)
-
hannibalgan'ı sokakta görsem kaçarım o nasıl bir şekildir :D
kafayı kazıt sakalları uzat şekil yap falan resimden korktum daha :D
-
Arkadaşlar telefon verip almadığım için saat 13:00 da saat kulesinde olsamda o gruplardan hangisi sizin olduğunuzu kestiremedim.
TRT nin ekibi ile röpörtaj bile yaptım :) ardından umudu kesip işime koyuldum herkezlerden özür dilerim...
-
sirpence bunu yazdı:
hannibalgan'ı sokakta görsem kaçarım o nasıl bir şekildir :D
kafayı kazıt sakalları uzat şekil yap falan resimden korktum daha :D
-----------------------------ilk bende tırstım..ama süper bir ortam oldu içtik eglendik...
ben buluşmaya bide piyangodan çıktım bi gidip bakayım dedim baktım bir kalabalık var
kızlı erkeklı bunlar degıldır dedım..
bekledim baska bir sap grubu var şansımı deneyim dedim gidip direk siz bi siteye üyemisiniz diye bodozlama yananıstım ve tam isabet oldu..
-
siz bi siteye üyemisiniz..zuahahahaaaphaa :D
-
celik bunu yazdı:
siz bi siteye üyemisiniz..zuahahahaaaphaa :D
-----------------------------hobba olay öyle gerçekleşti ama :)
-
Kim ne derse desin buluşma iyi geçti hatta süperdi :D:D Bende istanbula eve şimdi ayak bastım Yarın Sabah İlk İşim resimlerimizi Uplayacağım...
-
enes bunu yazdı:
Kim ne derse desin buluşma iyi geçti hatta süperdi :D:D Bende istanbula eve şimdi ayak bastım Yarın Sabah İlk İşim resimlerimizi Uplayacağım...
-----------------------------kayık olmayanlardan koy bazı arkadaşlar bayramda alkol aldıda :):)
-
enesin cok pikselli telefonundan zaten 2 tane cekildik , nesini ayırcak :D